ТВ програма FOX Life - Днес

00:50Това сме ние - първи сезон , епизод - 7 Сериалът проследява съдбата на няколко души, чиито пътища се пресичат и животът им загадъчно се преплита. Някои от тях споделят общ рожден ден, но и още много неща. Една прекрасна и забавна драма, която ще постави 55 мин.
Филми
01:45Това сме ние - първи сезон , епизод - 8 Сериалът проследява съдбата на няколко души, чиито пътища се пресичат и животът им загадъчно се преплита. Някои от тях споделят общ рожден ден, но и още много неща. Една прекрасна и забавна драма, която ще постави 45 мин.
Филми
02:30Златни години - игрален филм , епизод - Айрис, около 45-годишна, открива, че съпругът й изневерява с неугледна съседка. Премества се при дъщеря си, която пък живее с приятеля си. Той е възхитен от бъдещата си тъща, но Айрис и синът му изпитват влечение 1 ч. 30 мин.
Филми
04:00Целувка за милиони - игрален филм , епизод - Свръхбогатата Симон е член на борда на директорите в голяма корпорация, майка на тийнейджърка и съпруга на любящ мъж, която води активен и пълноценен живот. Или поне така изглежда отстрани. Докато е на кратк2 ч.
Филми
06:00Следващият топмодел на Америка , епизод - 6 Двама от участниците се обвързват романтично, но това може да струва участието в надпреварата за един от тях. По-късно моделите изпълняват различни задачи, докато движат телата си заедно с Шанел Иман.45 мин.
Филми
06:45Д-р Зоуи Харт , епизод - 7 Брик разказва на Лемън за своята среща с Алис, а тя дава да се разбере, че не иска майка си обратно в живота ?. Нещата се усложняват, когато Алис се появява при Фенси и това отваря старите рани на Лемън.60 мин.
Филми
07:45Отчаяни съпруги - втори сезон , епизод - 23 Поредица от ретроспекции ни връщат към момента, когато Бри, Сюзън, Габи и Линет се нанасят на Уистерия Лейн и Мери Алис Янг събира всички заедно. Междувременно Бри има лоши новини, Сюзън се премества в каравана55 мин.
Филми
08:40Майк и Моли - четвърти сезон , епизод - 9 Моли е твърдо решена да измъкне Майк от рутината му и го насърчава да прегърне всичко, което иска в живота. Така двамата започват да опитват нови неща, докато не се намесва реалността и не идва време за плащане н25 мин.
Филми
09:05Майк и Моли - четвърти сезон , епизод - 10 След ожесточен спор с Джойс за пари Майк и Моли се преместват в детската стая на Майк у Пеги.30 мин.
Филми
09:35Мама - първи сезон , епизод - 15 Кристи се опитва да се сближи с баща си Алвин, докато Бони се бори да приеме факта, че Кристи го иска в живота си.25 мин.
Филми
10:00Мама - първи сезон , епизод - 16 Кристи е изкушена от стари пороци, когато излиза с привлекателен купонджия на име Дейвид, а Бони решава, че съветите ? са ценни и става житейски инструктор.30 мин.
Филми
10:30Станция 19 - първи сезон , епизод - 10 Бен постига нов етап като новобранец и традицията повелява той да получи нещо от екипа. Междувременно началник Рипли провежда финални интервюта за капитан, когато е прекъснат от избухнал пожар в небостъргач.60 мин.
Филми
11:30Династия , епизод - 5 Фалън играе игра на котка и мишка с Кристъл, докато двете са в надпревара кой да се появи на корицата на престижно списание. Бившият приятел на Стивън се завръща, което обърква нещата. Сами Джо и Андерс откриват малко вероятна връзк55 мин.
Филми
12:25Нашата семейна сватба , епизод - Седмиците, предхождащи сватбата на млада двойка, са комични и стресиращи, особено след като бащите на двамата се опитват най-сетне да заровят томахавката на дългогодишната си вражда.1 ч. 50 мин.
Филми
14:15Да порастнеш като супермодел , епизод - 9 В този експлозивен финален епизод напрежението се покачва, когато Кели кани всички на гости в ранчото си в Санта Инез. Андреа, Кеймбри и Фатих са атакувани, че се делят от останалите, докато не им писва.55 мин.
Филми
15:10Д-р Зоуи Харт , епизод - 8 Зоуи е твърдо решена да открие семейна ценност, която да предаде на своето дете. След като Лемън и Лавон най-после се събират отново, те опитват да сприятелят своите дъщери. Междувременно всички са забравили рождения ден на Бри55 мин.
Филми
16:05Нови в квартала , епизод - 8 Луис изпада в изключително конфузна ситуация, когато излъгва Джесика, че харесва новия ? хорър роман, а тя на свой ред настоява той да даде копие от романа на отседналия в ранчото Кени Роджърс, за да го предаде на своя литера25 мин.
Филми
16:30Нови в квартала , епизод - 9 Когато всеки от тайфата се записва на различно хоби, Еди смята това за глупаво и решава, че трябва да си намери нови приятели, за да остави ярка следа в училище. Джесика получава пари за професионален фотограф за книгата си, 35 мин.
Филми
17:05Мама - първи сезон , епизод - 17 Когато Кристи поставя новата си връзка с Дейвид преди приятелите и семейството си, Бони е принудена да обира луфтовете.25 мин.
Филми
17:30Мама - първи сезон , епизод - 18 Вайълет е силно притеснена относно предстоящото майчинство и Кристи планира бебешко парти, за да я разведри, а междувременно Бони си спечелва нов клиент, на когото да дава житейски напътствия.30 мин.
Филми
18:00Майк и Моли - четвърти сезон , епизод - 11 Майк моли Карл да го замести като партньор по танци на Моли в курса по салса, но започва да ревнува, когато осъзнава, че двамата се забавляват твърде много.30 мин.
Филми
18:30Майк и Моли - четвърти сезон , епизод - 12 По изрично настояване на Майк, Моли с неохота отива на терапевт.30 мин.
Филми
19:00Отчаяни съпруги - втори сезон , епизод - 24 Поредица от ретроспекции ни връщат към момента, когато Бри, Сюзън, Габи и Линет се нанасят на Уистерия Лейн и Мери Алис Янг събира всички заедно. Междувременно Бри има лоши новини, Сюзън се премества в каравана60 мин.
Филми
20:00Станция 19 - втори сезон , епизод - 1 Екипът се бори с адски пожар, бушуващ в небостъргач, докато здравето на Пруит е застрашено, а в пожарната пристига нов пожарникар със загадъчно минало, което кара всички да се запитат какво ли им готви бъдещето.60 мин.
Филми
21:00Сладки неприятности , епизод - 2 Новата връзка на Мариана усложнява работната ? среда, Кали трябва да вземе трудни решения, които ще смутят както кариерата ?, така и любовния ? живот, а Малика започва да се съмнява в дейността си като активист.60 мин.
Филми
22:00Дръзки момичета , епизод - 8 Завръщането на Адена в Ню Йорк предизвиква безпокойство у Кат, Сътън се опитва да бъде равноправен партньор на Ричард, а Джейн и Жаклин имат огромен напредък по експозето си за Памела Долан.55 мин.
Филми
22:55Династия , епизод - 6 Кристъл има гостенин, който поставя Блейк в неловко положение, Сами Джо прекрачва границата като детегледач, а Фалъм осъзнава, че е отблъснала всички в личния си живот, за да се фокусира за единственото нещо, което желае повече от в55 мин.
Филми
23:50Д-р Зоуи Харт , епизод - 8 Зоуи е твърдо решена да открие семейна ценност, която да предаде на своето дете. След като Лемън и Лавон най-после се събират отново, те опитват да сприятелят своите дъщери. Междувременно всички са забравили рождения ден на Бри60 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg