ТВ програма FOX Life - Днес

00:50Шепот от отвъдното - четвърти сезон - епизод - 18 Паметта на Джим се възвръща и той отново се събира с Мелинда.60 мин.
Филми
01:50Сготвено с любов - четвърти сезон - епизод - 5 Алън и Елиът са изненадани, когато осиновеното им детенце се оказва тийнейджърче, което бързо се сближава с Габи.25 мин.
Филми
02:15Сготвено с любов - четвърти сезон - епизод - 6 Джош е готов да пусне ново приложение и си наема асистент, който е олицетворение на ефективността и работната етика, докато чувстващите се застрашени Габи, Елиът и Йоланда се заемат с развенчаването и уволн25 мин.
Филми
02:40Д-р Зоуи Харт - трети сезон - епизод - 8 Бабата на Джоуъл идва на гости за ранна Ханука и заръчва на Зоуи да покани и роднините си. Междувременно Брик научава, че не е баща на детето на Шелби, Уейд получава зъбобол, а Зоуи се сприятелява с Вивиан.55 мин.
Филми
03:35Д-р Хаус - четвърти сезон - епизод - 12 Жена припада на сватбата си. Тя е имала напълно различен начин на живот преди събитието, но Хаус настоява, че тя не се е променила. Междувременно Уилсън започва да излиза с Амбър.45 мин.
Филми
04:20Великото британско меню - епизод - 9 Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.25 мин.
Филми
04:45Великото британско меню - епизод - 10 Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.30 мин.
Филми
05:15Големи срещу малки: Кулинарен сблъсък - първи сезон - епизод - 8 Главният готвач Крис Цорин иска да се включи в надпреварата срещу дребните готвачи. В този епизод те ще трябва да приготвят разнообразен аперитив и да премерят своята креативност, а в края45 мин.
Филми
06:00Великото британско меню - епизод - 11 Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.20 мин.
Филми
06:20Великото британско меню - епизод - 12 Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.25 мин.
Филми
06:45Отчаяни съпруги - осми сезон - епизод - 23 Да му скроиш шапката60 мин.
Филми
07:45Д-р Хаус - четвърти сезон - епизод - 12 Жена припада на сватбата си. Тя е имала напълно различен начин на живот преди събитието, но Хаус настоява, че тя не се е променила. Междувременно Уилсън започва да излиза с Амбър.55 мин.
Филми
08:40Сготвено с любов - четвърти сезон - епизод - 5 Алън и Елиът са изненадани, когато осиновеното им детенце се оказва тийнейджърче, което бързо се сближава с Габи.25 мин.
Филми
09:05Сготвено с любов - четвърти сезон - епизод - 6 Джош е готов да пусне ново приложение и си наема асистент, който е олицетворение на ефективността и работната етика, докато чувстващите се застрашени Габи, Елиът и Йоланда се заемат с развенчаването и уволн30 мин.
Филми
09:35Американска съпруга - първи сезон - епизод - 3 Кейти завижда на приятелството между Тейлър и съседката им Вив и неохотно участва в хелоуинския зомби маратон в Уестпорт, след като разбира, че и двете ще се състезават.25 мин.
Филми
10:00Американска съпруга - първи сезон - епизод - 4 За училищна изложба Ана-Кат рисува портрет на Кейти, но на него тя изглежда пълна и затова Кейти решава на всяка цена да вземе изобличаващата картина, докато в това време Дорис наглежда Оливър и Тейлър.30 мин.
Филми
10:30Д-р Зоуи Харт - трети сезон - епизод - 8 Бабата на Джоуъл идва на гости за ранна Ханука и заръчва на Зоуи да покани и роднините си. Междувременно Брик научава, че не е баща на детето на Шелби, Уейд получава зъбобол, а Зоуи се сприятелява с Вивиан.60 мин.
Филми
11:30Отчаяни съпруги - осми сезон - епизод - 23 Да му скроиш шапката55 мин.
Филми
12:25Династия - епизод - 19 Манипулативните игри за власт между Фалън и Алексис продължават и Алексис започва да се намесва в любовния живот на Фалън. В същото време Блейк и Кристъл имат спор дали компанията трябва да поеме отговорност за проблемите на семей55 мин.
Филми
13:20Династия - епизод - 20 Докато Алексис и Блейк продължават своята битка, Алексис успява да привлече за себе си изненадващ съюзник - Джеф Колби. Така лоялността на Фалън е раздвоена и тя трябва да реши дали да помогне на компанията или на семейство Кълхей55 мин.
Филми
14:15Големи срещу малки: Кулинарен сблъсък - първи сезон - епизод - 9 Главният готвач Крис Цорин иска да се включи в надпреварата срещу дребните готвачи. В този епизод те ще трябва да приготвят разнообразен аперитив и да премерят своята креативност, а в края55 мин.
Филми
15:10Шепот от отвъдното - четвърти сезон - епизод - 19 Млада жена от жилището на Илай е преследвана от дух.55 мин.
Филми
16:05Анатомията на Грей - тринадесети сезон - епизод - 5 Мередит и Бейли изпадат в конфликт, когато родителите и на двете имат нужда от трансплантация на бъбрек. В това време Оуен търси помощ, когато трябва да наглежда бебе цял ден, а Амелия не може да реши 60 мин.
Филми
17:05Американска съпруга - първи сезон - епизод - 5 Кейти преглъща гордостта си и извършва немислимото, имитирайки перфектните уестпортски майки, като се облича като тях и се внедрява в йога студиото, само и само за да успее да спечели покана на Ана-Кат за р25 мин.
Филми
17:30Американска съпруга - първи сезон - епизод - 6 По време на Деня на благодарността Кейти не е особено благодарна, тъй като празникът включва посещение от най-малко любимия ? човек на света - майка ? Катрин, която е егоцентрична бивша стюардеса, работила 30 мин.
Филми
18:00Сготвено с любов - четвърти сезон - епизод - 7 Габи е във възторг, когато спечелва местен конкурс с рецепта от леля си Крис, но когато организаторите искат да я снимат с леля ?, тя е принудена да я потърси, след като не я е виждала от години. За огромна30 мин.
Филми
18:30Сготвено с любов - четвърти сезон - епизод - 8 Наскоро открила страстта си към писането, София получава шанс да работи за властния медиен предприемач Лоуган Роулингс. За да се докаже, София трябва да уреди интервю с тайнствен уличен художник и е готова 30 мин.
Филми
19:00Д-р Зоуи Харт - трети сезон - епизод - 9 Джордж, Лавон и Танси търсят причината Филмор да е заинтересован от сливане на градовете, докато Зоуи се опитва да разсейва хората в града, за да не научат за него. Уейд и Вивиан излизат на среща, но Вивиан разми60 мин.
Филми
20:00Д-р Хаус - четвърти сезон - епизод - 13 Хаус попада на пациент, който е прекалено добър и това се оказва по-голям проблем от самата му диагноза.60 мин.
Филми
21:00Ню Амстердам - епизод - 19 Полицайка е прегазена при изпълнение на служебния си дълг и цялата болница е на крак, за да я спасят, а междувременно Капур и Иги помагат на пациент с усложнения след предишна операция.60 мин.
Филми
22:00Ню Амстердам - епизод - 20 Когато положението става тежко, Макс е принуден да се справи по нов начин с диагнозата си, а Рейнолдс трябва да докладва за потенциалните рискове при извършена от него операция.55 мин.
Филми
22:55Специализантът - първи сезон - епизод - 1 На първия ден от специализацията си, идеалистът д-р Девон Правеш се сблъсква със суровата действителност на приложната медицина. Старши специализант д-р Конрад Хоукинс го взима под крилото си и започва да го обу55 мин.
Филми
23:50Анатомията на Грей - тринадесети сезон - епизод - 5 Мередит и Бейли изпадат в конфликт, когато родителите и на двете имат нужда от трансплантация на бъбрек. В това време Оуен търси помощ, когато трябва да наглежда бебе цял ден, а Амелия не може да реши 60 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg