В програмата

Шеф Ангелов поставя участниците в Hell’s Kitchen България на трудно изпитание за отлична координация

0/5

Шеф Ангелов поставя участниците в Hell’s Kitchen България на трудно изпитание за отлична координация

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, професионалистите ще бъдат поставени пред трудно изпитание, за което се изискват отлична координация и комуникация между тях. Единият от отборите ще успее да направи най-добрата си вечерна резервация до момента, а в края на епизода някои ще получи престилката на номинираните.

 

Добави описание


Вече четвърта седмица координацията и комуникацията в двата отбора не са на нужното ниво. И при сините, и при червените има отлични готвачи, но повечето от тях са индивидуалисти, което далеч не е достатъчно за една професионална кухня от високо ниво. Именно за това, шеф Ангелов ще постави трудно предизвикателство пред тях. Всеки отбор ще има точно един час, за да приготви три перфектни чинии – пилешко, агнешки котлети и лаврак, но в кухнята ще готви само по един участник, който ще бъде сменян от свой съотборник през седем минути. Победителите от това трудно изпитание ще получат възможност с дегустация на вино с известния сомелиер Петър Илиев, а загубилите ще трябва да се запасят с търпение, защото ги очакват 200 килограма боб и леща, които трябва да разделят.

 

Добави описание


Вечерната резервация отново ще започне с известни затруднения на отборите, но единият бързо ще успее да се мобилизира и да я завърши по впечатляващ начин. Загубилият отбор ще срещне огромното разочарование на шеф Ангелов и ще трябва да излъчи двама номинирани, а решението на Виктор Ангелов за номинирания участник тази седмица ще успее да изненада всички. Кой отбор ще спечели овациите и кой ще обере негативите? Кой ще бъде първият номиниран тази седмица, щеразберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Още за Hell’s Kitchen

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg