Комедии

Стъпка по стъпка

0/5

Стъпка по стъпка
Стъпка по стъпка

Франк Ламбърт (Патрик Дъфи) е строителен работник и... самотен баща на три деца – Джей Ти, Ал(Алисия) и Брендън. Каръл Фостър (Сюзън Самърс), която работи в салон за красота, също има три деца – Дейна, Карън и Марк. След като Франк и Каръл се срещат, докато са на почивка в Ямайка и спонтанно сключват брак, те и децата им, които по стечение на обстоятелствата се познават и не се харесват особено, трябва да се научат да живеят заедно, да започнат да се обичат и да станат семейство стъпка по стъпка.

Стъпка по стъпка

„Стъпка по стъпка” прави своя тевелизионен дебют през 1991г. по американския канал АВС. Сериалът има общо 7 сезона, последният от които се излъчва по CBS. Ситкомът и любопитните истории около актьорите в него, предизвикват широк интерес от страна на телевизионната аудитория по цял свят. За пилотния епизод ролята на Марк Фостър (зубърът) се дава на Джарет Ленън. Екипът обаче решава да го замени с Кристофър Кастил. Повечето пилотни сцени са презаснети с „новия” Марк, но в първия сезон все още се вижда на места в шапката на сериала Ленън.

Стъпка по стъпка

Саша Мичъл пък е получил ролята на Коуди в последната секунда и се появява чак в четвърти епизод. Образът му обаче е един от култовите и той става важна част от шоуто. Мнозина фенове в онези години не приемат никак добре неговото напускане. Причината, поради която Коуди Ламбърт спира да участва в „Стъпка по стъпка”, не е нито хрумване на сценаристите, нито се крие в новите образи, появили се след него.

Стъпка по стъпка

Саша Мичъл е обвинен в домашно насилие и повече от логично ABC не са искали да навредят на имиджа си.

По тази причина и шести сезон е бил излъчен без да се спазва реда в епизодите. Всъщност последният епизод е трябвало да бъде първи. В една от началните сцени Франк говори по телефона с племенника си, като се разбира че той е заминал в Русия заради новата си работа. Саша Мичъл е оправдан по обвиненията, а героят му се завръща в шоуто в края на седми сезон. За съжаление прекалено късно, тъй като това са последните епизоди на „Стъпка по стъпка”.

Стъпка по стъпка

Стъпка по стъпка

Стъпка по стъпка

Стъпка по стъпка

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Стъпка по стъпка (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg