Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 43

Добави коментар

Арестуват Комолика и Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 43 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Комолика и Анураг бутат кола в джунглата, а Прерна наблюдава сцената на мобилния си телефон. Анупам вижда това и се обажда на Анураг, за да му каже какво ства. И двамата са впечатлени от Прерна. Комолика сяда и вижда, че шофьорът говори с някого по телефона. Тя усеща нещо съмнително. Отива при него и вижда на екрана на Прерна. Комолика казва на Прерна, че е знаела, че това е нейният план. Прерна ѝ разказва как е манипулирала всичко. Прерна казва на Комолика, че няма да дели съпруга си с друга.

Анураг казва на Анупам, че Прерна е направила голяма крачка срещу Комолика и той се гордее с нея. Прерна казва на Комолика да се наслади на медения си месец. Това дразни Комолика. Анураг вижда, че Комолика е раздразнена, и се опасява, че тя ще замеси баща си. Анураг се опитва да я успокои, докато тя заплашва да унищожи Прерна. Анураг разговаря с Прерна по телефона и ѝ казва, че той е с Комолика и тя трябва да стои далеч от тях.

Ронит се обажда на Шивани и я моли да поговори с него. Тя му затваря.

Комолика се дразни на Прерна, че я тормози толкова много. Анураг е щастлив да види, че Прерна побеждава Комолика. В имението на Басу Прерна се заклева да държи детето си далеч от Анураг. Комолика заплашва шофьора. И го кара да запали колата. Той го прави и оставя двамата на пътя. Анураг смята, че трябва да се върнат, но Комолика не се отказва. Тя си спомня, че шофьорът им е казал, че има хотел наблизо.

Комолика и Анураг стигат до хотела и той се оказва съмнителен. Комолика казва на Анураг, че иска просто една стая. Тя се обажда на Прерна и се опитва да я накара да ревнува. След като прекъсва разговора, Прерна се чуди какво ли правят Анураг и Комолика.

Комолика казва на Анураг, че е избрала специална рокля за медения им месец. Тя отива да се преоблече. Междувременно Анураг мисли как да избегне интимност с Комолика, без да я нарани. Комолика излиза навън и започва да съблазнява Анураг. Тя се приближава до него и започва да го докосва. Анураг се извинява и се втурва към тоалетната. Комолика се чувства странно и го моли да излезе. Анураг ѝ казва, че се освежава.

Точно тогава на вратата се чука. Комолика я отваря и открива, че отвън има полицаи. Те я разпитват за характера ѝ и ѝ се карат, че е взела стая в съмнителен хотел. Комолика е озадачена и хвърля вода по един от инспекторите. Тя е арестувана. Анураг излиза навън и се опитва да ги спре, но напразно. И той е отведен в полицейския участък.

В полицейския участък Комолика се кара на инспектора и му казва, че са съпруг и съпруга. Той отказва да я изслуша. Тя му казва, че иска да се обади. Той ѝ позволява да го направи. Тъй като баща ѝ не вдига, Комолика се обажда на Мишка. Тя приема обаждането и е развълнувана да научи, че Комолика е арестувана. Мишка уверява Комолика, че ще бъде там, но решава да не отиде, след като прекъсва разговора.

Анураг изпитва облекчение от развоя на събитията. Опитва се да успокои Комолика и отива да говори с инспектора по нейно настояване. Инспекторът казва на Анураг, че някой от роднините му трябва да дойде и да заяви, че са женени. Анураг дава номера на майка си на инспектора. Когато той се обажда, Прерна вдига телефона и казва на инспектора, че ще дойде.

Комолика и Анураг чакат Мохини да пристигне в полицейския участък. Комолика е сигурна, че всичко това е дело на Прерна. Точно тогава тя вижда Прерна да разговаря с инспектора. Анураг също е изненадан да я види там. Прерна казва на инспектора, че е съпругата на Анураг. Той ѝ казва, че тя би се разстроила, ако разбере, че съпругът ѝ е открит с друга жена в съмнителен хотел. Прерна му казва, че знае, че това е Комолика.

Заедно с Прерна има група жени, които се представят за членове на неправителствена организация, която подкрепя правата на жените. Когато Комолика се появява, те поставят под въпрос правото ѝ да бъде с Анураг. Комолика им казва, че е съпруга на Анураг. Тя моли инспектора да ѝ даде възможност да поговори със свекърва си. Инспекторът ѝ казва, че вече ѝ го е дал.

Жените от неправителствената организация молят Анураг да признае истината. Анураг им казва, че се е оженил за Прерна и че не отрича това. Те го молят да сложи "синдур" на челото на Прерна и да ѝ обещае, че никога повече няма да погледне друга жена. Комолика протестира срещу това. Анураг я отвежда настрани и ѝ казва, че нямат друг избор, освен да се съгласят с тях. Той я уверява, че ще я измъкне веднага след като се освободи. Комолика остава без избор. Мишка наблюдава драмата от разстояние и се радва.

Анураг нанася "синдур" върху челото Прерна и си спомня за моментите, в които са били заедно. Прерна се разчувства от това. След като ритуалът приключва, тя излиза от полицейския участък, където ги посреща Мишка. Тя казва на Прерна, че е щастлива от това, което е направила със сестра ѝ Комолика. Прерна е изненадана да чуе това. Жените от неправителствената организация идват при Прерна. Те също забелязват Анураг отвън и го викат. Молят го да се Прерна за Прерна и го предупреждават, че ще го арестуват, ако повтори тази постъпка.

Епизод 43 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 29 април 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153