Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 91

Добави коментар

Г-н Баджадж възнамерява да се противопостави на Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 91 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Куки моли баща си да изпълни заедно с нея аарти. Шарда си мисли, че г-н Баджадж е много ядосан и че не може да търпи повече това. Анураг вижда Прерна да стои на ръба и нарочно я бута и тя пада в ръцете му. След това ѝ казва, че е винаги до нея.

Анупам казва на г-н Баджадж, че Анураг му е разказал всичко за плана му. Той казва, че е било очевидно, че Анураг му е казал всичко. Анупам му казва да не подценява Анураг. Г-н Баджадж казва, че Прерна е неговата съпруга и неговото семейство.

Прерна моли Анураг да престане да увеличава притесненията ѝ. След това той ѝ се изповядва чистосърдечно. Той ѝ казва, че никога няма да се умори да я обича. Казва, че никога не е изпитвал такива чувства към никого и че не може да се откъсне от нея. Прерна се разчувства, след като изслушва всичко това, и ѝ става трудно да контролира чувствата си. Анураг казва на Прерна, че знае, че г-н Баджадж и тя нямат взаимоотношения между съпруг и съпруга. Прерна моли Анураг да не я прави слаба. Анураг казва, че не той, а нейното сърце я прави слаба. Г-н Баджадж отново вижда Анураг и Прерна заедно. Анураг пита г-н Баджадж защо го зяпа. Анураг казва, че вижда и гняв, и подозрение по лицето на г-н Баджадж. Господин Баджадж казва на Прерна, че може би е време да се изнесат от къщата. Тя казва, че ще направи всичко, което той пожелае, но само след сбогуването с Богинята. Господин Баджадж казва на Анураг да спре да мисли за Прерна. Той казва, че никога няма да спре да я преследва.

Прерна чувства, че въпреки че знае всичко, все още не може да контролира чувствата си към Анураг. Куки, докато прегръща Прерна, случайно счупва мангалсутрата ѝ. Танви смята, че това е лошо предзнаменование. Г-н Баджадж казва, че това е символ на тяхната връзка, а не самата връзка. Анураг казва, че тази година ще участва в танца Дхуначи. Г-н Баджадж казва, че дори той ще участва в танца, за да поиска нещо за себе си.

По-късно г-н Баджадж наема няколко главорези. След това ги моли да участват в танца. Той иска от тях да го изгорят, без да го изгарят в действителност. Дава им и снимка на Анураг.

Анураг казва на Прерна, че счупването на мангалсутрата е послание от Богинята. След това прави комплимент на Прерна за красотата ѝ. Прерна го пита защо я обича толкова много. Той казва, че не знае и че знае защо Прерна го обича толкова много. Г-н Баджадж пита Прерна дали се чувства добре. Тя казва, че е срещнала Анураг. Господин Баджадж веднага сменя темата и я пита за неговата дреха и казва, че не иска да говори за Анураг.

Майката на Прерна дава благословия на Анураг и на Прерна. Г-н Баджадж казва на семейството на Прерна, че той и Анураг заедно ще изпълнят танца "Дхуначи". Анураг пита г-н Баджадж дали е сигурен, че ще може да танцува. След това той казва, че с вида на дрехите, които носи, има вероятност да се подпали. Г-н Баджадж го пита защо смята, че ще се подпали.

Прерна се чуди дали ще успее да получи това, което сърцето ѝ иска. Тя моли Богинята да ѝ покаже правилния път. Анураг моли Прерна да остави всичко на боговете. След това той казва на Прерна, че дори Богинята иска те да се свържат. Прерна се опитва да избяга от Анураг. Той я пита докога ще го бяга. Когато той се опитва да спре Прерна, г-н Баджадж вижда всичко това и моли Анураг да спре да постъпва така. След това предупреждава Анураг да не го бута. Анураг казва, че ще го направи, докато не излее гнева си.

Танви не харесва решението на Шарда да се сближи с Веена. Шарда казва, че тя ще трябва да се промени заедно с времето.

Г-н Баджадж моли Прерна да оправи копчето си. Когато върви към г-н Баджадж, Прерна се спъва и Анураг я хваща. Празникът започва.

Епизод 91 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 12 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153