ТВ програма FOX Life - Днес

00:50Без пукната пара - Когато Керълайн изгубва, без да иска изгубва скъпата риба на Хан, докато чисти аквариума, Макс обмисля да продаде сантиментален подарък, който току-що е получила, за да могат да купят нова риба.25 мин.
Филми
01:15Без пукната пара - Керълайн взима изоставено старо колело с идеята да започне доставки по домовете на своя сладкарски бизнес, но скоро научава, че Макс никога не се е научила да кара колело.35 мин.
Филми
01:50Мики - втори сезон25 мин.
Филми
02:15Мики - втори сезон25 мин.
Филми
02:40Шепот от отвъдното - втори сезон - Пет злополуки и четири знака, ще се случи още нещо. Мелинда започва да се притеснява за безопасността на хората, които обича, когато дух пророк й показва видения от бъдещето.55 мин.
Филми
03:35Скрити доказателства - трети сезон - Мегън се заема да проучи самоубийството на баща си, което най-сетне ? донася някаква утеха и усещане за завършек.45 мин.
Филми
04:20Следващият топмодел на Америка - 20 сезон - Моделите влизат в ролята на модни кореспонденти, водени от известния моден блогър Перез Хилтън. По-късно участниците снимат реклама на парфюм, която има неочакван финал.55 мин.
Филми
05:15В търсене на малък дом - четвърти сезон - Мексиканката Хейд и приятелят ? Дон обожават живота си в Боулдър, Колорадо. Двамата са фенове на екстремните спортове и природата, като са катерили някои от най-опасните скали. Проблемът е, че не са живели заедно 25 мин.
Филми
05:40В търсене на малък дом - четвърти сезон - Джеф е пътувал много и навсякъде. Живял е в Нашвил и Манхатън, но когато посещава Ашвил, той разбира, че е открил своя дом. Сега, след като се е наложил като успешен ортопед, той е готов да намери и своята малка е20 мин.
Филми
06:00Следващият топмодел на Америка - 20 сезон - Момчетата спретват шега на едно от момичетата, което я изхвърля от състезанието. По време на фотосесия, свързана с новите видове маникюр, нещата загрубяват, след като няколко модели се спречкват помежду си.45 мин.
Филми
06:45Д-р Зоуи Харт - втори сезон - Зоуи току-що е завършила медицинския университет в Ню Йорк и приема да работи заедно с д-р Уилкъс в малкото градче Блубел, щата Алабама. Плановете ? се объркват, когато пристига в провинциалното градче и разбира, че докторът 60 мин.
Филми
07:45Шепот от отвъдното - втори сезон - Пет злополуки и четири знака, ще се случи още нещо. Мелинда започва да се притеснява за безопасността на хората, които обича, когато дух пророк й показва видения от бъдещето.55 мин.
Филми
08:40Осем прости правила - втори сеозн - Момичетата подозират, че майка им ще ходи на среща с директора на гимназията, в която учат, докато в това време Кейт е силно резервирана, когато разбира, че баща ? също има среща.25 мин.
Филми
09:05Осем прости правила - втори сеозн - Момичетата подозират, че майка им ще ходи на среща с директора на гимназията, в която учат, докато в това време Кейт е силно резервирана, когато разбира, че баща ? също има среща.30 мин.
Филми
09:35Уил и Грейс - десети сезон - Уил се опитва да закърпи разрива между Карън и доведената ? дъщеря с фалшив съдебен процес, докато междувременно Грейс и Джак започват диета, но промяната на хранителните им навици се оказва по-трудна, отколкото са предполагал25 мин.
Филми
10:00Уил и Грейс - десети сезон - Малкълм се обръща към Грейс да му помогне да си върне любовта на Карън, флиртуването на Уил на работното място го вкарва в етична дилема, а страстта на Джак към актьорската игра отново се разпалва след случайна среща.30 мин.
Филми
10:30Скрити доказателства - трети сезон - Мегън се заема да проучи самоубийството на баща си, което най-сетне ? донася някаква утеха и усещане за завършек.60 мин.
Филми
11:30В името на народа - Сандра убеждава Кейт да поеме случай срещу много уважаван и високопоставен съдия, който е обвинен, че е осъждал умишлено малки деца с цел печалба. Когато съдия Брайн трябва да свидетелства по случая, му се налага да вземе много трудно 55 мин.
Филми
12:25Това сме ние - Една стопляща сърцето емоционална история за необикновения живот на тризнаци, за техните борби и за прекрасните им родители.55 мин.
Филми
13:20Лекарите от Чикаго - втори сезон - Гудуин моли д-р Чарлз да прецени дали пациент може да бъде възможен реципиент на сърце, докато Джеф споделя нещо важно с д-р Манинг.55 мин.
Филми
14:15В търсене на малък дом - четвърти сезон - Флотският летец Мат, съпругата му Шанел и бебето им Харпър живеят в Пенсакола, Флорида, но отделят толкова много време за поддръжката на викторианския си дом, че са решили да си върнат контрола над живота си, като25 мин.
Филми
14:40В търсене на малък дом - четвърти сезон - Антъни и Антъни са се уморили да живеят поотделно в скъпи апартаменти в двата края на Клийвланд и са готови за следващата стъпка във връзката си. Дали ще успеят да си намерят нещо подходящо в историческия център н30 мин.
Филми
15:10Д-р Зоуи Харт - втори сезон - Зоуи току-що е завършила медицинския университет в Ню Йорк и приема да работи заедно с д-р Уилкъс в малкото градче Блубел, щата Алабама. Плановете ? се объркват, когато пристига в провинциалното градче и разбира, че докторът 55 мин.
Филми
16:05Без пукната пара - Партньорството и приятелството на Макс и Карълайн е подложено на тежко изпитание, когато Карълайн замъква Макс на семинар в помощ на брандирането на техния сладкарски бизнес.25 мин.
Филми
16:30Без пукната пара - Когато Макс и Карълайн обявяват апартамента си под наем в ЕърБиЕнБи, твърдейки, че той предлага автентична атмосфера, група супермодели решават да си устроят там забавен уикенд.35 мин.
Филми
17:05Уил и Грейс - десети сезон - Уил дава втори шанс на местния новинар Маккой Уитман и с помощта на Джак най-сетне успява да опознае мъжа зад професионалиста. Междувременно кампанията на Грейс за президент на дизайнерската гилдия опира до нейния стар враг Ва25 мин.
Филми
17:30Уил и Грейс - десети сезон - Настояването на Джак, че Уил ще е по-мил с годеника му, събужда у Естефан подозрения, че Уил е влюбен в него. Междувременно Грейс бърза да купи подарък за Деня на Свети Валентин на приятеля си Ноа.30 мин.
Филми
18:00Мики - втори сезон30 мин.
Филми
18:30Мики - втори сезон30 мин.
Филми
19:00Шепот от отвъдното - втори сезон - Мелинда посещава кмета на Грандвю с молбата да отмени празника, който се организира. Тя разговаря с духа на пощальон и търси младо момиче на име Кристен.60 мин.
Филми
20:00Специализантът - На първия ден от специализацията си, идеалистът д-р Девон Правеш се сблъсква със суровата действителност на приложната медицина. Старши специализант д-р Конрад Хоукинс го взима под крилото си и започва да го обучава на нестандартни методи60 мин.
Филми
21:00Лекарите от Чикаго - втори сезон - Пациентът за трансплантация на сърце на Д-р Роудс и д-р Чарлз претърпява автомобилна катастрофа. Вследствие на това се разкриват някои усложнения в състоянието ?, които могат да доведат до проблеми при операцията.60 мин.
Филми
22:0040 е новото 20 - Издателството се справя с последиците от дебютантския бал, Лайза е въвлечена в медиен хаос, оглавяван от жадната за публичност Куин Тайлър, Маги излиза с човек, който не е неин тип, а Келси и Зейн започват отначало.25 мин.
Филми
22:2540 е новото 20 - Лайза трябва да се справя с неочаквана звезда, Келси и Чарлз се отправят към Чикаго в търсене на финансиране на издателството, а Джош обмисля какви варианти са му останали.30 мин.
Филми
22:55В името на народа - Ленард поема случай срещу един от най-добрите и известни адвокати в страната по случай, който ще го накара да се бори с личните си чувства. В офиса на обществените защитници, Джей поема първия си случай с наркотици и нещата стават напе55 мин.
Филми
23:50Д-р Зоуи Харт - втори сезон - Зоуи току-що е завършила медицинския университет в Ню Йорк и приема да работи заедно с д-р Уилкъс в малкото градче Блубел, щата Алабама. Плановете ? се объркват, когато пристига в провинциалното градче и разбира, че докторът 60 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg