Актуално В програмата

Интервю със съпругата на починалия Румен Спасов - „Календар”, 31 юли

Добави коментар

Само в „Календар” – интервю със съпругата на починалия Румен Спасов - 31 юли, 19:00 ч.
Интервю със съпругата на починалия Румен Спасов. То ще бъде излъчено тази вечер в централната емисия „Календар” от 19:00 ч.  

След двегодишна борба с рака, в нощта срещу понеделИнтервю със съпругата на починалия Румен Спасов - „Календар”, 31 юлиник е починал Румен Спасов. У нас той е познат като един от босовете от кръга „Орион”. Спасов беше президент на фирмата „Орион комерс”.

През 1997 г.  Румен Спасов емигрира в ЮАР поради два големи скандала, свързани с убийството на Андрей Луканов и източването на Българската земеделска промишлена банка. Десет години по-късно лекарите му поставят тежката диагноза рак.

В специално интервю за „Календар” съпругата му Веска Меджидиева, разказа за последните му дни, финансовото състояние и семейните им отношения.

Тя не скрива, че отношенията със съпруга ѝ доскоро са били влошени. Миналата година Спасов дори декларира пълната си готовност да свидетелства по делото за източването на Българската земеделска промишлена банка, провокиран от молбата за развод на Меджидиева. Тя обясни, че  не е имала възможност да следи развитието на делото срещу нея за обсебване на суми в особено големи размери. Причината е, че е била денонощно ангажирана със здравословното състояние на мъжа си.

Румен Спасов беше сочен и като евентуален поръчител на убийството на Луканов. Обвинение срещу него не е повдигано. Той дори осъди висш следовател заради изявления му в медиите, че мотивът за убийството е омразата между Спасов и Луканов.  Финансовото състояние на Спасов остава загадка и сега. А последното му желание е било след като почине да бъде погребан в България, при баща му.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Бургаският Х фактор Тони Димитрова става звезден репортер на „Календар”