Dancing Stars

Станислава Ганчева напусна Dancing Stars

• От 0/5

Станислава и Георги В събота вечер, по време на елиминациите в Dancing Stars, Станислава Ганчева и нейният партньор Георги Михов си тръгнаха само на крачка от полуфинала в танцовата надпревара. Зрителите им дадоха 26,6 % от гласовете си, но това не беше достатъчно, за да ги задържи на сцената. За оставане в шоуто те се бориха с оказалите се отново в дъното на класирането, ветераните в елиминациите - Мадлен и Александър, Аксиния и Стоян. Двойката, която събра най-много зрителски гласове – 39,2% беше тази на атрактивната поп певица Аксиния. По този начин, тя успя да се спаси от отпадане и още тази вечер ще покаже танцът с 78 годишната си баба.

За оставане в шоуто Станислава и Георги отново танцуваха върху парчето на Майкъл Джексън - The way you make me feel.
Миналата седмица тази хореография им донесе високи оценки. При изпълнението на танца вчера вечерта, журито отново не спести похвали. Памбос го определи като един от най-хубавите им за сезона.

Станислава и Георги

Илиана Раева, която винаги се е възхищавала от смелостта на Станислава при изпълнение на поддръжките и акробатичните номера я нарече: „Най-щурото, най-смелото, най-чаровното момиче в шоуто”. В подкрепа на блондинката  Христо Гърбов – кумът на Станислава и Краси Радков, призова зрителите шеговито да гласуват за нея така: ”Нека да ги подкрепим от кумува срама”. За съжаление подкрепата, която тя и партньорът й получиха се оказа недостатъчна за оставане в шоуто.

Днес е роднинската вечер в шоуто
. Полуфиналистите – Етиен, Аксиния, Годжи, Краси Радков, Бианка и Мадлен ще се вихрят на сцената с дъщери, баби, братя, съпрузи.

Още за Dancing Stars

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Станислава Ганчева напусна Dancing Stars (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg