Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 88

Добави коментар

Прерна научава истината за злополуката на Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 88 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна се среща с г-н Баджадж в затвора. Той ѝ казва, че не е трябвало да идва при него, и я пита дали иска да знае защо не е платил гаранцията си. Прерна го пита защо прави всичко това и обвинява себе си. Тя казва, че е разбрала, че той се е озовал в ареста само за да се изфука.

Мохини пита Анураг къде отива в това състояние и го моли да си почива. Той казва, че се чувства добре. Тя казва, че той прави това защото злата Прерна е в полицейския участък.

Прерна казва на г-н Баджадж, че той безпокои тези, които го обичат. Той казва, че е в затвора, защото тя е поискала да го арестуват и че няма да напусне затвора, докато не се докаже, че е невинен. Той казва, че нейното мнение за него е от значение за него.

Анупам пречи на Анураг да излезе. Анураг настоява да си отиде в затвора. Анураг казва на Мохини, че няма да се жени за никого. Шивани се обажда на Анураг, за да се поинтересува за здравето му. Тя казва, че ще дойде да се срещне с него.

Прерна се среща с Шарда в полицейския участък. Шарда пита Ришаб защо е направил всичко това. След това тя моли Прерна да го помоли да подпише документите. Ришаб се опитва да обясни чувствата си на Прерна и я държи за ръка. Той я моли да го разбере.

Анураг отива да се срещне с г-н Баджадж в затвора. Прерна вижда Анураг и се преструва, че е влюбена в Баджадж и също хваща ръката му. Господин Баджадж пита Анураг защо тича след Прерна. Той отговаря, че е дошъл тук, за да говори с него.

Анураг разказва на Прерна за инцидентa. Разказва ѝ за Комолика и защо се е оженил за нея. Казва на Прерна, че знае, че тя прави точно това, което той е направил с Комолика. Шарда се чуди за какво си говорят Прерна и Анураг. Анураг казва на Прерна, че тя не е в състояние да разбере любовта му към нея.

Анураг казва на г-н Баджадж, че най-накрая е зад решетките. Той му казва, че Прерна го обича и затова е оставила всичко и се е върнала при него. Анураг казва, че иска Прерна.

Мохини казва на Прърна и Шарда, че има добра новина за тях. След това започва саркастично да ги обижда пред приятелите си. Шарда казва на Мохини, че трябва да е благодарна на Ришаб и Прърна за оздравяването на Анураг. Прерна моли двете да спрат със спора си. Мохини казва на Шарда да не изпраща Прерна за помощ при никого, за да спаси Ришаб от затвора.

Шивани пита Анураг за разговора му с г-н Баджадж. Анураг пита Шивани дали му липсва нещо. Шивани го моли да приеме действителността.

Господин Баядж си мисли за моментите, които е прекарал с Прерна. Той се чуди кога Прерна е станала толкова важна за него.

Анураг вижда как Прерна се грижи за Куки. Той пита Прерна дали може да приспи Куки.

Шарда казва на Прерна, че в поведението на Ришаб е настъпила промяна. Тя я моли за помощ и я моли да помоли Ришаб да подпише документите за освобождаване под гаранция.

Анупам пита Анураг за плана му. Анупам се опасява, че Анураг отново ще разбие сърцето си.

Прерна е изправена пред дилема, тъй като трябва да избере между г-н Баджадж и Анураг. Тя смята, че г-н Баджадж е нарушил сделката им, като е наранил Анураг.

Г-н Баджадж се опитва да се справи с чувствата си. Той казва, че Прерна е добра жена и заради нея не е унищожил Басу. Прерна решава да се бори срещу г-н Баджадж в съда.

Анураг казва на Анупам, че г-н Баджадж не е причинил инцидента. Той е скочил пред колата му. Той казва, че Прерна все още е влюбена в него. Но Анураг не знае, че Прерна е чула целия му разговор с Анупам.

Танви идва да види г-н Баджадж в затвора. Тя казва, че се чувства зле заради него. Той я моли да не се притеснява. Ришаб моли Танви да остави Прерна на мира и да спре да я обвинява. Танви казва на Ришаб, че изглежда, че той е влюбен в Прерна.

Прерна казва на Анупам, че е мислела, че той е единственият в семейство Басу, който се интересува от нейното щастие. . Тя казва, че г-н Баджадж дори не знае, че инцидента е бил план на Анураг и Анупам.

Анураг казва на Прерна, че е направил всичко заради нея. Той ѝ казва, че г-н Баджадж заслужава да бъде в затвора. Прерна пита Анураг дали се разкайва. Той отговаря, че не изпитва никаква вина. Шивани казва на Прерна, че трябва да се смята за късметлийка, че е намерила любим човек като Анураг.

Анураг пита Прерна защо го мрази толкова много. Тя отговаря, че не го мрази. Тя му казва, че г-н Баджадж и семейството му са нейното настояще.

Епизод 88 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 7 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153