В програмата

Албена Денкова и Максим Стависки в „НепознатиТЕ”

• От 0/5


Албена Денкова и Максим Стависки „НепознатиТЕ” с Албена Денкова и Максим Стависки пред Георги Тошев в един откровен разговор за живота, тази неделя, 07 ноември, в 12.00 часа в ефира на bTV.

„Животът ни е даден, за да се справяме с него. От начина, по който се справяме, проличава що за хора сме.” – с тези думи на водещия Георги Тошев започва историята за един живот след поредица от успехи, трудни моменти, битки, победи и загуби.

Това е животът на Албена Денкова и Максим Стависки.

Как едно обикновено момиче и едно обикновено момче извоюваха правото си да мечтаят толкова смело, че на два пъти да накарат света да стои на крака пред българския трикольор, да търси трескаво България на картата и изумено да не може да повярва на постиженията им на леда в страната с една зимна пързалка. 

Албена Денкова и Максим Стависки Как се изгражда и поддържа доверието между двама души, чиято професия ги поставя ежедневно на изпитанието да оставяш живота си в ръцете на своя партньор.

Как се учиш да преглъщаш несправедливи съдийски решения и въпреки това да продължаваш напред. 

Как се справят днес, 3 години след превратната 2007 година - след края на професионалната им кариера на спортисти и след пътния инцидент на Максим, ще разберат отговорите на всички тези въпроси  зрителите на „НепознатиТЕ” тази неделя, 07 ноември, в 12.00 часа в ефира на bTV.

Албена Денкова и Максим Стависки

Благодарение на оператора Румен Василев ще видите ексклузивни кадри от работата на шампионите в България с децата от клуба им по фигурно пързаляне, във Франция с френския фигурист Браян Жубер, в Русия и телевизионния проект „Ледников период” и истински шампионски гала спектакъл в Сеул, Южна Корея.

Силна и откровена равносметка за преживяното в крайности, за смелостта да си себе си, за битките и мечтите на Албена и Максим днес, ще разкрие Георги Тошев.

За живота след всичко и въпреки всичко, когато няма друг начин освен да се справиш независимо от цената.

 

 

Още за Албена Денкова, Максим Стависки, НепознатиТЕ

01:00
14.07.2020
Непознатите изобретения - 15 еп., документална поредица
01:00
14.07.2020
Непознатите изобретения - 15 еп., документална поредица
01:00
15.07.2020
Непознатите изобретения - 7 еп., документална поредица

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg