Сериали Научно-фантастични

Библиотекарите | The Librarians - четвърти сезон

Добави коментар

Светът става ужасно място във финалния сезон на „Библиотекарите“

Светът бавно се превръща в едно ужасно и непризнато място – такова, в което Библиотеката никога не е съществувала. Затова ще се наложи библиотекарите да се съберат заедно, преди всичко да се е върнало в начална позиция – без капка знание и в пълна тъмнина.

 

Добави описание

 

Всичко това ще се случи във финалния четвърти сезон на „Библиотекарите“, чиито премиерните епизоди започват на 17 юни и ще се излъчват всяка събота и неделя от 15:00 ч. по bTV Action.

 

Добави описание

 

Флин Карсен (Ноа Уайли) ще получи тревожно предупреждение от миналото, че може да има само един библиотекар, за да не се случва поредната  гражданска война сред библиотекарите. Това принуждава Флин да вземе съдбоносно решение, което Ева Байрд (Ребека Ромин) не иска да направи. Нейното колебание кара Библиотеката да подложи екипа на съд, за да реши кой най-накрая ще поеме мантията на единствения и истински библиотекар. Процесът обаче води до неочаквани последици, които застрашават самото съществуване на Библиотеката.

 

Добави описание

 

Кристиан Кейн, Линди Бут и Джон Харлан Ким се завръщат като библиотекарите Джейкъб Стоун, Касандра Килиан и Езекиел Джоунс. Джон Ларокет играе ролята си на Дженкинс, а специалните гостуващи звезди в този сезон включват Рейчъл Никълс като Никол Ноуан и Самюъл Рукин като Дарингтън Деър.

 

Добави описание

 

Друга специалнa гостуваща звезда този сезон ще бъде Джон Нобъл, носител на наградата на Гилдията на филмовите актьори за ролята си на Денетор във „Властелинът на пръстените”. Нобъл ще влезе в ролята на Монсиньор Вега, ватикански епископ и таен началник на еретичния ред на Сенките. Към сюжетното действие ще се присъедини и Рейчъл Никълс, популярна с участието си в „От глупав по-по-глупав: Когато Хари срещна Лойд“, „Наричана още“, Престъпни намерения“ и „Континуум“.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Библиотекарите

Неочаквани съперници и още по-неочаквани ситуации в премиерния трети сезон на „Библиотекарите”

Мистериите се задълбочават в новия втори сезон на „Библиотекарите”