Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 43

Добави коментар

Арестуват Комолика и Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 43 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Комолика и Анураг бутат кола в джунглата, а Прерна наблюдава сцената на мобилния си телефон. Анупам вижда това и се обажда на Анураг, за да му каже какво ства. И двамата са впечатлени от Прерна. Комолика сяда и вижда, че шофьорът говори с някого по телефона. Тя усеща нещо съмнително. Отива при него и вижда на екрана на Прерна. Комолика казва на Прерна, че е знаела, че това е нейният план. Прерна ѝ разказва как е манипулирала всичко. Прерна казва на Комолика, че няма да дели съпруга си с друга.

Анураг казва на Анупам, че Прерна е направила голяма крачка срещу Комолика и той се гордее с нея. Прерна казва на Комолика да се наслади на медения си месец. Това дразни Комолика. Анураг вижда, че Комолика е раздразнена, и се опасява, че тя ще замеси баща си. Анураг се опитва да я успокои, докато тя заплашва да унищожи Прерна. Анураг разговаря с Прерна по телефона и ѝ казва, че той е с Комолика и тя трябва да стои далеч от тях.

Ронит се обажда на Шивани и я моли да поговори с него. Тя му затваря.

Комолика се дразни на Прерна, че я тормози толкова много. Анураг е щастлив да види, че Прерна побеждава Комолика. В имението на Басу Прерна се заклева да държи детето си далеч от Анураг. Комолика заплашва шофьора. И го кара да запали колата. Той го прави и оставя двамата на пътя. Анураг смята, че трябва да се върнат, но Комолика не се отказва. Тя си спомня, че шофьорът им е казал, че има хотел наблизо.

Текст от potv.bg

Комолика и Анураг стигат до хотела и той се оказва съмнителен. Комолика казва на Анураг, че иска просто една стая. Тя се обажда на Прерна и се опитва да я накара да ревнува. След като прекъсва разговора, Прерна се чуди какво ли правят Анураг и Комолика.

Комолика казва на Анураг, че е избрала специална рокля за медения им месец. Тя отива да се преоблече. Междувременно Анураг мисли как да избегне интимност с Комолика, без да я нарани. Комолика излиза навън и започва да съблазнява Анураг. Тя се приближава до него и започва да го докосва. Анураг се извинява и се втурва към тоалетната. Комолика се чувства странно и го моли да излезе. Анураг ѝ казва, че се освежава.

Точно тогава на вратата се чука. Комолика я отваря и открива, че отвън има полицаи. Те я разпитват за характера ѝ и ѝ се карат, че е взела стая в съмнителен хотел. Комолика е озадачена и хвърля вода по един от инспекторите. Тя е арестувана. Анураг излиза навън и се опитва да ги спре, но напразно. И той е отведен в полицейския участък.

В полицейския участък Комолика се кара на инспектора и му казва, че са съпруг и съпруга. Той отказва да я изслуша. Тя му казва, че иска да се обади. Той ѝ позволява да го направи. Тъй като баща ѝ не вдига, Комолика се обажда на Мишка. Тя приема обаждането и е развълнувана да научи, че Комолика е арестувана. Мишка уверява Комолика, че ще бъде там, но решава да не отиде, след като прекъсва разговора.

Текст от potv.bg

Анураг изпитва облекчение от развоя на събитията. Опитва се да успокои Комолика и отива да говори с инспектора по нейно настояване. Инспекторът казва на Анураг, че някой от роднините му трябва да дойде и да заяви, че са женени. Анураг дава номера на майка си на инспектора. Когато той се обажда, Прерна вдига телефона и казва на инспектора, че ще дойде.

Комолика и Анураг чакат Мохини да пристигне в полицейския участък. Комолика е сигурна, че всичко това е дело на Прерна. Точно тогава тя вижда Прерна да разговаря с инспектора. Анураг също е изненадан да я види там. Прерна казва на инспектора, че е съпругата на Анураг. Той ѝ казва, че тя би се разстроила, ако разбере, че съпругът ѝ е открит с друга жена в съмнителен хотел. Прерна му казва, че знае, че това е Комолика.

Заедно с Прерна има група жени, които се представят за членове на неправителствена организация, която подкрепя правата на жените. Когато Комолика се появява, те поставят под въпрос правото ѝ да бъде с Анураг. Комолика им казва, че е съпруга на Анураг. Тя моли инспектора да ѝ даде възможност да поговори със свекърва си. Инспекторът ѝ казва, че вече ѝ го е дал.

Жените от неправителствената организация молят Анураг да признае истината. Анураг им казва, че се е оженил за Прерна и че не отрича това. Те го молят да сложи "синдур" на челото на Прерна и да ѝ обещае, че никога повече няма да погледне друга жена. Комолика протестира срещу това. Анураг я отвежда настрани и ѝ казва, че нямат друг избор, освен да се съгласят с тях. Той я уверява, че ще я измъкне веднага след като се освободи. Комолика остава без избор. Мишка наблюдава драмата от разстояние и се радва.

Анураг нанася "синдур" върху челото Прерна и си спомня за моментите, в които са били заедно. Прерна се разчувства от това. След като ритуалът приключва, тя излиза от полицейския участък, където ги посреща Мишка. Тя казва на Прерна, че е щастлива от това, което е направила със сестра ѝ Комолика. Прерна е изненадана да чуе това. Жените от неправителствената организация идват при Прерна. Те също забелязват Анураг отвън и го викат. Молят го да се Прерна за Прерна и го предупреждават, че ще го арестуват, ако повтори тази постъпка.

Епизод 43 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 29 април 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153