Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 38

Добави коментар

Комолика и Анураг се сгодяват! Вижте какво ще се случи в епизод 38 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна се разкрещява на Анураг, че е злоупотребил с любовта ѝ. Тя му казва, че никога няма да му прости за предателството. Добавя, че ще се моли той да намери истинска любов в живота, но го проклина, никога да не да се събере с нея. Когато Прерна се обръща, за да си тръгне, тя се спъва. Анураг моментално се опитва да я предпази от падането. Тя го моли да не я докосва и си тръгва. И двамата си мислят за горчивите неща, които са си казали, и плачат.

Комолика, Мохини и Ниведита уверяват Анураг, че всичко, което е направил, е било правилно и че Прерна е заслужавала такова отношение. Комолика казва на Мохини и Ниведита, че иска да говори с Анураг насаме. След като излизат, Комолика казва на Анураг, че е разтревожена от постъпката на Прерна и иска да ѝ отреже ръката, задето го е ударила. Това кара Анураг да изгуби контрол над себе си. Той предупреждава Комолика да стои далеч от Прерна, защото я обича. Комолика му казва, че един ден ще каже това и на нея. За радост на Мохини, Комолика и Анураг се сгодяват. Анупам и Мишка са обезсърчени.

Междувременно Веена чува как Прерна разказва всичко на Шивани. Тя идва и удря Прерна за това, че се е доверила на Анураг. Всички плачат, но Веена утешава Прерна. Тя я моли да бъде силна и да продължи напред в живота.

Анупам казва на Анураг, че не може да съсипе живота му. Той му казва, че ще разкрие истината пред всички, но Анураг го кара да се закълне, че няма да го направи. На Анупам не му остава нищо друго, освен да наблюдава събитията мълчаливо.

Шивани казва на Прерна, че Комолика е дошла да се срещне с нея. Комолика се сеща как Анураг я е заплашил, че ще отмени брака, ако не върне документите за собственост на Прерна. Когато Прерна идва в хола, Комолика ѝ казва, че е готова да ѝ предаде документите за собственост, но в замяна иска брат ѝ Ронит да бъде освободен от затвора. Комолика им казва, че Навин ѝ е дал документите за собственост, тъй като се е нуждаел от пари. Прерна и майка ѝ отказват да приемат предложението ѝ. Комолика им се подиграва, че се грижат за самоуважението си, когато нямат дори покрив над главата си. Когато Комолика им казва да се изнесат от къщата, Шивани решава да освободи Ронит. Прерна и Веена ѝ се карат, но тя им казва, че къщата означава много повече от всичко друго. Комолика си тръгва оттам.

В имението на Басу Анураг е напрегна. Той си спомня за специалните моменти, прекарани с Прерна. Комолика пристига и съобщава на Анураг, че е предала документите за собственост на Прерна, както е обещала. Анураг изпитва облекчение, когато чува това. След това Мохини моли Анураг да нанесе халди на Комолика.

В деня на сватбата Анупам идва в дома на Прерна. Шивани му казва, че Прерна не е яла от три дни. Тя го моли да си тръгне и да ги остави да живеят на спокойствие. Анупам отказва да я послуша и моли Прерна да спре сватбата. Тя го пита защо да го прави. Анупам си спомня обещанието, което е дал на Анураг, и не може да ѝ каже истината.

Анураг е готов за сватбата си. Той си спомня за романтичните моменти, прекарани с Прерна. Когато слиза по стълбите, той съжалява, че е загубил Прерна, и усеща, че се отдалечава от нея. Мишка посреща Анураг и отива да заведе Комолика към олтар. Комолика казва на Мишка да не приема нещата лично и добавя, че тя е тази, която я е провокирала да се омъжи за Анураг. Тя казва, че Прерна я е предизвикала.

Прерна е съкрушена и плаче безутешно. Междувременно започват сватбените ритуали на Комолика и Анураг. Духовника ги моли да разменят три пъти огърлицата с цветя. На Анураг му е трудно да се примири със ситуацията и се бави. Ниведита и Анупам спорят помежду си. Докато Анупам е против сватбата, Ниведита се радва. В Прерна решава да хвърли конеца, който Анураг е завързал около врата ѝ. В крайна сметка тя се наранява в опита си да го скъса.

Шивани идва и спира Прерна когато ръцете ѝ започват да кървят. След това Прерна се втурва от стаята си. Шивани я преследва, но напразно.

Епизод 38 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 22 април 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153