Актуално Какво ще се случи...

Златка Димитрова, Дидо Манчев и Милко Калайджиев в „Сутрешен блок”

Добави коментар

Златка Димитрова пръска сексапил, а Милко Калайджиев страда за мустаците си в новите епизоди на комедийната пародия „Сутрешен блок”
Този четвъртък истинската земетръсна зона са новите епизоди на „Сутрешен блок”, които ще бъдат излъчени от 20:00 по TV7. На комедийното шоу гостуват съблазнителната Златка Димитрова, талантливият Дидо Манчев и легендата Милко Калайджиев.

Сутрешен блок

„Играя порно-звезда, но не се събличам!” – предупреждава Златка, която се чувстваше изключително комфортно пред камерите на шоуто и сподели, че телевизията е една от мечтите й.

Сутрешен блок

Дидо Манчев пък влиза в ролята на новия шеф на телевизията, който се заема да промени имиджа ѝ в най-неочаквана и, естествено, абсурдно смешна посока. „Чувствам се много добре – изключително приятно се работи с колегите, а и е хубаво да играеш началник”, каза той по време на снимките на „Сутрешен блок”. „Пожелавам на сериала дълголетие, нека дълго да забавлява зрителите. Определено има нужда от такива продукции.”

„Като у дома си съм!”
– присъедини се към мнението му и Милко Калайджиев. „Досега не съм играл такава роля, пародия на отчаян до крайност човек. Всичко е поднесено елегантно и с много хумор, но все пак, когато става дума за мустака ми, винаги съм сериозен.”

Сутрешен блок

Ще успее ли Алекс Хаджибеломорски, с помощта на новия си приятел Милко, да си върне телевизията? Защо репортерът Наско ще седне на стола на Тодор Колев? И какво ще разкрие героинята на Златка – Тара Дарк, в ефира на „Сутрешен блок”?

Гледайте „Сутрешен блок” всеки вторник и четвъртък, 20:00, TV7.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сутрешен блок

Сутрешен блок на „България он ер“ с водещ Йоанна Николова

Румънеца записва авторско парче в „Сутрешен блок”

Маги Желязкова предизвиква буря от ревност в „Сутрешен блок”

Джина Стоева обявява в ефира на „Сутрешен блок”, че ще се омъжва

Денис Ризов и Тодор Колев заложници в “Сутрешен блок”