ТВ програма FOX Life - Днес

01:20Дизайнери в действие - риалити, 3, 1, Млади дизайнери, амбицирани да влязат в модния бизнес се впускат в шеметна надпревара помежду си и в борба с предизвикателствата на компетентно жури. Победителят ще представи колекцията си на Модната седмица в Лодз.50 мин.
Шоу
02:10Частна практика - шести сезон, 13, 6, Адисън и Сам продължават връзката си, но настъпва усложнение, когато тя решава, че иска бебе, а той не желае. Тя понася последиците, след самоубийството на майка си, като решава да вземе в ръце живота си и да тръгне 50 мин.
03:00Измяна - първи сезон, 1, 1, По време на случайната среща на Сара-професионален фотограф, и Джак-изтъкнат адвокат, припламват искрите на непреодолимо привличане. Макар да осъзнават, че нещо липсва в браковете им, те се съпротивляват с убеждението, че са ср45 мин.
03:45Измяна - първи сезон, 2, 1, По време на случайната среща на Сара-професионален фотограф, и Джак-изтъкнат адвокат, припламват искрите на непреодолимо привличане. Макар да осъзнават, че нещо липсва в браковете им, те се съпротивляват с убеждението, че са ср45 мин.
04:30Топ модели на работа - риалити, 7, , Десет чувствителни и амбициозни супермодели преследват мечтата да станат лице на световна марка. Трябва да си изцапат ръцете, за да докажат предаността си към марката: с миене на тоалетни, работа в кухня и дори хранене45 мин.
Шоу
05:15Дизайнери в действие - риалити, 3, 1, Млади дизайнери, амбицирани да влязат в модния бизнес се впускат в шеметна надпревара помежду си и в борба с предизвикателствата на компетентно жури. Победителят ще представи колекцията си на Модната седмица в Лодз.45 мин.
Шоу
06:00Довери се на журито - сезон 5 - 7, 43, 5-7, Кандидатите изглеждат останали в друго десетилетие с дрехи от 90-те, прически от 80-те, и зъби в ужасно състояние. Експерти в областта на дерматологията, стоматологията, модата, прическите и грима, им помагат на30 мин.
06:30Подли камериерки - втори сезон, 7, 2, Хаосът в Бевърли Хилс продължава- Роузи е арестувана от имиграционните служби, срив в отношенията между Валентина и Зойла, фалшив годеж на Кармен, опитът на Зойла да контролира всичко влияе на личния й живот, а Кармен50 мин.
07:20Подли камериерки - втори сезон, 8, 2, Хаосът в Бевърли Хилс продължава- Роузи е арестувана от имиграционните служби, срив в отношенията между Валентина и Зойла, фалшив годеж на Кармен, опитът на Зойла да контролира всичко влияе на личния й живот, а Кармен50 мин.
08:10Подли камериерки - втори сезон, 9, 2, Хаосът в Бевърли Хилс продължава- Роузи е арестувана от имиграционните служби, срив в отношенията между Валентина и Зойла, фалшив годеж на Кармен, опитът на Зойла да контролира всичко влияе на личния й живот, а Кармен50 мин.
09:00Довери се на журито - сезон 5 - 7, 44, 5-7, Кандидатите изглеждат останали в друго десетилетие с дрехи от 90-те, прически от 80-те, и зъби в ужасно състояние. Експерти в областта на дерматологията, стоматологията, модата, прическите и грима, им помагат на25 мин.
09:25Аламинутите на Лорейн - кулинарно предаване, 5, , Лорейн разкрива тайните на кулинарния занаят и показва безценни трикове в кухнята, подходящи за всяка ситуация. В тази поредица тя ни показва колко лесно е да приготвим храната от изцяло свежи продукти за30 мин.
Кулинарно
09:55Аламинутите на Лорейн - кулинарно предаване, 6, , Лорейн разкрива тайните на кулинарния занаят и показва безценни трикове в кухнята, подходящи за всяка ситуация. В тази поредица тя ни показва колко лесно е да приготвим храната от изцяло свежи продукти за35 мин.
Кулинарно
10:30Дизайнери в действие - риалити, 4, 1, Млади дизайнери, амбицирани да влязат в модния бизнес се впускат в шеметна надпревара помежду си и в борба с предизвикателствата на компетентно жури. Победителят ще представи колекцията си на Модната седмица в Лодз.55 мин.
Шоу
11:25Костюмът на Дядо Коледа - игрален филм, , , Дрейк Хънтър превръща компанията на баща си от фабрика с качествено производство в безскрупулен бизнес. След като отказва коледни премии на персонала, той магически се превръща в мъж, работещ като Дядо Коледа, и1 ч. 45 мин.
Филми
13:10Довери се на журито - сезон 5 - 7, 46, 5-7, Кандидатите изглеждат останали в друго десетилетие с дрехи от 90-те, прически от 80-те, и зъби в ужасно състояние. Експерти в областта на дерматологията, стоматологията, модата, прическите и грима, им помагат на25 мин.
13:35Жега в Кливланд - четвърти сезон, 17, 4, Три приятелки от Лос Анджелис променят коренно живота си, когато самолетът им каца принудително в Кливланд. Трите приятелки откриват, че в Кливланд са желани и решават да останат.25 мин.
14:00Жега в Кливланд - четвърти сезон, 18, 4, Три приятелки от Лос Анджелис променят коренно живота си, когато самолетът им каца принудително в Кливланд. Трите приятелки откриват, че в Кливланд са желани и решават да останат.25 мин.
14:25Жега в Кливланд - четвърти сезон, 19, 4, Три приятелки от Лос Анджелис променят коренно живота си, когато самолетът им каца принудително в Кливланд. Трите приятелки откриват, че в Кливланд са желани и решават да останат.25 мин.
14:50Жега в Кливланд - четвърти сезон, 20, 4, Три приятелки от Лос Анджелис променят коренно живота си, когато самолетът им каца принудително в Кливланд. Трите приятелки откриват, че в Кливланд са желани и решават да останат.25 мин.
15:15Жега в Кливланд - четвърти сезон, 21, 4, Три приятелки от Лос Анджелис променят коренно живота си, когато самолетът им каца принудително в Кливланд. Трите приятелки откриват, че в Кливланд са желани и решават да останат.25 мин.
15:40Тайнствени афери - първи сезон, 11, 1, Младата агентка и стажантка на ЦРУ Ани Уокър е изпратена да работи с Отдел за вътрешна защита. Оги Андерсън е сляп технически специалист, който става наставник на Ани в новия й живот в ЦРУ. Прикритието на Уокър е, че50 мин.
16:30Тайнствени афери - първи сезон, 12, 1, Младата агентка и стажантка на ЦРУ Ани Уокър е изпратена да работи с Отдел за вътрешна защита. Оги Андерсън е сляп технически специалист, който става наставник на Ани в новия й живот в ЦРУ. Прикритието на Уокър е, че50 мин.
17:20Любовни авантюри - втори сезон, 6, 2, Провокативната и вълнуваща драма следва скандалните животи на четири приятелки, които се борят с бурни житейски премеждия. След последните драматични събития, които преживяха, те се нуждаят една от друга в опита да из50 мин.
Филми
18:10Любовни авантюри - втори сезон, 7, 2, Провокативната и вълнуваща драма следва скандалните животи на четири приятелки, които се борят с бурни житейски премеждия. След последните драматични събития, които преживяха, те се нуждаят една от друга в опита да из50 мин.
Филми
19:00Сексът и градът - шести сезон, 9, 6, Кари започва сериозна връзка с известен руски художник, но той не желае да има деца и се разделят. Тя трябва да свиква с мисълта, че Саманта е болна от рак. По-късно Тузара открива Кари в Париж и й казва, че тя е единс35 мин.
19:35Сексът и градът - шести сезон, 10, 6, Кари започва сериозна връзка с известен руски художник, но той не желае да има деца и се разделят. Тя трябва да свиква с мисълта, че Саманта е болна от рак. По-късно Тузара открива Кари в Париж и й казва, че тя е един35 мин.
20:10Дарма и Грег - първи сезон, 5, 1, Грег, млад адвокат от богато семейство, и Дарма, млада жена със свободен дух, се влюбват и решават да се оженят на първата среща. Любовта им расте с всеки изминал ден. А семействата им, нейното - хипита, а неговото - сноб25 мин.
20:35Дарма и Грег - първи сезон, 6, 1, Грег, млад адвокат от богато семейство, и Дарма, млада жена със свободен дух, се влюбват и решават да се оженят на първата среща. Любовта им расте с всеки изминал ден. А семействата им, нейното - хипита, а неговото - сноб25 мин.
21:00Съпруга-трофей - първи сезон, 7, 1, На купон в един караоке бар Кейт буквално пада в ръцете на доста по-възрастен от нея мъж. Година по-късно, се оказва омъжена, с три доведени деца и двете му бивши съпруги. Но Кейт е решена да стане част от фамилията, ка25 мин.
21:25Съпруга-трофей - първи сезон, 8, 1, На купон в един караоке бар Кейт буквално пада в ръцете на доста по-възрастен от нея мъж. Година по-късно, се оказва омъжена, с три доведени деца и двете му бивши съпруги. Но Кейт е решена да стане част от фамилията, ка30 мин.
21:55Обвързани - шести сезон, 15, 6, Комедия за връзките между мъже и жени, през погледа на една сгодена двойка, дългогодишни съпрузи, един необвързан мъж и неговия асистент. Фазите на една връзка приличат на влакче на ужасите - разбираш какво е след като се к25 мин.
22:20Обвързани - седми сезон, 1, 7, Комедия за връзките между мъже и жени, през погледа на една сгодена двойка, дългогодишни съпрузи, един необвързан мъж и неговия асистент. Фазите на една връзка приличат на влакче на ужасите - разбираш какво е след като се ка30 мин.
22:50Топ модели на работа - риалити, 7, , Десет чувствителни и амбициозни супермодели преследват мечтата да станат лице на световна марка. Трябва да си изцапат ръцете, за да докажат предаността си към марката: с миене на тоалетни, работа в кухня и дори хранене50 мин.
Шоу
23:40Костюмът на Дядо Коледа - игрален филм, , , Дрейк Хънтър превръща компанията на баща си от фабрика с качествено производство в безскрупулен бизнес. След като отказва коледни премии на персонала, той магически се превръща в мъж, работещ като Дядо Коледа, и1 ч. 45 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg