В програмата

"Откраднат живот: Системата" с въздействащо начало тази вечер

0/5

"Откраднат живот: Системата" с въздействащо начало тази вечер

„Това е изключително дълъг проект – всеки сезон има свой собствен живот със свои сюжети. Избрахме системата, разсъждавайки върху медицинското понятие, средата и обществото, в което живеем, и разбира се – здравната система. Това е вечният въпрос: как се става част от Ситемата и ако се противопоставиш, имаш ли шанс да оцелееш. Историите в сюжета отговарят на актуалните теми от ежедневието“, разказа продуцентът Евтим Милошев в "Здравей, България", броени часове преди старта на девети сезон.

 

Тази вечер феновете в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе ще имат възможността първи да видят двоен епизод на голям екран.


В разговора в студиото участваха актрисата и режисьор Яна Титова и актьорът Владимир Карамазов, които разкриха детайли от сюжета на новите епизоди.

 

„Евтим ми се обади и ми разказа сюжетната линия – още в края на разговора му казах, че ще участвам.Това е една много важна роля на майка, която отглежда сама детето си. Цялата тежест пада върху нея. Има родители, които трябва да се борят сами – да бъдат силни и да подкрепят децата си“, разказа Яна, която ще застане пред камера за специалната роля.

 

Бащинството и отговорността на самия родител ще бъде тема и за доктор Карагьозов, в чийто образ влиза Владо Карамазов.

 

„Моята сюжетна линия е свързана с героинята на Яна. Харесва ми как животът завърта нещата понякога - ние тримата имаме история на повече от 10 години, но ето тук отново сме заедно с Евтим и Яна. Тя е изключителна актриса, която привлече вниманието на актьорската гилдия, още когато завършваше“, допълни популярният актьор.

 

Тази вечер, точно в 20:00ч. зрителите на NOVA ще видят първи епизод на „Откраднат живот: Системата“. Какви ще бъдат първите конфликти между лекари и пациенти? Каква метаморфоза ще претърпи доктор Тасев? – предстои да разберем.

 

Не пропускайте старта на „Откраднат живот: Системата“ тази вечер от 20:00ч. по NOVA.

Още за Откраднат живот

20:00
02.04.2020
Откраднат живот: Системата (премиера) - сериен филм, сезон 9
20:00
07.04.2020
Откраднат живот: Системата (премиера) - сериен филм, сезон 9
20:00
08.04.2020
Откраднат живот: Системата (премиера) - сериен филм, сезон 9

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg