Актуално В програмата

Москвич и Лада на сцената на „Най-хубавите години от нашия живот”

Добави коментар

В новогодишната нощ на бляскавата сцена ще излязат две от най-желаните возила на миналия век. Народната кола, която изглеждаше като вечна – чудото „Москвич”, срещу мечтата на всеки абитуриент от 80-те – бижуто „Лада”.

В новогодишната нощ на бляскавата сцена ще излязат  две от най-желаните возила на миналия век. Народната кола, която изглеждаше като вечна – чудото „Москвич”, срещу мечтата на всеки абитуриент от 80-те – бижуто „Лада”.

С ожесточена битка между 60-те и 80-те години на миналия век стартира първият новогодишен епизод на „Най-хубавите години от нашия живот”. Състезанието между десетилетията ще изправи в ефира на БНТ1 не само емблематични песни, танци и актьори, но и модата и нейните символи.

Водещият Александър Сано ще се окаже пред трудния избор – модата на баба или стилът на мама. Битката е на лачените къси поли срещу пайетите и огромните подплънки, кабаретните чорапи над коляното срещу клиновете. Но минижупът, запазил позиции както през 60-те, така и през 80-те, си остава начело в личната класация на водещия.

Добави описание

В подкрепа на 60-те години Сано ще докара в студиото не друго, а любимата бабина печка „Мечта”. Каква вкусотия ще извади от тежката фурна, зрителите ще разберат в навечерието на Нова година.  А Владо Пенев ще установи, че помощникът му не успява да остане дълго време под прикритие и всяка негова поява предизвиква буря от аплодисменти.

С това обаче изненадите не свършват, защото на бляскавата сцена ще излязат и две от най-желаните возила на миналия век. Народната кола, която изглеждаше като вечна – чудото „Москвич”, срещу мечтата на всеки абитуриент от 80-те – бижуто „Лада”.

Битката на 60-те срещу 80-те е зрелищна и  50-членното жури ще има нелеката задача да избере между десетилетието на рокендрола, разкроените поли, прическите тип „камбана” и тежките ланци, уокмените и ламбадата.

Гледайте „Най-хубавите години от нашия живот” точно в  21:00 часа на 31 декември само по БНТ1!
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Най-хубавите години от нашия живот , Новогодишна програма

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

„Господари на ефира“ изпращат старата година с двучасово шоу

Филми и концерти в празничната програма на БНТ

Коледа по Нова: Коледен концерт на X Factor и специален ден с магията на Дисни

Коледно настроение с филмите по TV 1000 през декември