Какво ще се случи...

"Сълзи над Босфора" - 17 епизод

• От 0/5

Еге се среща с Ляле. Ляле иска да му признае всичко. Но Еге не й позволява. Ляле му заявява, че ще се обърне към съда относно попечителството върху децата им. Зейнеп знае, че Еге ще се срещне с Ляле и е неспокойна. Шейда взема при себе си Асу и отива на разговор с Хикмет.

Асистентът на колумнистката Есин – Баръш – води Еда на вечеря. Целта му е да се добере до телефонния номер на Ляле.

На Ляле й допада къщата, която Атеш й я намерил. Настанява се в нея. Керим взема назаем колата на един свой приятел и проследява Зейнеп. Атеш води Зейнеп в заведението „При Акиф Баба”. Керим също е там. Керим е много изненадан, когато научава, че Ляле е бивша съпруга на Еге.

Едже и Наз, без да казват на никого и с помощта на Зейнеп тайно приготвят торта за рождения ден на Ляле. След като се връща от срещата си с Ляле, Еге не споделя нищо със Зейнеп. Зейнеп настоява да научи за техния разговор и между тях възниква разпра.

Улвийе и Селчук отиват на гости на Зейнеп и Еге. Селчук е много щастлив, когато започва да си играе с децата.

Едже и Наз, тайно от всички, запалват свещичката върху тортата и отпразнуват рождения ден на майка си. Виждайки ги, Еге много се разстройства. Еге среща момичетата с Ляле. Ляле иска разрешение от Еге, за да прекара деня си с тях.

Още за Сълзи над Босфора

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за "Сълзи над Босфора" - 17 епизод (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg