Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 141

Добави коментар

Анураг се завръща! Вижте какво ще се случи в епизод 141 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна казва на г-н Баджадж, че ще се справи сама. Той обещава да си тръгне, когато тя ще може да се справи сама. На следващата сутрин Прерна се събужда и вижда г-н Баджадж да спи на дивана. Той също се събужда точно тогава и се извинява, че е спал в стаята, но просто е искал да се увери, че Прерна е добре. Тя му благодари, че се е погрижил за нея.

Прерна работи, когато вижда Шивани да ѝ се усмихва. Тя ѝ казва, че Ронит се присъединява към офиса им и е много щастлив да стане изпълнителен директор на проекта Bajaj City. Точно тогава той се обажда и ѝ казва, че Ниведита и Комолика идват. Шивани се извинява, за да се срещне с тях. Ниведита и Комолика пристигат. Комолика разказва на Прерна за подаръците, а Ниведита пита къде е г-н Баджадж. Прерна отговаря, че вероятно е в стаята си. Ниведита пита дали може лично да отиде и да му връчи подаръка. Прерна се съгласява.

В стаята тя вижда само дрехите на г-н Баджадж и се чуди къде са нещата на Прерна. Тя си мисли, че може би са заедно само заради Куки и се чувства сигурна, че сега г-н Баджадж ще бъде привлечен от нея. Тя вижда ризата му и отбелязва, че макар да изглежда хубава, тя е с евтино качество. Точно тогава идва г-н Баджадж и я пита какво прави там. Тя му разказва за подаръка и той я моли да го запази. Ниведита пита г-н Баджадж защо я гледа. Той ѝ казва, че я чака да излезе от стаята, и я моли да си тръгне. Тя си тръгва, но продължава да мисли, че г-н Баджадж може би я игнорира. Но тя не се чувства зле, а всъщност се чувства още по-привлечена от него. Освен това си мисли, че той и Прерна наистина са заедно заради Куки и тя си губи времето.

Междувременно Самида налива чай на Комолика, когато горещият чай пада върху ръката ѝ. Прерна се грижи за Самида, докато Комолика се чуди защо Прерна се грижи толкова много за момичето. Комолика си мисли, че ако Прерна не се държи добре с нея, ще трябва да използва Самида, за да нарани отново Прерна.

Прерна оставя Самида в сиропиталището. Тя отива, прегръща Приянка и бяга да донесе нещо, което да покаже на Прерна. Самидх ѝ показва един стар часовник, който е поправила. Виждайки лошото състояние на сиропиталището, Прерна обещава да им помогне. Точно тогава г-н Баджадж се обажда на Прерна и я пита дали ще дойде в офиса, или ще се прибере вкъщи. Вместо това Прерна казва, че трябва да отиде да пазарува. Тя му разказва за сиропиталището и как е искала да направи нещо за тях. Г-н Баджадж също предлага да помогне и тя му благодари. Г-н Баджадж моли Ронит да се обади на Джонсън и да помогне на Прерна.

В къщата на Басу Ниведита е заета с приготовления. Точно тогава Анураг се прибира и Мохини го прегръща, като казва, че той не отговаря на обажданията им. Той им казва, че телефонът му не е работил и е трябвало да го поправи. Оглеждайки се наоколо, той пита какъв е поводът. Ниведита му разказва за сватбата на Ронит. Той се шокира и вика Комолика. Ниведита му казва, че е отишла в салона. Анураг им казва, че ще се върне, и си тръгва.

Анураг пристига в дома на Прерна. Веена отваря вратата и го пита какво иска. Той казва, че иска да говори с Прерна, но вижда Шивани, хваща я за ръка и я отвежда настрани. Той затваря вратата и Шивани го пита какво прави. На свой ред Анураг я пита какво прави тя. Шивани се ядосва и го моли да си тръгне. Анураг я пита защо се е омъжила за Ронит и дали е полудяла. Междувременно Веена се обажда на Прерна и ѝ казва, че Анураг е дошъл и се заключил с Шивани. Прерна я моли да уведоми полицията. Веена също се съгласява, че този път Анураг е преминал границата.

В стаята Анураг пита дали Шивани е забравила какво е направил Ронит. Той я пита дали прави това за пари и я моли да не се хваща в капана. Шивани го пита ядосано дали е дошъл да развали брака ѝ. Анураг отговаря положително. Шивани му казва, че ще се омъжи за Ронит. Анураг я моли да помисли за миналото и за това, което Ронит им е направил.

Точно в този момент се връща и Прерна, която започва да чука на вратата, за да ѝ отвори Анураг. Анураг казва на Шивани, че няма да ѝ позволи да се омъжи за Ронит. Той излиза и казва на Прерна, че е дошъл, за да говори с нея, че прекратява годежа на Ронит и Шивани. Шивани се ядосва и пита кой е той, че да вземе това решение. Анураг си мисли, че те не бива да знаят, че той се грижи за тях, и планира да използва обратна психология, за да прекъсне годежа.

Анураг казва на Прерна и Веена, че Ронит заслужава по-добро момиче от Шивани. Той обижда семейството на Прерна и тяхната средна класа, което натъжава Шивани. Добавя също, че Шивани ще съжалява за избора си. Посочва Прерна и казва как я е изоставил, въпреки че се е оженил за нея. Прерна се ядосва и казва, че Ронит може да е лош човек, но не е евтин като Анураг. Прерна и Анураг спорят още малко и накрая той моли Веена да обмисли съвета му, преди да си тръгне. Тогава Прерна казва, че Анураг е прав, че Ронит не е подходящ за Шивани. Тя се обосновава, че ги познава и знае какво могат да направят. Шивани се ядосва и си тръгва. Веена казва на Прерна, че тя позволява на думите на Анураг да ѝ повлияят. Прерна ѝ казва, че също като Анураг не иска Шивани да се омъжи в дома на Басу, но ако Веена иска това, тя ще го направи.

Междувременно Анураг се връща в имението на Басу и вижда Комолика. Той я пита защо е уредила брака на Ронит с Шивани, въпреки че не ги харесва. Той твърди, че тя се е възползвала от отсъствието му, за да планира това. Комолика отвръща, че го прави за щастието на Ронит. Въпреки че Прерна я е обидила пред медиите, тя се опитва да забрави враждата им и да го приеме брака заради брат си. Те спорят още малко, преди Анураг да заплаши Комолика и да си тръгне.

По-късно Ронит разговаря с Шивани по телефона и ѝ казва, че г-н Баджадж му е дал поста на изпълнителен директор. Той вижда Анураг да се приближава към него и се извинява. Анураг предупреждава Ронит, че ако установи, че подозренията му са верни, няма да го пощади и ще го пребие жестоко. Ронит кимва с глава на думите на Анураг и той си тръгва.

Комолика казва на Мохини, че Ронит е станал главен изпълнителен директор на Bajaj City. Мохини ѝ казва, че е обяснила всичко на Ниведита. Комолика отива при Ронит и го пита за новия проект. Той обаче ѝ разказва за Анураг и лошото му настроение. Комолика отговаря, че не иска да се фокусира върху него в момента, а върху Прерна. Но Ронит я предупреждава, че Анураг не знае, че той е изпълнителен директор на Bajaj City, но ако разбере, ще се опита да го отстрани. Комолика го моли да получи информация за компанията, преди Анураг да получи такъв шанс. Комолика планира още нещо, за да нарани отново Прeрна.

Епизод 141 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 21 септември 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153