Актуално В програмата

Нова рубрика и нов водещ в „Станция Нова”

Добави коментар

От тази събота, 19 декември, започва новата рубрика „Най-добрата майка”, предназначена предимно за женската аудитория от 16:40 ч.
От тази събота, 19 декември, започва новата рубрика „Най-добрата майка”, предназначена предимно за женската аудитория и ще се излъчва на мястото на „Какво става?” от 16:40 ч.

Ирина СарачиноваВодещата Ирина Сарачинова е абсолютно ново лице, без опит в други предавания, но за сметка на това е най- добрата майка. Тя е на 32 години и има две прекрасни деца – момче на 3  и момиченце на 1.

Какво още тази събота:

„Растат ли неграмотни децата ни?" е темата на "Сблъсък” тази събота с водещ Витомир Саръиванов. Защитници на позицията ще бъдат Янка Такева - председател на Синдиката на българските учители, КНСБ, и Петър Стоянович от Движение Гергьовден.  Срещу тях на ринга ще застанат Стойчо Керев - журналист и продуцент, Ива Стоянова - журналист.

В „Рулетка” гости на Люба Кулезич ще бъдат актьорите Чочо Попйорданов и Койна Русева, и Владимир Люцканов - директор на „Младежки театър”. Всички те са били ученици на Крикор Азарян по различно време, и ще посветят по една история на своя учител. Ще бъде излъчена и репетиции от 2008 г. на постановката „Три сестри” в Младежкия театър.

„Отчаяните съпруги”
Даниела и Вихра ще посрещнат певеца Графа и съпругата му Мария. Ще бъдат показани кадри от тяхната сватба, видео с тяхното бебе и бащата като малък. Евгени Минчев ще представи Бала на топ моделите. Ще влезем и в къщата на Васко Кръпката. Гости в студиото ще бъдат също Галя от „Каризма” и дизайнерката Мира Бъчварова.

В „Какво ново?" Нана ще разговаря със затворника Боби Илинов, познат от „Цената на истината”, а „Донитайм” ще представи Даниела Ефремова - всемирен спасител и лечител....
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Станция НОВА

Маргарита Хранова, Ирен Кривошиева и синът ѝ Владо Данаилов в „Станция Нова”

Волен Сидеров, Милен Цветков и фолк певицата Мария тази неделя в „Станция Нова”

Витомир Саръиванов отново на екрана

Диана Любенова, Дони и Мария Силвестър напускат Нова ТВ

Нашествие от риалити звезди в „Станция Нова” , 25 ноември, неделя