Актуално В програмата

„Денят е прекрасен” - 25 септември, петък

Добави коментар

Николай Мартинов, победителят от третия сезон на «Survivor», гост в студиото на «Денят е прекрасен» - 25 септември, петък
Николай Мартинов, победителят от третия сезон на «Survivor», гост в студиото на «Денят е прекрасен» - 25 септември, петък

«Денят е прекрасен» - 25 септември, петък


В първата част на предаването „Денят е прекрасен” ще гостува Николай Мартинов, победителят от третия сезон на „Survivor”. В студиото той ще разкаже за хъса и личните качества, които са необходими да оцелееш и победиш в играта, както и в кои от героите от новия сезон на формата вижда тези качества.

Събеседник в рубриката "Той и тя" ще бъде д-р Румен Бостанджиев, а темата на разговора ще бъде "Какво не харесват мъжете в една жена”.

В рубриката „Изненадата” гост ще бъде актьор и разследващ журналист.
Той ще стане лице на една от рубриките в "Денят е прекрасен" - "На ваша страна". По време на разговора ще стане ясно по какви точно теми и проблеми той ще застава на страната на зрителите.

В рубриката "Часът на мама" ще бъде разисквана кампанията "Не ме изоставяй" - за децата в социалните домове и походът на майки с колички, който е част от тази кампания.

Наталия Пажин.


В последната част, в рубриката сладки приказки гост ще бъде Наталия Пажин. С нея водещите ще говорят за това колко бързо трябва да се адаптира една футболна съпруга към различни страни, култури и езици, когато съпруга ѝ играе в различни отбори по света. Как е учила китайски, когато Предраг Пажин е играл в Китай, за колко време е научила български, и какви други езици владее тя зрителите ще разберат утре в „Денят е прекрасен”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Денят е прекрасен

Азис иска още деца

Ива командва вкъщи, а Мавриков в студиото на „Денят е прекрасен”!

„Столичен градски транспорт” отива на съд

„Денят е прекрасен” търси решение за децата от приюта на дядо Иван от Нови Хан

"Денят е прекрасен" с нова поредица „Ти можеш да промениш живота си!