Актуално В програмата

Български фолклор в „Най-хубавите години от нашия живот”

Добави коментар

За първи път в „Най-хубавите години от нашия живот” ще звучат народни песни. Солистката на ансамбъл „Филип Кутев” – Нели Андреева и певицата Преслава Пейчева ще пренесат магията на българската народна музика

За първи път в „Най-хубавите години от нашия живот” ще звучат народни песни. Солистката на ансамбъл „Филип Кутев” – Нели Андреева и певицата Преслава Пейчева ще пренесат магията на българската народна музика на сцената на реалити формата. Тази сряда от 21 часа по БНТ1 двете изпълнителки ще изпеят едни от най-нежните песни в нашия фолклор – „Лале ли си, зюмбюл ли си” и „Лудо младо”.

Водещият Владо Пенев отново ще върне часовника назад, за да избърше праха от скъпите спомени. Тази седмица едно срещу друго ще се изправят две близки десетилетия – бунтарските 60 срещу емоционалните 70 години на миналия век.

За пореден път на сцената на шоуто ще има много вицове от Александър Сано, танци и, разбира се, музика. Аранжиментите на песните отново са дело на „Брас асоциация Комбо” и маестро Мишо Йосифов.

Деси Добрева и Богомил доказват, че за хубавата музика няма възраст. Те поемат предизвикателството да изпеят две от най-обичаните български песни. Деси Добрева ще изпълни хита на Паша Христова „Една българска роза”, а младият талант Богомил ще изпее „Арлекино” на естрадната легенда Емил Димитров.

Зрителите ще се насладят и на песента на Стефан Воронов „Урок по танц”, в изпълнение на Емил Минчев. „Студио В” пък ще представи незабравимата песен на Йорданка Христова „Всичко започна през юни”.

Гледайте „Най-хубавите години от нашия живот” всяка сряда от 21:00 часа само по БНТ 1!
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Най-хубавите години от нашия живот

„Най-хубавите години от нашия живот”: 80-те срещу 90-те години на миналия век

Москвич и Лада на сцената на „Най-хубавите години от нашия живот”

Стоянка Мутафова в “Най-хубавите години от нашия живот”

Световният формат “Най-хубавите години от нашия живот” по БНТ1