ТВ програма FOX Life - Днес

00:15Без пукната пара - втори сезон - Най-сетне е дошъл денят на голямото откриване на Домашните кексчета на Макс.30 мин.
Филми
00:45Шепот от отвъдното - втори сезон - В ботаническата лаборатория на университета, Мелинда се сблъсква с телекинетични явления, докато проучва растение от Перу, което кърви. Мелинда разбира, че трябва да помогне на лекарката да се спаси.55 мин.
Филми
01:40Шепот от отвъдното - втори сезон - Мелинда разбира, че разговаря трудно с дух, защото той не е мъртъв, а в кома. През това време жена му Лиса води дело срещу родителите му, които искат да изключат системите му.50 мин.
Филми
02:30Имало едно време - пети сезон - Една жена (Дж. Морисън) е предопределена да спаси град в Мейн, обитаван от омагьосани приказни герои, забравили своята самоличност. В Сторибрук я довежда синът ?, който е дала за осиновяване преди години и който вярва, че с45 мин.
Филми
03:15Имало едно време - пети сезон - Една жена (Дж. Морисън) е предопределена да спаси град в Мейн, обитаван от омагьосани приказни герои, забравили своята самоличност. В Сторибрук я довежда синът ?, когото е дала за осиновяване преди години45 мин.
Филми
04:00Хотелско парти - игрален филм - Кърстин Лакнър е постигнала успех в живота като управител на най-успешния отдел в най-голямата консултантска фирма в града. След едно фирмено парти обаче тя няма никакъв спомен от предишната нощ, а по-късно открива, че е бр1 ч. 35 мин.
Филми
05:35Без пукната пара - втори сезон - Макс и Керълайн наемат стажант да помага за мръсната работа в новата им пекарна, но Макс не може да свикне с идеята, че е управител.25 мин.
Филми
06:00Австралийска кухня със Сара ла Фонтейн - кулинарно предаване - Звездният шеф и страстен любител на пътешествията Сара Ла Фонтейн ни повежда на обиколка из Австралия, където тя разкрива прекрасната природа, култура, жители и местно производство.25 мин.
Филми
06:25Австралийска кухня със Сара ла Фонтейн - кулинарно предаване - Звездният шеф и страстен любител на пътешествията Сара Ла Фонтейн ни повежда на обиколка из Австралия, където тя разкрива прекрасната природа, култура, жители и местно производство.25 мин.
Филми
06:50Имало едно време - пети сезон - Една жена (Дж. Морисън) е предопределена да спаси град в Мейн, обитаван от омагьосани приказни герои, забравили своята самоличност. В Сторибрук я довежда синът ?, когото е дала за осиновяване преди години55 мин.
Филми
07:45Имало едно време - пети сезон - Една жена (Дж. Морисън) е предопределена да спаси град в Мейн, обитаван от омагьосани приказни герои, забравили своята самоличност. В Сторибрук я довежда синът ?, когото е дала за осиновяване преди години55 мин.
Филми
08:40Татенце - четвърти сезон - Бен и Райли са нападнати от крадец и Дани спасява положението, но трябва да остане анонимен. Тъкър смята, че чрез историята ще спаси работата си в Шоуто на Мери Харт.25 мин.
Филми
09:05Татенце - четвърти сезон - Дани успява да си осигури роля в Централна болница, а Тъкър и Бен организират погребение за Бони.30 мин.
Филми
09:35Без пукната пара - втори сезон - Когато Софи е измамена от строителя, когото е наела да построи къщата на мечтите ?, Макс и Керълайн ? предлагат пост като безгласен партньор в новата им пекарна.25 мин.
Филми
10:00Без пукната пара - втори сезон - Наемът за пекарната е просрочен и в отчаян опит да съберат парите Макс и Керълайн се забъркват с група непочтени клиенти.30 мин.
Филми
10:30Шепот от отвъдното - втори сезон - Мелинда трябва да спре дух, който не иска да се прероди. Мелинда разбира, че някой знае тайната й. Делия се колебае дали да приеме покана за вечеря.55 мин.
Филми
11:25Шепот от отвъдното - втори сезон - Мелинда среща дух, който й се явява под формата на скелет. Тя трябва да разгадае загадъчния код на група организираща улични гонки, наречена Среднощният кръг.55 мин.
Филми
12:20Малки сладки лъжкини - В търсенето си на истината Спенсър поема по опасен път. Дали Хана ще успее да разкрие тайната ?? Междувременно Емили се опитва да се сдобри с Алисън чрез Шана.55 мин.
Филми
13:15Малки сладки лъжкини - Специалният черно-бял епизод представя поглед към криминалните филми от четиридесетте години, показвайки как безсънните нощи на Спенсър започват да ? влияят, докато тя поема по мрачен и бурен път.60 мин.
Филми
14:15Как се запознах с майка ви - седми сезон - Комедиен сериал, който е съсредоточен около Тед и приятелите му, които му помагат в неговото търсене на истинската любов. Сериалът е разказан чрез спомени от бъдещето.25 мин.
Филми
14:40Как се запознах с майка ви - седми сезон - Комедиен сериал, който е съсредоточен около Тед и приятелите му, които му помагат в неговото търсене на истинската любов. Сериалът е разказан чрез спомени от бъдещето.30 мин.
Филми
15:10Как се запознах с майка ви - седми сезон - Тед тъкмо започва да свиква да живее сам в новия си апартамент, когато Барни се заема да го примамва да излизат навън всяка вечер.25 мин.
Филми
15:35Как се запознах с майка ви - седми сезон - Комедиен сериал, който е съсредоточен около Тед и приятелите му, които му помагат в неговото търсене на истинската любов. Сериалът е разказан чрез спомени от бъдещето.30 мин.
Филми
16:05Мама - първи сезон - Кристи се противопоставя на консервативните родители на Люк, които са разстроени от бременността на Вайълет, докато Бони е твърдо решена да не позволява на менопаузата да вземе надмощие над нея.25 мин.
Филми
16:30Мама - първи сезон - Кристи е притеснена заради заминаването си през уикенда с Адам, а междувременно съпругата на Гейбриъл, Клодия, го подозира в изневяра и търси утеха при Кристи.30 мин.
Филми
17:00Втори дубъл - първи сезон - След открадването на лаптопа му бившият годеник на Сам се появява неочаквано с молба за помощ и въпреки нежеланието си да има нещо общо с него, Сам открива, че има нещо злепоставящо, което не бива да попада в чужди ръце.60 мин.
Филми
18:00Дръзки момичета - втори сезон - Джейн публикува първата си голяма статия, нова корпоративна политика дава на Сътън зелена светлина с Ричард, а Адена се разгневява на Кат.60 мин.
Филми
19:00Малки сладки лъжкини - Спенсър е решена да каже на Ария за Езра, но Езра се усъмнява доколко може да се вярва на Спенсър заради скорошните ? проблеми със зависимостта. Могат ли момичетата наистина да ? се доверят?60 мин.
Филми
20:00Малки сладки лъжкини - Ария се опитва да приеме предателството на Езра, докато Спенсър трябва да се справи с последствията от зависимостта си. През това време на Пейдж ? омръзва от тайните на Емили.60 мин.
Филми
21:00Как се запознах с майка ви - седми сезон - Докато Маршал е в Атлантик Сити с Барни, Лили получава силни контракции, а Маршал отчаяно бърза да се прибере в Ню Йорк, преди бебето да се роди.30 мин.
Филми
21:30Как се запознах с майка ви - седми сезон - Комедиен сериал, който е съсредоточен около Тед и приятелите му, които му помагат в неговото търсене на истинската любов. Сериалът е разказан чрез спомени от бъдещето.30 мин.
Филми
22:00Как се запознах с майка ви - осми сезон - Нетърпеливостта на Робин в деня на сватбата ? с Барни кара Тед да си спомни за онзи път, когато той е настоявал да остави бележка на зарязания от Виктория годеник, преди да отпраши с нея към залеза.30 мин.
Филми
22:30Как се запознах с майка ви - осми сезон - Барни изготвя мащабен предбрачен договор, а останалите мъже от тайфата си взимат поука от него и предлагат свои варианти на половинките си.25 мин.
Филми
22:55Мама - първи сезон - Кристи се противопоставя на консервативните родители на Люк, които са разстроени от бременността на Вайълет, докато Бони е твърдо решена да не позволява на менопаузата да вземе надмощие над нея.25 мин.
Филми
23:20Мама - първи сезон - Кристи е притеснена заради заминаването си през уикенда с Адам, а междувременно съпругата на Гейбриъл, Клодия, го подозира в изневяра и търси утеха при Кристи.30 мин.
Филми
23:50Без пукната пара - втори сезон - Когато Софи е измамена от строителя, когото е наела да построи къщата на мечтите ?, Макс и Керълайн ? предлагат пост като безгласен партньор в новата им пекарна.25 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg