В програмата

Петя Буюклиева: "Преобразяването на е компромис с егото, а удоволствие за артиста"

0/5

Петя Буюклиева: "Преобразяването на е компромис с егото, а удоволствие за артиста"

 „Това е шоуто на шоутата! Получих предложение още преди три години –  днес това е сбъдната мечта! Преобразяването не е компромис с егото, а удоволоствие да покажеш, че можеш да влезеш под кожата на изпълнителя и че можеш да пееш този уникални песни“, разказа Петя Буюклиева в "Здравей, България".

 

Най-трудното е поставянето на маски, което отнема часове. Певицата , която празнува своя 40-годишен юбилей на сцената именно в „Като две капки вода“, издаде, че получава поздравления за образа на Валя Балканска дори и на разходки в Южния парк.

 

„Моят фаворит в предаването е ТИТА, която може да бъде невероятна във всякакви образи. Смятам, че е много важно младите изпълнители да бъдат подкрепяни, а и самата тя даде на мен ценни съвети, когато трябваше да я имитирам“, допълни певицата. 

 

Освен с репетиции в „Като две капки вода“ Петя Буюклиева е ангажирана с подготовката на поредица от концерти в страната.


В понеделник вечер Петя Буюклиева ще се отправи към ново предизвикателство с група KISS, а Дичо на свой ред ще се съсредоточи в баланса между два образа с Албано и Ромина. Деси Добрева ще се преобрази в емблемата на поп-фолка - Милко Калайджиев, а ТИТА ще се върне в ранните години на Бритни Спиърс. Милко Калйджиев ще избира между Братя Аргирови, а Папи Ханс ще запее един от големите хитове на Криско. Мария Илиева ще скочи в обувките на Емил Димитров, а Стефан Илчев ще имитира друг участник в шоуто – самата Мария Илиева.


Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.
 

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg