ТВ програма FOX Life - Днес

00:45Подли камериерки - трети сезон епизод- 10 Марисол е усъмнена от завръщането на познато лице в квартала. Лъжите на Кармен започват да я застигат. Зойла се опитва да се докаже като по-добра камериерка от Джой. Евелин стига до крайности, за да задържи Дейон.55 мин.
Филми
01:40Агнешко - пети сезон епизод- 7 Когато на Травис му остават само няколко месеца до дипломиране, Джулс започва да се тревожи за възможностите му за работа. Лори и Ели се преструват на лесбийки в отчаян опит да вкарат Стан в престижно ново училище.20 мин.
Филми
02:00Агнешко - пети сезон епизод- 8 След като Травис и Лори канят Джулс и Грейсън на изискан обяд, Джулс се опитва да докаже, че тя и Грейсън са по-добра двойка.25 мин.
Филми
02:25Агнешко - пети сезон епизод- 9 Джулс се опасява, че баща ? е самотник и се опитва да направи Грейсън негов най-добър приятел. Лори помага на Анди да се впише в групата на готините майки.20 мин.
Филми
02:45Агнешко - пети сезон епизод- 10 Травис открива нощ на включения микрофон в Кофи Бъкс, но нещата тръгват на зле, когато Анди решава да се пробва като комик.25 мин.
Филми
03:10Агнешко - пети сезон епизод- 11 Когато яхтата на Боби изчезва, двамата с Джулс се превъплътяват в персоните си за борба с престъпността Черна шапка и Настъпана дъвка, за да разгадаят мистерията.25 мин.
Филми
03:35Имало едно време - четвърти сезон епизод- 19 В измислената Англия от 20-те години срещаме младата Круела, чиято тиранична майка използва своите далматинци, за да сплашва дъщеря си. Круела е затворница на тавана, докато не пристига тайнствен непознат, койт50 мин.
Филми
04:25Имало едно време - четвърти сезон епизод- 20 Когато Ема осъзнава, че дъщерята на Малефисънт, Лили, всъщност е най-близката ? приятелка от детството, тя решава да открие Лили и да я събере с майка ?.50 мин.
Филми
05:15Скандал - трети сезон епизод- 6 Оливия трябва да вземе много важно решение, което ще се отрази на всичките й отношения в Белия дом. Верността на Харисън към гладиаторите е поставена на изпитание.45 мин.
Филми
06:00Скандал - трети сезон епизод- 7 Мели се опитва да се възстанови от публичното очерняне чрез отмъстително интервю. В същото време научаваме как Фиц, Мели и Сайръс са станали екип.50 мин.
Филми
06:50Скандал - трети сезон епизод- 8 Оливия и екипът се опитват да спрат истината за операция Ремингтън да излезе наяве, а в същото време овладяват криза в кампанията на Джоузи Маркъс.56 мин.
Филми
07:46Имало едно време - четвърти сезон епизод- 21 Ема се връща в Сторибрук, за да събере Лили и Малефисънт. Реджина и Робин се мъчат да приемат бременността на Зелина. Здравето на Голд се влошава и Айзък търси нов съюзник, за да се сдобие с вълшебното мастило,54 мин.
Филми
08:40Имало едно време - четвърти сезон епизод- 22 Авторът се оказва непредвидим противник и се съюзява с Голд. Ема, родителите ?, Хук и Реджина се борят да ги спрат. Но когато Голд и Авторът разменят ролите на героите и злодеите, щастливият край изглежда непос55 мин.
Филми
09:35Връзки - втори сезон епизод- 6 Тони току-що е осъзнал факта, че е наследник на най-старата и утвърдена погребална агенция в града. Така човекът наскоро завърнал се от смъртта, сега ще прави с нея бизнес.55 мин.
Филми
10:30Агнешко - пети сезон епизод- 11 Когато яхтата на Боби изчезва, двамата с Джулс се превъплътяват в персоните си за борба с престъпността Черна шапка и Настъпана дъвка, за да разгадаят мистерията.30 мин.
Филми
11:00Агнешко - пети сезон епизод- 12 Докато Чик се справя с последиците от първите си симптоми на Алцхаймер, Джулс го убеждава да огледа близките къщи.30 мин.
Филми
11:30Агнешко - пети сезон епизод- 13 След като Том печели играта с въпроси на бандата, той трябва да избере следващото място за групова ваканция. Никой обаче не остава доволен, когато Том решава да няма ваканция.25 мин.
Филми
11:55Агнешко - шести сезон епизод- 1 Джулс се съгласява да спре да пие вино по време на бременността на Лори, но останалите не са съгласни, затова Том превръща гаража си в нелегален бар.30 мин.
Филми
12:25Сексът и градът - шести сезон епизод- 6 Кари е повикана да участва в съдебна комисия и не успява да се измъкне от задължението да изпълни гражданския си дълг. За нещастие, това не е единственият ? проблем, тъй като връзката ? с Бъргър започва да става все35 мин.
Филми
13:00Сексът и градът - шести сезон епизод- 7 Кари и момичетата се срещат за обичайната закуска, когато се съобщават две шокиращи новини. Добрата новина е, че Шарлът и Хари са сгодени, но лошата е, че Бъргър е зарязал Кари със залепваща бележка. Тя твърди, че н40 мин.
Филми
13:40Сексът и градът - шести сезон епизод- 8 На Кари е възложено да разучи новите начини за прекарване на свободно време от необвързани в Ню Йорк и скоро тя се оказва във въздуха, люлеейки се върху летящ трапец.35 мин.
Филми
14:15Шепот от отвъдното - пети сезон епизод- 18 Дух, преоблечен като клоун, обитава дома на Мелинда. Илай ? помага, за да разрешат случая, в който са замесени подозрения и алчност.55 мин.
Филми
15:10Шепот от отвъдното - пети сезон епизод- 19 Когато Ейдън е в смъртна опасност, Мелинда и нейната дарба са подложени на изпитание.55 мин.
Филми
16:05Дядо по неволя - първи сезон епизод- 22 Джими е чаровен ресторантьор и заклет ерген, който е добре известен на дамите, но животът му се преобръща, когато открива, че има вече пораснал син, баща на двегодишна дъщеричка, а това означава, че Джими вече е ста25 мин.
Филми
16:30Бавачката Макфий - игрален филм епизод- 1 Седрик Браун току-що е загубил жена си и сега е сам със своите седем деца, които са толкова палави, че всички наети детегледачки бягат. Но таен глас му подсказва да наеме бавачката Нани Макфий, която е истинска ма2 ч.
Филми
18:30Присъда - първи сезон епизод- 7 Хейс е непокорна дъщеря на бивш държавен глава, изнудвана да приеме поста на ръководител на новосъздадено разследващо юридическо звено в Ню Йорк. Тя установява, че й доставя удоволствие да търси истината и да се бори със си60 мин.
Филми
19:30Връзки - втори сезон епизод- 7 Мика звъни на Панов. Панов отговаря. Оказва се, че номерът с некролога е работа на Тони. Войната между двамата мъже започва нов ход.60 мин.
Филми
20:30Сексът и градът - шести сезон епизод- 4 Кари излиза с Бъргър и момичетата на вечеря и разговорът върви гладко, но настроението изведнъж се променя, когато той дава глупав съвет на Миранда за любовния ? живот и същевременно печели симпатиите им с откровено35 мин.
Филми
21:05Сексът и градът - шести сезон епизод- 5 За да отпразнува скорошния напредък с книгата си, Кари води Бъргър на среща в Прада. Отначало той не се чувства в свои води, но няколко безплатни чаши шампанско му помагат да се отпусне.35 мин.
Филми
21:40Сексът и градът - шести сезон епизод- 6 Кари е повикана да участва в съдебна комисия и не успява да се измъкне от задължението да изпълни гражданския си дълг. За нещастие, това не е единственият ? проблем, тъй като връзката ? с Бъргър започва да става все35 мин.
Филми
22:15Сексът и градът - шести сезон епизод- 7 Кари и момичетата се срещат за обичайната закуска, когато се съобщават две шокиращи новини. Добрата новина е, че Шарлът и Хари са сгодени, но лошата е, че Бъргър е зарязал Кари със залепваща бележка. Тя твърди, че н35 мин.
Филми
22:50Сексът и градът - шести сезон епизод- 8 На Кари е възложено да разучи новите начини за прекарване на свободно време от необвързани в Ню Йорк и скоро тя се оказва във въздуха, люлеейки се върху летящ трапец.30 мин.
Филми
23:20Сексът и градът - шести сезон епизод- 9 Кари и Станфорд отиват на бебешко парти у приятелите си Кира и Чък. Вечерта е приятна, но когато Кари решава да си тръгне, открива че новите ? обувки са откраднати. Кира ? предлага да плати за тях, но е смаяна, кога35 мин.
Филми
23:55Подли камериерки - трети сезон епизод- 11 Роузи взема важно решение, след като Спенс започва да задава въпроси за поведението на Ернесто. Зойла се опитва да предупреди Женевиев за д-р Неф. Евелин оставя на Кармен възпитанието на осиновения ? син.50 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg