Архив Dancing Stars

Миодраг Иванов отпадна от Dancing Stars 2

Добави коментар

Миодраг Иванов отпадна от Dancing Stars 2. Специален гост тази вечер ще бъде Сонгюл Йоден.
Миодраг Иванов отпадна от Dancing Stars 2. Специален гост тази вечер ще бъде Сонгюл Йоден.

Тодор Кирков и Петя Димитрова, Кристина Димитрова и Николай Манолов и Миодраг Иванов и Павлина Вълчева

Снощи се състояха първите елиминации в Dancing Stars. Разликата между последните три двойки беше изключително малка. След разкриване на резултатите стана ясно, че за мястото си на дансинга ще се борят Тодор Кирков и Петя Димитрова, Кристина Димитрова и Николай Манолов и Миодраг Иванов и Павлина Вълчева. След изпълненията на всяка двойка, журито даде само своите коментари, като тежката дума имаха зрителите на bTV. И трите двойки дадоха най-доброто от себе си, но в крайна сметка Тодор Кирков и Петя успяха да съберат най-голям процент от зрителския вот и си осигуриха място на бала и тази вечер. Въпреки, че Кристина Димитрова танцува с обезболяващи заради разтежение на коленни кръстни връзки, тя нито за миг не се отказа и убеди всички, че има място в шоуто.

По време на коментарите на журито избухнаха и първите разногласия между Илиана Раева и Памбос. Причината беше в оценките около грешките по време на танците на двойките. Несъгласен с Раева, Памбос на няколко пъти сподели, че грешките не са били големи, а гимнастичката го контрира с думите, че е по-добре да научи български език преди да коментира.

Миодраг Иванов отпадна от Dancing Stars 2


След танца на Миодраг и Павлина членовете на журито бяха единодушни, че двойката се е представила значително по-добре от първия път и че има място на дансинга
. След танцът им пък Павлина агитира зрителите да гласуват за Кристина и Тодор, защото според нея двойката им е обречена на неуспех. Така и стана - зрителите не простиха постъпката на шоумена и му дадоха най-малко от своите гласове и той напусна шоуто. Реакцията на Миодраг веднага след отпадането му можете да видите тук. Утре Миодраг ще бъде гост на предаването на bTV „ Тази сутрин”

Заради уменията, които Павлина притежава, продуцентският екип реши, че тази вечер тя и приятелят ѝ Николай Манолов, ще могат да убедят всички, че тя има място в шоуто. Каква ще бъде съдбата ѝ в Dancing Stars 2 ще стане в края на втори кръг. Преди това звездите ще покажат какво могат във валса и тангото, а техен специален гост ще бъде Сонгюл Йоден. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Dancing Stars

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV

Дънди и Елена си тръгнаха от "Dancing Stars" в нощта на световните хитове

"Ролинг Стоунс", "Аеросмит" и Мадона ще разтърсят "Dancing Stars" по bTV