В програмата

Стоянка Мутафова в “Най-хубавите години от нашия живот”

БНТ 1 • 0/5

Стоянка Мутафова просълзи водещия на “Най-хубавите години от нашия живот”
Стоянка Мутафова просълзи водещия на “Най-хубавите години от нашия живот”

Легендарната Стоянка Мутафова, „Нейно Величество Г-жа стихийно бедствие”, развълнува до сълзи водещия на шоуто Владимир Пенев.

„Да, разплаках се, когато тя се появи на сцената” – призна самият той. „Тя е един велик човек, който и на 92 години продължава да радва хората, убеден съм, че и зрителите пред екраните ще усетят същата емоция” – допълни актьорът.

Владо Пенев призна, че в продължение на много години е отказвал предложения да води различни предавания.

„Може би съм чакал да се появи формат като този, който успя да ми влезе под кожата, защото това не е просто предаване – тук хората се срещат с всичко най-добро и велико, което сме постигнали като българи” – сподели той.

На бляскавата сцена на „Най-хубавите години на нашия живот” в първото новогодишно издание зрителите ще видят директния двубой между 60-те и 80-те години на миналия век.

Отминалите две десетилетия ще бъдат припомнени от цяла плеяда родни звезди като Васил Найденов, Орлин Горанов, Богдана Карадочева, Ваня Костова, дует „Ритон”, „Трамвай №5”, Хилда Казасян, Калин Вельов, Невена Цонева и Рафи.

Чрез хитовия формат, БНТ ще представи на българския зрител реалити, което проследява отминалите десетилетия от 50-те години насам.

Добави описание

Водещите на шоуто – Владимир Пенев и Александър Сано – ще търсят най-хубавите години, чрез видео свидетелства за модата, звездите, киното, музиката, спортните постижения, с които само националната телевизия разполага.

Добави описание

Всеки епизод ще сблъсква по две десетилетия, като тежката дума за тях ще има 50-членно жури, съставено само от момичета и момчета на 18-годишна възраст.

След Нова година шоуто ще се излъчва всяка сряда от 21:00 часа, веднага след централната емисия новини.

 

Още за Най-хубавите години от нашия живот, Стоянка Мутафова

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg