Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 37

1 коментар

Анураг обявява годежа си с Комолика! Прерна удря шамар на Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 37 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Веена благодари на Анураг, че им е върнал къщата. Тя изпитва облекчение, че вече няма да им се налага да плащат заема. Тя казва на Анураг, че къщата им е скъпа заради Раджеш. Анураг ѝ казва, че е направил само това, което Молой го е помолил, и си тръгва. Прерна с изненада научава, че Анураг си е тръгнал, без да говори с нея. В дома на Анураг Комолика и другите го чакат.

По време на ритуала Мохини дава на Анураг бижута и го моли да ги предаде на Комолика. Той го прави ядосано, което изненадва Мохини. Комолика ѝ казва, че чувствата на Анураг ще се промени след сватбата им. Анураг я отвежда настрани и я моли за документите за собственост на къщата на Прерна. Той ѝ казва, че къщата е важна за всички тях. Комолика пита Анураг дали прави това за Прерна или за семейството ѝ. Той отговаря за Прерна и това кара Комолика да го хареса още повече. Комолика му казва първо да се сгоди за нея и едва след това тя ще му даде документите. Анураг казва на майка си, че иска да се сгоди на следващия ден. Мохини е изненадана. Комолика я убеждава, като казва, че това би искал Молой.

Прерна се обажда на Анураг, но той не вдига. По-късно, когато той вижда пропуснатите ѝ обаждания. Той напуска партито, за да ѝ се обади. Първоначално тя го упреква, че не е вдигнал, но после го хвали, че е мъжът, на когото може да повери живота си. След като Анураг ѝ затваря, той започва да плаче. Мохини го моли да слезе долу. След това тя предлага на Комолика и Анураг да танцуват заедно. Докато двамата се качват на сцената, Анураг започва да си представя Прерна. В края на песента той се извинява на Прерна, че не е спазил обещанието си. Това разстройва Комолика.

Комолика е в стаята си с кутията със синдур, която по погрешка пада на земята. Мишка ѝ казва, че това може да е знак, че Анураг може да не се ожени за нея. Комолика ѝ казва, че той няма друг избор. Прерна нанася синдур върху лицето си и се оглежда в огледалото. И Анураг, и Прерна мислят един за друг.

На следващия ден Ниведита идва в дома на Прерна. Тя им съобщава, че тази вечер Анураг ще се сгоди за Комолика. Тя кани всички. Прерна, Веена и Шивани са шокирани от новината. Травмираната Прерна се втурва в стаята си и яростно набира номера на Анураг. Той не вдига. Междувременно Шивани проследява Ниведита до колата ѝ и ѝ казва, че знае, че това не е дело на Анураг. Шивани отива при Прерна и ѝ казва, че Анураг сигурно е подложен на натиск. Той винаги е стоял до нея и тя също трябва да го направи. Шивани я насърчава да отиде и да поговори с Анураг. Прерна отива в дома на Анураг.

Анураг решава да направи нещо, което да накара Прерна да го остави. Той се подготвя за годежа. Гостите започват да се идват. Пристигат Комолика, Мишка и баща им Сиддхант Чубей. Мохини и Ниведита го посрещат. Анупам отвежда Ниведита настрана и ѝ казва, че Анураг е влюбен в Прерна и този годеж не бива да се случва. Ниведита му казва да не ѝ разваля настроението и си тръгва.

Анупам се кара на Анураг и го пита защо ще се сгодява за Комолика, след като е влюбен в Прерна. Анураг отрича да изпитва каквито и да било чувства към Прерна. Но в крайна сметка Анупам се досеща, че той го прави, за да спаси бизнеса на и къщата им. Тогава Анураг споделя на Анупам, че Комолика разполага с документите на дома на Прерна. Споделя с Анупам, че иска да създаде омраза в сърцето на Прерна към него, тъй като така ще ѝ е по-лесно да продължи напред. Анупам му казва да не разбива сърцето на Прерна, но Анураг смята, че това е единственият начин. Анураг слиза долу, където фотографите го молят да позира с Комолика.

Точно когато Анураг и Комолика са на път да си разменят пръстени, пристига Прерна. Тя е съкрушена, когато вижда двамата заедно. Тя го пита дали не ѝ се е разсърдил за нещо, а след това му се извинява. Той не казва нищо. Прерна му показва конеца около врата си, който той ѝ е дал като обещание. Тя му напомня за обещанията, които е дал на нея и на майка ѝ Веена. Анураг се опитва да контролира емоциите си. Тя отива при Анупам и го моли да ѝ каже какво се случва и дали Анураг е подложен на натиск. Мохини и Комолика молят Прерна да спре да създава сцени и да си тръгне.

Прерна изтръгва пръстена от Комолика и казва на Анураг, че няма да позволи годеж да се състой. Смутена Мохини се извинява на Сидхант Чубей и му казва, че Прерна не е разбрала правилно чувствата на Анураг и му се натрапва. Прерна казва на Анураг да обясни всичко на Каки Ма. Мохини се опитва да изгони Прерна.

Анураг я спира и казва на Мохини, че харесва Прерна. Той взема годежния пръстен от Прерна и се опитва да го сложи на пръста ѝ. Той не пасва. Това кара Анураг да се подиграе на Прерна и да ѝ каже, че никога не им е било писано да бъдат заедно. Нарича я слугиня и ѝ казва, че се е преструвал, че я обича, само за да ѝ отмъсти, тъй като тя го е смятала за скучен. Прерна е шокирана да чуе това. Той я обвинява, че се е опитала да открадне пръстена, и потвърждава мнението на майка си за нея. Анураг освен това обвинява Прерна, че тя иска само парите му. Това кара Прерна да удари шамар Анураг.

Епизод 37 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 21 април 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153