Сериали Научно-фантастични

Западен свят | Westworld - трети сезон

Добави коментар

В третият сезон на “Западен свят” два робота от Западен свят - Долорес и Бернар - се изправят пред света отвъд парка...
  • Жанр - драма, мистерия, фантастика
  • САЩ

В третият сезон на “Западен свят”  два робота от Западен свят - Долорес и Бернар - се изправят пред света отвъд парка и в ежедневието на човечеството с надеждата да намерят своето бъдеще, да разберат миналото си и да оцелеят в настоящето.

 

Сезон 3 на “Западен свят” ще се състои от осем епизода - отклонение от предишните сезони на серила, които се състоят от 10 епизода всеки.

 

Третият сезон се започва веднага след събития от втория сезон, като Долорес е избягала от Западен свят заедно с ядрата на няколко хостове, включително и това на Бернар. В Лос Анджелис през 2058, Долорес развива връзка с Калеб и разбира как изкуствените интелекти са третирани в реалния свят. Междувременно Мейв се озовава в друга част на парка, който е базиран на фашистка Италия през Втората световна война.

 

Повечето главни герои от “Западен свят”  се завръщат за този сезон, включително Долорес (Евън Рейчъл Уд Бернар (Джефри Райт Мейв (Танди Нютон Шарлот (Теса Томпсън Стъбс (Люк Хемсуърт Хектор (Родриго Санторо и Mъжът в черно (Ед Харис).

 

Към тях се присъединява Аарон Пол в ролята на Калеб, който се обединява с Долорес в „реалния свят“. В третия сериал на “Западен свят” ще видим още Лина Уейт, Kid Cudi, Венсан Касел, Джон Галахър-младши, Майкъл Ийли, Томи Фланаган и NFL суперзвездата Маршон Линч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Западен свят

Нов трейлър на четвърти сезон на Западен свят

Какво се случи в първият епизод на третия сезон на “Западен свят”

Западен свят | Westworld - трети сезон (Снимки)

Венсан Касел се присъединява към “Западен свят”

Нов трейлър на „Западен свят“