Фантастика

Шепот от отвъдното - 3 сезон

• От 0/5Ghost Whisperer, САЩ, 3-ти сезон

Общо: 5 сезона

18
епизода

Шепот от отвъдното  - 3 сезонВ главната женска роля - на Мелинда Гордън - е филмовата звезда Дженифър Лав Хюит.

В ролята на Том Гордън е Мартин Донован, в ролята на Гейбриъл - Игнасио Серичио, в ролята на Джим Кланси, съпруг на Мелинда е Дейвид Конрад, а в ролята на Делиа Банкс, приятелка на Мелинда, е Камрин Менхайм.

В новия, трети сезон  на „Шепот от отвъдното” Мелинда е все по-близо до откриването на истината за дарбата си, както и до научаването на повече подробности за своето детство. Решена да разбере истината за баща си и за своя предполагаем брат Гейбриъл, Мелинда прави неуспешни опити да накара майка си да проговори за миналото.

След като Гeйбриъл сам намира Мелинда за първи път след злополука, разгневена и объркана, тя го отблъсква и отказва да повярва на думите му.

Повратната точка на сезона е срещата на Мелинда с духа на пра-пра-прабаба й Теса, от която Мелинда е наследила дарбата си. В хода на сериала Мелинда се доближава все повече до разковничето за миналото си и съдбата на баща си.

Кулминацията на сюжетната линия се развива в края на сезона, когато Мелинда открива баща си - Том Гордън. 

Шепот от отвъдното  - 3 сезон

  • След невероятната си игра и в третия сезон на „Шепот от отвъдното” Дженифър Лав Хюит спечели за пореден път наградата Saturn за най-добра актриса в телевизионен сериал от Филмовата академия на САЩ за научнопопулярни филми, филми на ужасите и фентъзи.
  • „Шепот от отвъдното” е отличен и с 2 номинации за награди Еми – 2006 и 2007 - за музика и оригиналност на основното заглавие.

Още за Дженифър Лав Хюит, Шепот от отвъдното - сериал, сезон 3

01:35
02.12.2020
Знам какво направи миналото лято, хорър, САЩ, 1997 реж. Джим Гилеспи, с Дженифър Лав Хюит, Сара Мишел Гелар, Райън Филип, Фреди Принц Джуниър, Мюз Уотсън, (18)
02:25
28.12.2020
Знам какво направи миналото лято, хорър, САЩ, 1997 реж. Джим Гилеспи, с Дженифър Лав Хюит, Сара Мишел Гелар, Райън Филип, Фреди Принц Джуниър, Мюз Уотсън, (18)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Шепот от отвъдното - 3 сезон (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg