Научно-фантастични

Вирус | Helix

0/5

Вирус | Helix

Научно-фантастичен сериал от 10 едночасови епизода, „Вирус“ проследява работата на д-р Алън Фарагут (Били Кембъл) и неговия екип от служители на Центъра за контрол и превенция на заразните болести. Учените са изпратени в арктически частен изследователски център - „Арктик Био Системс“, за да проучат неизвестен вирус. Вече на място, на Фарагут и екипът му се налага да се борят не само с неизвестния патоген, но и с местните учени, които не желаят да разкрият произхода на вируса или поне изходната точка на нерегламентираните си изследвания. Нещата се влошават допълнително, когато братът на Алън Питър - един от първите заразени изследователи бяга от изолатора, а екипът започва да осъзнава, че вирусът не само дава супер сила, но препрограмира мозъка на жертвите си, за да ги превърне в машина за перфектно заразяване.

 

Добави описание


Това е само началото на проблемите, с които Фарагут и колегите му ще се сблъскат. „Арктик Био Системс“ е най-модерният биологичен изследователски център, където най-големите умове на човечеството се възползват от изолацията - както екологична, така и правна - за извършване на най-опасните експерименти в преследването на невъзможното и немислимото. С високи залози, всеки преследва своите собствени цели, включително Алън и неговия екип.

 

Добави описание


Премиера 3 юли, 23:00 по AXN Black.
 

Още за Вирус

02:30
22.10.2018
Заразата - втори сезон - Еф и Нора най-сетне виждат в действие своя смъртоносен вирус. Фет поема сигурността на Ред Хук в свои ръце.
05:11
22.10.2018
Невероятният свят на Гъмбол - Вирусът
01:30
25.10.2018
12 маймуни - USA - 1996 - Fantasy/Sci-Fi/Thriller - В един опустошен от болести свят на бъдещето осъденият Джеймс Коул (Брус Уилис) е изпратен назад във времето, за да събере информация за вирус, който унищожава голяма част от населението на планетата. -

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Вирус | Helix (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg