Актуално В програмата

Денис Ризов и Тодор Колев заложници в “Сутрешен блок”

Добави коментар

Комедийния сериал на TV7 продължава с убийствено смешни екшън изпълнения. След колоритните Илка Зафирова, Ваня Щерева и Касиел Ноа Ашер в сериала влиза и Денис Ризов.

Комедийния сериал “Сутрешен блок” на TV7 продължава с убийствено смешни екшън изпълнения. След колоритните Илка Зафирова, Ваня Щерева и Касиел Ноа Ашер в сериала влиза и Денис Ризов. Музикантът и продуцент Денис се потапя с истински хъс и искрено удоволствие в ролята на музикален продуцент, популярен не само в България, а в Сърбия и Македония, се озовава в неподходящото време на неподходящото място.

Денис Ризов и Тодор Колев заложници в сериала “Сутрешен блок”

Кой и защо размахва пистолет в студиото на “Сутрешен блок”, ще разберете, ако гледате ексклузивния 11-и епизод на сериала. Във водовъртежа на събитията са доайена на предаването - Тодор Колев, красивата бивша Мис Ботевград и настояща водеща Кети, парламентьори от специалното звено за преговори с терористи и полицаи. Дори готвачът Кръстьо е замесен в историята и приготвя храна за похитителя и заложниците. Кой би могъл да обезвреди похитителя и да спаси достойнството на похитените? Какво е оръжието на престъплението и с какво е заредено - гледайте в четвъртък от 20:00 часа само по TV7.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тодор Колев , Сутрешен блок

Тодор Колев пръска опасен чар в Шумен

Сутрешен блок на „България он ер“ с водещ Йоанна Николова

Румънеца записва авторско парче в „Сутрешен блок”

Маги Желязкова предизвиква буря от ревност в „Сутрешен блок”

Златка Димитрова, Дидо Манчев и Милко Калайджиев в „Сутрешен блок”