Dancing Stars

Годжи оглави класирането с дебюта си на сцената на Dancing Stars

• От 0/5

Класически латино танци ще танцуват звездите в четвъртия кръг на шоуто

Георги Милчев – Годжи и Павлина Вълчева вдигнаха публиката в залата на крака

Третият кръг в Dancing Stars предложи истинска танцувална битка между звездите. Снощи те  показаха какво са научили от ориенталските танци. Георги Милчев – Годжи и Павлина Вълчева вдигнаха публиката в залата на крака с изпълнението си на балкански ориенталски танц, а журито единодушно показа три десетки. Така още с дебюта си на дансинга Годжи и Павлина оглавиха временното класиране. След като получи шанс да танцува с музиканта от “Ку-Ку бенд”, Павлина сподели, че се чувства изключително доволна и има сили да се бори докрай. Това тя доказа и с хореографията на снощния танц, заслугата за която е изцяло нейна.

 Бианка Панова и Светослав Василев.


Заедно с Годжи и Павлина на първото място застанаха Бианка Панова и Светослав Василев. “Златното” момиче за пореден път показа класа в танците и получи най-високата оценка за изпълнението си. Всъщност Панова и Мадлен Алгафари се оказаха двете звезди, които отсрамиха дамите в шоуто, след като този път Аксиния, Станислава Ганчева и Венета Харизанова заеха незавидни позиции в класирането.

Етиен Леви


Етиен Леви пък за пореден път доказа, че е един от най-силните танцьори в шоуто, а партньорката му Ива Григорова подчерта, че заслугата за хореографията е изцяло негова. Двамата заеха второ място и може би за пореден път няма да попаднат на елиминации. С представянето си до момента Етиен се превърна в най-сериозния претендент сред мъжете за титлата “Крал на бала”.

Представянето на Краси Радков и Елена Илиева
за пореден път предизвика бурни емоции, но този път журито критикува актьора, заради прекомерното използване на стъпката “жик-так”. В типичния си стил Краси отвърна, че това е уникална стъпка и има място във всеки танц. Мястото на Краси и хубавата Елена обаче се оказа девето в класирането. Така Радков за първи път от началото на Dancing Stars е застрашен от елиминации. Последни след кръга снощи се оказаха Аксиния и Графа.

В края на шоуто звездите получиха и новата си задача. Те ще имат една седмица, за да овладеят класическите латино танци - самба, румба, ча ча, пасо добле и салса.


След напускането на Кристина Димитрова регламентът на шоуто беше променен, като за да бъде запазен броят на двойките, една от тях получи шанс да се сдобие с неприкосновеност при евентуалното й попадане на елиминации. Заради краткото време за подготовка за влизането в танцовата надпревара, няма да има нова звезда на мястото на Кристина Димитрова.

Изпълнителният продуцент на Dancing Stars Слави Трифонов пък получи многобройни подаръци и поздрави от екипа и публиката по случай рождения си ден. На няколко пъти гостите в залата изпяха “Happy Birthday”, а в паузите група Акага отправяше музикални поздрави за Слави. Професионалните танцьори пък го изненадаха с огромна торта с формата на сцената на Dancing Stars. След предаването Трифонов почерпи целия екип на шоуто с коктейл зад кулисите.

Още за Dancing Stars

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg