Лица За звездите

Любовта между доктор Атеш и адвокат Туна се пренесла в живота

Добави коментар

Любовта между доктор Атеш и адвокат Туна се пренесла в живота от снимачната площадка на излъчвания по Нова ТВ сериал „Сълзи над Босфора”.
Гьоксан и Симге Любовта между доктор Атеш и адвокат Туна се пренесла в живота от снимачната площадка на излъчвания по Нова ТВ сериал „Сълзи над Босфора”. Докато  медиите били залети от информации за връзка  между певеца Гьоксан Тепе, който изпълнява ролята на Атеш, и популярната телевизионна водеща  Бурджу Кара (Зейнеп), се оказало, че красивият доктор се е влюбил в устатата адвокатка, в чиято роля се превъплатява Симге Селчук.

Връзката  между Гьоксан и Симге продължила около година и оттогава името на   актрисата, която на 1 януари навърши 36 години, се свързва с най-известния турски учен в областта на космоса  - Хактан Акдоган.

Първата си голяма любов Симге срещнала на 17-годишна възраст
. Това е дванайсет години по възрастния актьор Тамер Карадаглъ, с когото участвали в първия ѝ сериал  „Дамите Ферхунде”. Снимките на сериала, който е от 1200 епизода, продължили шест години, толкова продължила и любовта между Симге и Тамер. Тя казва, че той е бил голямата ѝ любов и толкова го обичала, че дори докато той се бръснел тя сядала на тоалетната, за да го гледа. След това имала дълга връзка с  мъж, който бил  собственик на кастингова агенция, където се запознали.

Симге СелчукПрофесията на Симге била предопределена семейството ѝ било свързано с театъра и тя още на седем години има първите си участия в Анкарското детско радио. Веднага след гимназията започнала паралелно да учи актьорско майсторство и да участва в сериали и така досега, когато има зад гърба си 10 телевизионни поредици. Последната от тях  е познатият в България сериал „Малки жени”, в който изпълнява ролята на Тезер.

Симге не обича да се появява в магазинни предавания и казва, че това пречи на актьорите да бъдат убедителни в ролите си.  Досега не се е реализирала в театъра, но смята, че има малко представления, участието в които би я задоволило. Получавала е предимно предложения за водевили и комедии,  а тя мечтае за сериозна пиеса. Обича да пазарува и има цяла колекция от обувки и чанти.  Следи внимателно храната си, защото на екрана изглежда по-пълна, отколкото е в действителност.

Гьокхан Тепе Междувременно, Гьокхан Тепе развива с пълна сила музикалната си кариера.

„Червен килим” се нарича новият му шести по ред албум. 32-годишният певец отбелязва с този проект  15 години на музикалната сцена. Първият сингъл, чието име носи албумът,  вече  стана популярен. Албумът, в който музиката и текста на песните са на Гьокхан Тепе, трябва да излезе на пазара в началото на лятото.

Десетгодишен, Гьокхан постъпва в музикално училище в Истанбул, където е роден, и на 18 години издава първия си албум.
Завършил е струнни инструменти в консерваторията. Две песни от албума му „Дали тъга, дали любов”, издаден през 2000 г.  – „Майка ми” и „Ще прости ли Бог”, го изстрелват на върха на класациите. Привлекателната му външност му открива път към телевизионните сериали. Той участва в три тв поредици, последната от които „Сълзи над Босфора”. Сериалът, който има голям успех в Близкия изток, превръща Гьокхан в истинска звезда в арабските страни

В свободното си време певецът обича да ходи на фитнес или плуване, чете книги и прави много снимки. Турската певица Сезен Аксу и Стинг са любимите му певци Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сълзи над Босфора

Синан Сюмер станал 90 килограма, за да може да се занимава с ветроходство

"Сълзи над Босфора" - 51 епизод (финал) на 28 август, петък

"Сълзи над Босфора" - 50 епизод на 27 август, четвъртък

"Сълзи над Босфора" - 49 епизод на 26 август, сряда

"Сълзи над Босфора" - 48 епизод на 25 август, вторник