Сериали Научно-фантастични

Отново и отново | Time After Time

Добави коментар

Хърбърт Уелс и герои от негови произведения оживяват в премиерния сериал „Отново и отново“


„Отново и отново“ разказва историята на младия английски писател Хърбърт Уелс, написал  множество кратки разкази, романи, сатира и биографии. В сериала са събрани мотиви от неговите произведения, които обаче още не са създадени по времето на филма, когато той е на 28 години.

 

Добави описание

 

Премиерните епизодите ще се излъчват от 25 декември, всеки делничен ден от 13:30 ч. по bTV Cinema.

 

Добави описание

 

В „Отново и отново“ зрителят ще се срещне не само с мотиви, присъстващи в истинските произведения на Хърбърт Джордж Уелс, но и със същински герои от неговите творби и хора,  вдъхновили писателя да създаде класики като „Война на световете“, „Островът на доктор Моро“ и „Невидимия“.

 

Добави описание

 

Сериалът е по книга със същото име, издадена през 1979 г., а имената на епизодите са по текста от песента „Отново и отново“ на Синди Лоупър. Първият предпремиерен клип от продукцията пък е излъчен на комикс събитието „Комик Кон“ през 2016 г.

 

Добави описание

 

В „Отново и отново“ има и машина на времето, построена в гараж през 1893 г.

 

Добави описание

 

Като част от подготовката си за ролята на Хърбърт Уелс, актьорът Фреди Строма прочита всички романи на Уелс, които ще бъдат засегнати в „Отново и отново“ и признава, че „Островът на доктор Моро“ му става любима книга.

 

Добави описание

 

За „Отново и отново“ продуцентът Кевин Уилямсън признава, че въпреки проследяването на историята на Джак изкормвача, има и комедийни аспекти около приобщаването на двата времеви пътешественика към съвременните технологии.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отново и отново