Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 81

Добави коментар

Прерна се извинява на г-н Баджадж за това, че го е разбрала погрешно! Анураг напуска сделката си в Лондон по средата, за да спаси Веена от затвора! Вижте какво ще се случи в епизод 81 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Танви изпада в паника, когато вижда как Мохини изнудва Шарда. Шарда я моли да се успокои, тъй като знае, че Мохини мрази Прерна и семейството ѝ. Шарда убеждава Танви да се погрижи Прерна да изчезне от живота на г-н Баджадж.

Прерна се разплаква, когато вижда г-н Баджадж, и казва, че винаги го е мразила, но след разбира за намеренията му да помогне на Вена се чувства виновна. Танви вижда, че Прерна се влюбва в г-н Баджай, и си мисли, че тя вероятно е започнала да го харесва. Тя се обажда на Шарда и ѝ разказва какво се е случило. Шарда я моли да се успокои. Освен това тя се чуди какво да прави, ако Прерна дойде и я помоли да освободи Веена от затвора. Мохини чува Шарда да си говори и казва, че ако беше тя, никога не би пуснала Веена под гаранция.

Ниведита чува Мохини да говори с Шарда и я пита какво се случва. Мохини се справя със ситуацията. Анупам се обажда на Анураг, който му съобщава, че се връща в Индия, за да помогне на Веена и Прерна. Анупам го моли да се съсредоточи върху работата си.

Лекарят преглежда г-н Баджадж и пита Прерна дали е имал алергия към някое лекарство. Тя казва, че няма представа, и лекарят предлага да се направят няколко теста. Прибрала се вкъщи, Прерна вижда Шарда и я моли да оттегли обвинението срещу Веена. Шарда казва, че Ришаб ще се разсърди, ако тя го направи. Тя казва, че той сам е щял да заведе дело срещу Веена, ако е бил в съзнание. Прерна отказва да повярва. Куки идва уплашена и Шарда я моли да приспи Куки. Прерна решава да сложи Куки да спи. Шарда вижда, че планът ѝ работи, и е щастлива.

Прерна гледа луната и си мисли за Анураг и за това как той нарича луната техен посредник. Тя плаче, че той ѝ липсва и мисли за Веена. Анупам идва да посрещне Анураг. Той казва, че ще разреши проблемите на Прерна и ще освободи Веена от затвора. Веена седи в затвора и се чуди кога ще излезе от него. Липсват ѝ Прерна и добрите ѝ стари дни.

Анураг се среща с Веена в затвора. Тя плаче и казва, че той трябва да забрави за Прерна, тъй като тя не го заслужава. Той обещава да я освободи от затвора. Веена се разплаква и Анураг се чувства зле. Той казва, че му липсва Прерна. Адвокатът казва, че делото не може да бъде прекратено в полицейския участък и ще трябва да се бори в съда. Прерна разговаря с адвоката си, който я уверява, че Веена ще бъде освободена под гаранция. При нея идва Анураг и той ѝ казва как ще помогне на Веена и я моли да напусне семейство Баджадж. Той казва, че те не са добри хора, особено след това, което са направили с Веена.

Прерна казва, че и Веена и Баджадж са нейното семейство и тя няма нужда от неговата помощ. Анураг се ядосва на нейното отношение. Той казва, че тя не бива да се държи толкова резервирано.

Ниведита е щастлива да научи, че Анураг се е върнал и е сключил сделка с Лондон. Анупам се чуди как да каже на Ниведита за загрижеността на Анураг за Прерна. Танви разговаря с г-н Баджадж, който е в безсъзнание. Лекарят казва, че ще трябва да направят няколко теста и да променят дозата на лекарството за г-н Баджадж, за да му стане по-добре, и мисли да поговори с Прерна. Танви казва, че ще попита Прерна. Анураг казва на Прърна, че е оставил сделката си в Лондон, за да спаси Веена. Той я моли да бъде с него, за да спаси Веена. Прерна казва, че може да се справи и без неговата помощ. Ниведита идва и чува целия им разговор.

Анураг казва, че ще изчака решението на Прерна. Той иска тя да му направи чай и казва, че е с каменно сърце. Въпреки че Прерна му прави чай, той продължава да ѝ казва, че тя няма чувства към него и е объркала всичко. Прерна продължава да му казва, че ако се наложи, отново ще избере г-н Баджадж и ще разбие сърцето на Анураг. Но той все още усеща, че Прерна има чувства към него.

Танви се обажда на Шарда, за да разбере дали лекарят трябва да постави инжекция, за да докара Ришаб в съзнание. Тя казва на лекаря, че Ришаб трябва да дойде в съзнание по естествен начин.

Анураг се връща в стаята си и вижда, че там стои Ниведита. Тя смята, че Анураг помага на Веена, за да се сближи с Прерна. Но той ѝ казва, че помага на Веена от сърце. Ниведита се опитва да го накара да разбере, че Прерна е с г-н Баджадж по свой избор. Ниведита казва на Анураг, че Прерна е била само измамница и никога няма да се върне в живота му. Анураг казва, че чувствата му не могат да изчезнат.

Инспекторът идва с Веена в съда. Шарда също идва в съда и моли адвоката си да накара Веена да влезе в затвора. Съдебното заседание започва и Анупам седи и крие лицето си, за да чуе всичко. Адвокатът на Шарда обвинява Веена в опит за убийство на г-н Баджадж. Наетият от Прерна адвокат се противопоставя на иска и разказва, че всичко е злополука. Докато е на свидетелската скамейка, г-н Вяас казва, че Веена не е знаела, че партито е на Баджадж. След това Шарда е призован в свидетелската скамейка и Прерна си мисли, че показанията на Шарда ще спасят майка ѝ.

Епизод 81 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 28 юни 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153