ТВ програма FOX Life - Днес

01:35Любовна академия за двойки - сериал, еп. 9 Сериалът подлага сгодени двойки на тест, за да провери дали са готови за брак.45 мин.
Филми
02:20Имало едно време - втори сезон, еп. 22 Реалност и легенди се преплитат, приказните герои се събуждат от проклятието на кралица Реджина и си спомнят кои са. Но те не се пренасят обратно в страната на приказките. Мястото на магията е в приказките, в нашия 45 мин.
Филми
03:05Имало едно време - трети сезон, еп. 1 Ема, Мери, Дейвид, Реджина, г-н Голд и Хук пристигат в приказното царство и ги посреща пасаж недружелюбни русалки. Хенри бяга от Изгубените момчета заедно с беглец от плена на Питър Пан. Нийл пътува през омагьосаната40 мин.
Филми
03:45Имало едно време - трети сезон, еп. 2 Ема, Мери, Дейвид, Реджина, г-н Голд и Хук пристигат в приказното царство и ги посреща пасаж недружелюбни русалки. Хенри бяга от Изгубените момчета заедно с беглец от плена на Питър Пан. Нийл пътува през омагьосаната45 мин.
Филми
04:30Имало едно време - трети сезон, еп. 3 Ема, Мери, Дейвид, Реджина, г-н Голд и Хук пристигат в приказното царство и ги посреща пасаж недружелюбни русалки. Хенри бяга от Изгубените момчета заедно с беглец от плена на Питър Пан. Нийл пътува през омагьосаната45 мин.
Филми
05:15Имало едно време - трети сезон, еп. 4 Ема, Мери, Дейвид, Реджина, г-н Голд и Хук пристигат в приказното царство и ги посреща пасаж недружелюбни русалки. Хенри бяга от Изгубените момчета заедно с беглец от плена на Питър Пан. Нийл пътува през омагьосаната45 мин.
Филми
06:00Приготвено и изядено - кулинарно предаване 31 Всеки ден нашата водеща ще ни показва на живо от собствената си кухня лесни рецепти. Това предаване е посветено на жените и мъжете, които нямат време да готвят или да мислят ястията предварително, но не желая15 мин.
Кулинарно
06:15Жертви на модата - единадесети сезон 22 11 Хора с липса на стил се сблъскват с истината за лошия си вкус за облекло. Mоден експерт, загрижени приятели, семейства и професионален стилист предизвикват, окуражават и напътстват близките си как да подобрят тра55 мин.
07:10Top Chef - първи сезон 7 1 Дванадесет участника от различни щати на Америка живеят заедно в една къща в продължение на 21 дни и се състезават в поредица от предизвикателства. Победителят печели титлата Топ Шеф и парична награда от 100 000 долара. Entertai55 мин.
08:05Довери се на журито - сезон 5 - 7 8 5-7 Кандидатите изглеждат останали в друго десетилетие с дрехи от 90-те, прически от 80-те, и зъби в ужасно състояние. Експерти в областта на дерматологията, стоматологията, модата, прическите и грима, им помагат накрая25 мин.
08:30Довери се на журито - сезон 5 - 7 9 5-7 Кандидатите изглеждат останали в друго десетилетие с дрехи от 90-те, прически от 80-те, и зъби в ужасно състояние. Експерти в областта на дерматологията, стоматологията, модата, прическите и грима, им помагат накрая30 мин.
09:00Подли камериерки - първи сезон 2 1 Убийства и хаос се сблъскват в именията на богати и влиятелни семейства в Бевърли Хилс. Персоналът е умен, духовит и подъл, колкото работодателите си. Тъмни афери излизат наяве и дълбоки тайни биват разкрити за шокиращо 55 мин.
Филми
09:55Обратно в играта - първи сезон 2 1 Тери Ганън Джуниър е известна състезателка по софтбол. Синът й Дани иска да играе в Малката лига, но с още няколко момчета не успяват да влязат в отбора. Така Тери и неин приятел създават отбор за отхвърлените деца. коме25 мин.
Комедия
10:20Две момчета и едно момиче - първи сезон 3 1 Бърг и Пийт са студенти, които делят един апартамент и доставят пица. Подходът на Бърг към живота и жените е в противовес на аналитичния Пийт. Шарън е тяхна съседка. Тя мрази работата си, но обича лукса, който м30 мин.
Комедия
10:50Най-прекрасното време от годината - игрален филм 1 Работещата самотна майка Дженифър е под напрежение и няма време за чувствата си, докато чичо й не пристига за Коледа с един мъж, с когото се е запознал в самолета. Нещата между Морган и Дженифър потръгва1 ч. 50 мин.
Филми
12:40Шепот от отвъдното - трети сезон 10 3 Мелинда Гордан има способност да общува с мъртвите и помага на духове да преминат отвъд като им съдейства в разрешаването на земните им проблеми. Дарбата, колкото и примамлива да изглежда на пръв поглед, е бреме, с ко55 мин.
Филми
13:35Частна практика - пети сезон 20 5 Група лекари променят живота си и този на пациентите, търсейки опора един в друг. Хирург Адисън Монтгомъри намира любовта в лицето на приятел и колега. Дали връзката им ще оцелее заради близостта на бившата му жена- прият55 мин.
Филми
14:30Жертви на модата - дванадесети сезон 1 12 Хора с липса на стил се сблъскват с истината за лошия си вкус за облекло. Mоден експерт, загрижени приятели, семейства и професионален стилист предизвикват, окуражават и напътстват близките си как да подобрят трай55 мин.
15:25Top Chef - първи сезон 8 1 Дванадесет участника от различни щати на Америка живеят заедно в една къща в продължение на 21 дни и се състезават в поредица от предизвикателства. Победителят печели титлата Топ Шеф и парична награда от 100 000 долара. Entertai60 мин.
16:25Жега в Кливланд - четвърти сезон 2 4 Три приятелки от Лос Анджелис променят коренно живота си, когато самолетът им каца принудително в Кливланд. Трите приятелки откриват, че в Кливланд са желани и решават да останат. комедия 201325 мин.
Комедия
16:50Бивши - трети сезон 10 3 Група разведени приятели се връщат към живота на необвързани. комедия 201330 мин.
Комедия
17:20Обратно в играта - първи сезон 2 1 Тери Ганън Джуниър е известна състезателка по софтбол. Синът й Дани иска да играе в Малката лига, но с още няколко момчета не успяват да влязат в отбора. Така Тери и неин приятел създават отбор за отхвърлените деца. коме25 мин.
Комедия
17:45Две момчета и едно момиче - първи сезон 3 1 Бърг и Пийт са студенти, които делят един апартамент и доставят пица. Подходът на Бърг към живота и жените е в противовес на аналитичния Пийт. Шарън е тяхна съседка. Тя мрази работата си, но обича лукса, който м30 мин.
Комедия
18:15Подли камериерки - първи сезон 3 1 Убийства и хаос се сблъскват в именията на богати и влиятелни семейства в Бевърли Хилс. Персоналът е умен, духовит и подъл, колкото работодателите си. Тъмни афери излизат наяве и дълбоки тайни биват разкрити за шокиращо 55 мин.
Филми
19:10Скандал - втори сезон 4 2 Бивш медиен консултант, Оливия Поуп се е посветила на това да брани обществения имидж на елита на нацията. Основавайки фирма за справяне с кризисни ситуации, тя се надява да започне нова страница от живота си, но не успява да скъ55 мин.
Филми
20:05Скандал - втори сезон 5 2 Бивш медиен консултант, Оливия Поуп се е посветила на това да брани обществения имидж на елита на нацията. Основавайки фирма за справяне с кризисни ситуации, тя се надява да започне нова страница от живота си, но не успява да скъ55 мин.
Филми
21:00Любовни авантюри - втори сезон 3 2 Провокативната и вълнуваща драма следва скандалните животи на четири приятелки, които се борят с бурни житейски премеждия. След последните драматични събития, които преживяха, те се нуждаят една от друга в опита да изгра60 мин.
Филми
22:00Любовни авантюри - втори сезон 4 2 Провокативната и вълнуваща драма следва скандалните животи на четири приятелки, които се борят с бурни житейски премеждия. След последните драматични събития, които преживяха, те се нуждаят една от друга в опита да изгра55 мин.
Филми
22:55Шепот от отвъдното - трети сезон 11 3 Мелинда Гордан има способност да общува с мъртвите и помага на духове да преминат отвъд като им съдейства в разрешаването на земните им проблеми. Дарбата, колкото и примамлива да изглежда на пръв поглед, е бреме, с ко55 мин.
Филми
23:50Обратно в играта - първи сезон 3 1 Тери Ганън Джуниър е известна състезателка по софтбол. Синът й Дани иска да играе в Малката лига, но с още няколко момчета не успяват да влязат в отбора. Така Тери и неин приятел създават отбор за отхвърлените деца. коме25 мин.
Комедия

Програма на FOX Life за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg