ТВ програма FOX Life - Днес

00:45Отчаяни съпруги - осми сезон Минимална сигурност55 мин.
Филми
01:40Отчаяни съпруги - осми сезон Изгубени сили50 мин.
Филми
02:30Скандал - шести сезон Докато отиващият си президент Фиц мисли за оставащото след него наследство, гладиаторите се питат какво следва, а Джейк най-сетне разкрива мотивацията зад тираничното управление на Пеус и Загадъчната дама.45 мин.
Филми
03:15Скандал - шести сезон Часовникът отмерва времето до провъзгласяването на първата жена президент на САЩ и Оливия поема голям риск, за да гарантира сигурността на Мели.45 мин.
Филми
04:00Целувка за милиони - игрален филм Свръхбогатата Симон е член на борда на директорите в голяма корпорация, майка на тийнейджърка и съпруга на любящ мъж, която води активен и пълноценен живот. Или поне така изглежда отстрани. Докато е на кратка ваканция, т1 ч. 35 мин.
Филми
05:35Кристела - първи сезон Майк търси правна помощ, тъй като е решил да разшири бизнеса си с магазини за оръжия, но Трент е подкупил всички в града. Кристела трябва да се справи с неловкото положение, което я поставя в трудна ситуация, защото тя не понася оръ25 мин.
Филми
06:00Бойният клуб на Джейми и Джими - четвърти сезон Приятели от детинство, Джейми Оливър и Джими Дохърти отварят популярна закусвалня на кея на Саутенд, за да представят най-доброто от британската кухня на фона на най-отбраните специалитети, които е в състоян50 мин.
Филми
06:50Скандал - шести сезон В последните дни на президентството си Фиц използва влиянието си, за да осъществи някои неочаквани промени.55 мин.
Филми
07:45Скандал - седми сезон След като са изминали първите сто дни от президентството на Мели, Оливия Поуп е доказала, че може да управлява света и да избягва международни скандали, но най-тежките решения тепърва предстоят. Междувременно Куин Пъркинс търсят своя55 мин.
Филми
08:40Семеен пъзел - трети сезон София чувства, че тя вече не е най-сладкото дете в семейството и всячески се опитва да запази своя статут. Междувременно Джоан подарява красива огърлица на Джен като забравя, че вече е подарила такава на Хедър.25 мин.
Филми
09:05Семеен пъзел - трети сезон Хедър споделя със София, че трябва да се отърве от нейните събрани играчки-животни, а София организира представления с тях с надеждата да промени мнението на майка си. Междувременно Колийн гледа Ларк.30 мин.
Филми
09:35Отчаяни съпруги - осми сезон Ще чуят хората55 мин.
Филми
10:30Отчаяни съпруги - осми сезон Хвърли вината на мен55 мин.
Филми
11:25Отчаяни съпруги - осми сезон Да му скроиш шапката55 мин.
Филми
12:20Малки сладки лъжкини - трети сезон Когато нещата изглеждат зле за Хана, момичетата се обръщат към Мона за помощ, а междувременно някой от миналото на Алисън и Джейсън пристига в Роузууд.55 мин.
Филми
13:15Малки сладки лъжкини - трети сезон Докато Емили се опитва да обясни на Пейдж за шишето с упойващо вещество, тя си изяснява някои нови неща за онази нощ. Спенсър моли Кейлъб за помощ, а Аря разбира за миналото на Езра.60 мин.
Филми
14:15Как се запознах с майка ви - четвърти сезон Когато Барни научава, че бандата са направили списък с неща, за които вече са прекалено остарели, той се опитва да изпълни всяка една задача от списъка в рамките на 24 часа, за да докаже, че Тед греши.25 мин.
Филми
14:40Как се запознах с майка ви - четвърти сезон Когато Тед губи работата си и решава да основе своя собствена архитектурна фирма от апартамента си, той веднага наема асистент, за да развива бизнеса си. Барни обаче има проблем, когато асистентът и Робин се спр30 мин.
Филми
15:10Как се запознах с майка ви - четвърти сезон Тед дръзва да наруши правилото за трите дни на Барни и Маршъл като започва връзка с текстови съобщения с момиче, с което се е запознал току-що, но те му правят жестока шега, като се преструват на нея.25 мин.
Филми
15:35Как се запознах с майка ви - четвърти сезон След като Тед се натъква на стара любов, той започва да романтизира идеята как това да си на правилното място в правилния момент може да промени човешкия живот, а Барни празнува своето женско завоевание номер 2030 мин.
Филми
16:05Неустоими измамници - втори сезон Ниагарският водопад е декор на тази серия, в която Мади, Макс, Сали и София се опитват да останат една крачка пред Доктора, за да осигурят своята свобода и да направят удара на живота си.55 мин.
Филми
17:00Веселата къща - втори сезон Пострадалият Марк се премества да живее с Ема и Маги, докато Маги се бори със съжалението за кариера, която е можела да се състои.30 мин.
Филми
17:30Веселата къща - втори сезон Неочакван посетител прекъсва уикенда на Маги и Ема на езерото Кимеуа, където двете приятелки срещат старите си врагове близнаците Къстърман.30 мин.
Филми
18:00Мики - втори сезон30 мин.
Филми
18:30Мики - втори сезон30 мин.
Филми
19:00Малки сладки лъжкини - трети сезон Аря и Спенсър се включват в разгорещена игра на Истина, за да получат отговори от Джена, но дали в същото време са готови да разкрият някои от своите истини?60 мин.
Филми
20:00Малки сладки лъжкини - трети сезон Аря, Емили, Хана и Спенсър проследяват нова следа, чрез която могат да разберат къде е била Мая, преди да бъде убита. Същевременно Аря трябва да приеме всичко след срещата си с майката на Езра.60 мин.
Филми
21:00Как се запознах с майка ви - четвърти сезон Когато стар познат, който чувства, че е провалил живота на Тед, настоява да му помогне да си намери работа, добронамерената постъпка има обратен ефект, а Барни се опитва да докаже, че може да се измъкне от глоба30 мин.
Филми
21:30Как се запознах с майка ви - четвърти сезон Във финала на сезона, Тед работи цяла нощ върху презентация в опит да намери работа за своята начинаеща архитектурна фирма, а Маршъл се опитва да го примами на покрива за изненадващо парти по случай тридесет и п30 мин.
Филми
22:00Как се запознах с майка ви - пети сезон Бандата разкриват тайната връзка на Барни и Робин, а Тед се бори с безпокойството си от предстоящия си преподавателски дебют в Колумбийския университет.30 мин.
Филми
22:30Как се запознах с майка ви - пети сезон Докато е на сляпа среща, Тед осъзнава, че това му е втората първа среща с момиче от преди седем години, с която той все още няма никакви общи интереси, докато Барни води Маршъл на стриптийз клуб.25 мин.
Филми
22:55Семеен пъзел - трети сезон Джен и Грег стигат до крайности, за да намерят перфектната детегледачка за Ларк. В това време Джон става придирчив в избора си на матрак, Джоан осъзнава необичайния източник на нейното раздразнение, а Хедър научава нещо ново за 25 мин.
Филми
23:20Семеен пъзел - трети сезон На Джен ? предлагат картина от популярен художник вместо заплащане и тя се въодушевява, докато не вижда крайния продукт. Същевременно София убеждава Мат и Колийн да използват идеята ? за детска книжка, която не е нищо ново и ори30 мин.
Филми
23:50Отчаяни съпруги - осми сезон Ще чуят хората55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg