Сериали Научно-фантастични

Светкавицата | The Flash - шести сезон

Добави коментар

След години борба срещу злодеи и многократно спасяване на Сентрал Сити, Бари и жена му Айрис решават, че най-сетне могат да намерят малко време за себе си и да се насладят на новия си живот като младо семейство.

След години борба срещу злодеи и многократно спасяване на Сентрал Сити, Бари и жена му Айрис решават, че най-сетне могат да намерят малко време за себе си и да се насладят на новия си живот като младо семейство. Tяхната идилия е прекъсната от появата на Нора Уест–Алън, тяхната дъщеря от бъдещето, която притежава способностите на баща си. Нора е допуснала голяма грешка и има нужда от помощта на родителите си, за да я поправи и да се върне в своето време. Екипът отчаяно се опитва да открие начин да ѝ помогне.

 

Добави описание

 

Междувременно откриват, че нейното присъствие е променило времевата линия, което води до ранната появява най-опасния и безмилостен враг на Светкавицата – Цикада. Екипът се обръща за помощ към Шерлок Уелс (детектив от Земя-221), за да им помогне в издирването на Цикада, докато Бари учи Нора как да овладее способностите си и да бъде герой. Нора се присъединява към екипа при залавянето на нови метахора, но скоро след това тя се компрометира, когато става ясно, че работи с един от най-старите врагове на Светкавицата - Тоун. Нора обаче се оказва невинно въвлечена в плана на Тоун и успява да помогне на екипа да победи, както него, така и Цикада. Унищожаването на двамата злодеи обаче води до ужасяваща загуба, защото Нора се самоизтрива от времева линия, което разтърсва екипа из основи.

 

Добави описание


След загубата на Нора Бари фокусира цялото си внимание и усилия върху залавянето на метахора, постигайки рекорд за няколко месеца. В същото време останалите членове от екипа се опитват да се справят с промените поотделно. Всичко се променя, когато д-р Рамзи Росо, който иска да намери лек за смъртта, е обзет от отчаяние и амбиции и се превръща в нов злодей... Блъдуърк.


В ролите:

Грант Гъстин като Бари Алън / Светкавицата
Кандис Патън като Айрис Уест – Алън
Даниел Панабейкър като д-р Кейтлин Сноу 
Карлос Валдес като Сиско Рамон 

Снимки: © Warner Bros. Entertainment, Inc.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Светкавицата , Светкавица