В програмата

Део е звезден репортер на 2009 г.

• От 0/5

Вместо награда победителят в благотворителния сезон „ВИП брадър”  получи следваща задача – той ще се пробва в „Темата на Нова”

Део


Зрителите на „Нова телевизия” най-добре представилият се в рубриката „Звезден репортер” за миналата година. Преди това новинарите от „Календар” номинираха десетте най-успешни звездни репортери, които се изявиха в ефира.

В челната тройка са Део – на първо място, а след него останаха журналистът Елена Йончева и актьорът Николай Урумов.

Вместо награда Део получи следваща задача – той ще се пробва в „Темата на Нова”. В момента редакторите обсъждат каква тема да му възложат. Пред зрителите победителят в благотворителния сезон „ВИП брадър” получи и първите професионални напътствия от режисьора на „Темата на Нова” Албена Зикатанова. Как ще се справи Део със сериозната журналистика, предстои да разберем.

звезден репортер на 2009 г.


Новината за творческия план Део научи в Банско. Кореспондентите на „Календар” го откриха на новото му работно място – кръчмата на господин Джолов в зимния курорт. Там Део работи на скарата. Още една звезда на Нова се оказа на служба при господин Джолов – Иван от тандема Иван и Андрей сподели, че припечелвал като цепи дърва за отоплението в излъсканите хотели в курорта. Очевидци обаче са категорични, че версиите и на двамата са просто добро извинение за времето, което прекарват на ски пистите.

Още за Звезден репортер, Календар

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Део е звезден репортер на 2009 г. (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg