Актуално В програмата

Азис плаче по време на снимките на новото си видеоТВ2

Добави коментар

Азис плаче по време на снимките на новото си видео - ексклузивно днес във „Вечерното шоу на Азис” по ТВ2

Новото видео на краля на шоу-бизнеса със заглавие „Теб обичам” е вече факт. То ще се излъчи ексклузивно днес във „Вечерното шоу на Азис” по ТВ2.

Азис плаче по време на снимките на новото си видеоТВ2

Режисьор на лентата е Ники Нанков, музика и аранжимент Мартин Биолчев, а тексът е дело на Азис. По време на снимките изпълнителят беше емоционално разстроен не спря да плаче през цялото време. Така и не стана ясно каква е причината за сълзите на Васко, неговата фризьорка Фифи беше неотлъчно до него в опити да го успокои. Истерията стихна когато се появи неговият стар приятел, културистът Георги Димитров. Във видеото, разбира се, перфектният грим прикрива всички следи от сълзите.

 


За снимачен терен е използван новият недовършен апартамент на изпълнителя. Действието се развива в нощен клуб, където красиви мъже и жени се забавляват. Еротиката в сюжета е подсилена от красивите тела на танцьорките от балет „M Dance” и на момчетата от формация „Грандос”. Специално участие в клипа имат най-секси моделът за 2008 Екатерина Вачева и абсолютният шампион на България по културизъм – Георги Димитров.


Снимките на видеото продължиха два дни, в които Азис смени няколко различни авангардни визии, дело на стилистката Зорница Първанова. За прическата и грима във видеото певецът отново се довери на младата коафьорка Фифи от салон „Фетиш” и на известния моден гримьор Кирил Чалъков.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV