Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 84

Добави коментар

Анураг претърпява инцидент! Вижте какво ще се случи в епизод 84 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анупам се опитва да събуди Ниведита, но тя продължава да спи. Тогава той пуска музика и двамата започват да танцуват. Господин Баджадж казва на Шарда да забрави случилото се снощи и да се подготви за пуджата на Ганеш Чатурти. Мохини и Ниведита търсят благословията на Господ Ганеша.

Шарда пита Танви дали Ришаб е под влиянието на Прерна. Танви отрича и ѝ казва, че г-н Баджадж е планирал нападението срещу Прерна. Танви хваща Анураг да се взира в Прерна и казва на Шарда, че между тях има любовен триъгълник.

Г-н Баджадж идва при Анураг и му казва, че начинът, по който гледа жена му, го кара да се чувства неудобно. Анураг му казва, че и той се е чувствал неудобно, когато Баджадж се е оженил за Прерна. Той казва на г-н Баджадж, че е отседнал в къщата му, а след това е изпратил главорези да го убият. Анупам подслушва разговора им и идва да говори с Анураг. Той казва на Анупам, че през цялото време мисли за Прерна. Мохини и Нивида виждат, че Анураг се взира в Прерна. Анураг казва на Анупам, че ще изпълни Ганеш Чатурти пуджа с Прерна.

Шарда казва на Танви да извика Ришаб, тъй като това е първата Ганпати пуджа на него и на Прерна. Анураг чува разговора им и казва, че тази година пуджата ще я изпълни с Прерна. Господин Баджадж търси някакви документи и Танви го вика за пуджата. Тя се опитва да се доближи до него и Прерна влиза в стаята. Тя помага на г-н Баджадж да намери документите.

Анураг вижда, че г-н Баджадж е притеснен, и започва да му се подиграва. Г-н Баджадж му се ядосва и му казва, че ще го разобличи пред всички. Г-н Баджадж го предупреждава да стои далеч от жена му. Двамата влизат в словесна разправия. Анураг обмисля как да започне пуджата на Ганпати заедно с Прина. Шарда казва на Баджадж и Прерна да водят пуджата. Анураг хитро създава ситуация, при която прислужник се спъва и пада върху Баджадж. Дрехите на Баджадж се изцапват.

Куки доближава Прерна и Анураг и им подсказва да извършат пуджата. Прерна си спомня, че гардеробът е заключен, и се извинява. Тя казва на свещеника, че Куки може да проведе пуджата. Анураг и Куки изпълняват аарти заедно. Тя отива в стаята и вижда Баджадж. Баджадж се извинява, че е разхвърлял стаята. Тя отваря килера. Баджадж идва и прави аарти с Прерна.

По-късно Баджадж казва на Анураг, че знае как е изцапал дрехите му нарочни. Анураг отново му казва, че това не е голяма работа, тъй като Баджадж е съсипал целия му живот.

Прерна вика г-н Баджадж и го пита дали е заплашвал Анураг. Той казва на Анураг, че е бебе, коет го обвинява за неща, които не е направил. По-късно Баджадж казва, че го е заплашил, защото е бил ядосан. Баджадж излиза, за да вземе няколко неща. Анураг е на пазара и се обажда на Прерна, за да се оплаче от г-н Баджадж. Изведнъж, докато говори по телефона, той е блъснат от кола. Колата е управлявана от Баджадж.

Прерна изтичва от къщата на Басу, крещейки Анураг. Шивани вижда Анураг и тича да му помогне. Шивани вижда Баджадж да седи в колата, която е блъснала Анураг, но той бяга с колата си, докато Мохини си мисли защо Прерна е избягала в подобно състояние.

Междувременно някои хора предлагат помощ на Шивани, за да качи Анураг в такси. След известно време Прерна стига до мястото на инцидента и научава за катастрофата на Анураг. Шивани завежда Анураг в болница, но попълването се забавя заради проблем с формуляра. Прерна стига до болницата, но рецепционистката не може да ѝ помогне и да открие името на Анураг. Същевременно Шарда е щастлива да види как Прерна е изпаднала в смут, за да помогне на Анураг. Тя също така си мисли, че Ришаб няма да прости на Прерна, когато научи за това.

Прерна има усещането, че Анураг е в същата болница и след като се опитва известно време, го намира в една стая. Прерна подписва формуляра за прием в болницата като съпруга на Анураг. Лекарят казва на Прерна, че състоянието на Анураг е критично и трябва да бъде опериран възможно най-скоро. Анураг повтаря името на Прерна дори когато е в безсъзнание. Той също така държи ръката ѝ и не ѝ позволява да си тръгне.

Епизод 84 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 1 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153