Какво ще се случи...

Непозволни средства за надмощие се разиграват във „Връзки”

0/5

Тайно „секретно парти” в новия епизод на „Връзки”
Тайно „секретно парти” в новия епизод на „Връзки”

На 9-ти май (понеделник) от 22:00 ч. по FOX life в предстоящия шести епизод от втори сезон на българския комедийно-драматичен сериал „Връзки“, отношенията между героите вече са на епичен етап със заглавие „на война като на война”, в който всички непозволени средства се използват.

Дали Мика (Лилия Маравиля) ще повярва на непознато момиче, че докато е бременна, бащата на нероденото й дете, „сенчестия” бизнесмен Александър Панов (Валери Йорданов) е поддържал паралелна връзка с друга жена? И дали Александър Панов ще се разкае или пък ще му се наложи да й прощава за дефицита на доверие към него? 

Дали Номер 1 (Николай Ишков) и архитектката Ирина (Ирини Жанбонас) ще се съберат отново и с какви уговорки ще се примири непримиримия „вечен еген”, в името на любота си към новата половинка? Отговорите ще получите в понеделник вечер от 22:00ч. само по FOX life.

И  едно много важно „съобщение” относно личния живот на Лия (Лорина Камбурова) и Дара (Анжела Недялкова), те са на път да открият любовта, всяка по свой нестандартен начин, но с правилния човек, нищо че все още не са го разбрали...

Тайно „секретно парти” в новия епизод на „Връзки”

Най-изобретателен, а и облагодетелстван (като изключим амнезията му), и с 2 милиона лева в джоба си в повече  е Тони (Михаил Билалов). Той наследява траурна агенция от починалия си баща, назначава майка си Фелина (Анета Сотирова) и Лия на ключови позиции, изфабрикува „секретно парти” на което кани с хитрост всичките си роднини, начело с жена си Мика и любовника й Александър Панов. 

Тайно „секретно парти” в новия епизод на „Връзки”

Дали Тони ще успее да разиграе успешно козовете си или те ще му изиграят лоша шега, зрителите ще разберат в понеделник, 9-ти май от 22:00 ч. по FOX life. Повторението на „Връзки“ е в събота от 22:00 ч. и в неделя от 11:30 ч. преди обяд.

Тайно „секретно парти” в новия епизод на „Връзки”

Тайно „секретно парти” в новия епизод на „Връзки”

Още за Връзки

23:00
24.04.2017
Връзки: Тигър и Ефрат
21:00
25.04.2017
Произход: Пътешествието на човечеството Епизод 3 Комуникациите задвижват съвременния свят. Чрез безжични връзки и мобилни телефони милиарди хора могат да накарат света да чуе гласа и идеите им. Нещо, за което човечеството е жадувало от зората си.
00:30
26.04.2017
Кръвожадни роднини: Отчаяни ножове (Blood Relatives: Desperate House Knives) Семейство Баутиста живеят своята американска мечта. Те имат хубава къща и двама работливи синове. Някой от фамилията обаче прекъсва семейните връзки, а друг губи главата си.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg