ТВ програма FOX Life - Днес

00:50Анатомията на Грей - дванадесети сезон - Пациент напада Мередит брутално и Пени я намира. Лекарите в Грей Слоун Мемориъл бързат да я стабилизират и остават до нея в страшните часове след това.55 мин.
Филми
01:45Обвързани - втори сезон - Най-лошите кошмари на Джеф в намирането на половинки се сбъдват, когато неговата прямота проваля опита на Одри и Дженифър да сватосат техни приятели.25 мин.
Филми
02:10Обвързани - втори сезон - Майката на Адам, Фей, идва на посещение и Одри предупреждава Дженифър за склонността на свекървите да критикуват.30 мин.
Филми
02:40Майк и Моли - четвърти сезон - Моли има невероятно преживяване, когато посещава погребалния дом, който е работното място на Виктория. Междувременно Майк надниква в писанията на Моли, докато тя не си е у дома.25 мин.
Филми
03:05Майк и Моли - четвърти сезон - Моли се среща с литературния си идол Джей Си Смол - циник, който я съветва да пише за нещата от живота си, за които не би желала хората да научат. Междувременно Майк кани майка си на вечеря в опит да я разведри.25 мин.
Филми
03:30Връзки - втори сезон - Тони току-що е осъзнал факта, че е наследник на най-старата и утвърдена погребална агенция в града. Така човекът наскоро завърнал се от смъртта, сега ще прави с нея бизнес.50 мин.
Филми
04:20Романтика с Хестън - първи сезон - Свети Валентин е най-романтичният ден от годината, на който около 16 милиона двойки във Великобритания празнуват с романтична вечеря. Но има ли истинска връзка между храната и романтиката? На този въпрос трябва да отгово55 мин.
Филми
05:15Бъди мъж - първи сезон - Фермерът Джеймс Бамбридж предпочита да прекарва времето си на полето, в трактор, обработвайки семейната земя, вместо да си търси половинка. Но вече е крайно време това да се промени.45 мин.
Филми
06:00Бойният клуб на Джейми и Джими - четвърти сезон - Приятели от детинство, Джейми Оливър и Джими Дохърти отварят популярна закусвалня на кея на Саутенд, за да представят най-доброто от британската кухня на фона на най-отбраните специалитети, които е в състо50 мин.
Филми
06:50Имало едно време - пети сезон - Една жена (Дж. Морисън) е предопределена да спаси град в Мейн, обитаван от омагьосани приказни герои, забравили своята самоличност. В Сторибрук я довежда синът ?, който е дала за осиновяване преди години и който вярва, че с55 мин.
Филми
07:45Майк и Моли - четвърти сезон - Моли има невероятно преживяване, когато посещава погребалния дом, който е работното място на Виктория. Междувременно Майк надниква в писанията на Моли, докато тя не си е у дома.25 мин.
Филми
08:10Майк и Моли - четвърти сезон - Моли се среща с литературния си идол Джей Си Смол - циник, който я съветва да пише за нещата от живота си, за които не би желала хората да научат. Междувременно Майк кани майка си на вечеря в опит да я разведри.30 мин.
Филми
08:40Обвързани - втори сезон - Най-лошите кошмари на Джеф в намирането на половинки се сбъдват, когато неговата прямота проваля опита на Одри и Дженифър да сватосат техни приятели.25 мин.
Филми
09:05Обвързани - втори сезон - Майката на Адам, Фей, идва на посещение и Одри предупреждава Дженифър за склонността на свекървите да критикуват.30 мин.
Филми
09:35Подли камериерки - трети сезон - Евелин има голяма изненада за Ейдриън след завръщането му от болница. Себастиан насърчава Кармен да излъже за връзка с Джаклин. Зойла е шокирана от тайна, която Женевиев е пазила от нея. Марисол с изненадващи открития за м55 мин.
Филми
10:30Д-р Хаус - първи сезон - Ученик, страдащ от халюцинации, припада по време на изпит. Когато детето не реагира на лечението, Форман представя случая на Хаус.60 мин.
Филми
11:30Как се запознах с майка ви - трети сезон - Когато шефът на Маршал го смъмря, той се усъмнява дали работата му за голяма корпоративна адвокатска фирма наистина е било правилното кариерно решение.25 мин.
Филми
11:55Как се запознах с майка ви - трети сезон - Влюбената Робин се връща при стара любов, който я е наранил в миналото, и Барни, по своя неподражаем начин, ? помага да осъзнае, че е страхотна.30 мин.
Филми
12:25Споразумението - втори сезон - Кайл и Мегън трябва да разсеят опасен слух, който може да провали кариерите им. В това време Терънс научава нещо ново и изненадващо за ДеАн.55 мин.
Филми
13:20Дръзки момичета - първи сезон - Сътън се опитва да се свърже с нов социален кръг, като присъства на височайше чаено парти, Джейн осъзнава нещо за Пинстрайп, а Джаклин е принудена да се намеси, когато новата служителка на Кат уронва престижа и медийното пр55 мин.
Филми
14:15Поднови или продай - риалити - Оживено хокейно семейство страда от липса на пространство в тристайния си дом. Ще успее ли Хилъри да създаде специална площ за хокейните дейности на децата или Дейвид ще намери по-голяма къща със заден двор, достатъчно голям25 мин.
Филми
14:40Поднови или продай - риалити - Дейв е купил разпадащо се провинциално бунгало върху защитена земя преди 12 години с предишната си приятелка. Криста се е нанесла и никога не е почувствала дома като свой. Дали Хилари ще оправи всичко и ще спечели сърцето на30 мин.
Филми
15:10Анатомията на Грей - дванадесети сезон - Докато болницата се занимава с Мередит, Кали и Маги правят рискова експериментална операция на 15-годишен пациент на Алекс против неговото професионално мнение. Оуен и Нейтън още са на нож помежду си, а отношенията55 мин.
Филми
16:05Отчаяни съпруги - първи сезон - Обитателите на Уистерия Лейн най-после научават какво се е случило с Марта Хубер. Когато Сюзън открива, че госпожа Хубер е имала дневник, тя признава на Еди своето участие в пожара. Карлос се завръща, но не както Габриел си60 мин.
Филми
17:05Как се запознах с майка ви - трети сезон - Когато шефът на Маршал го смъмря, той се усъмнява дали работата му за голяма корпоративна адвокатска фирма наистина е било правилното кариерно решение.25 мин.
Филми
17:30Как се запознах с майка ви - трети сезон - Влюбената Робин се връща при стара любов, който я е наранил в миналото, и Барни, по своя неподражаем начин, ? помага да осъзнае, че е страхотна.30 мин.
Филми
18:00Обвързани - втори сезон - Адам и Дженифър се съгласяват да заминат с Джеф и Одри, макар да са принудени да изтърпят презентация за недвижими имоти, за да получат намаление за пътуването.30 мин.
Филми
18:30Обвързани - втори сезон - Адам и Дженифър осъзнават, че да живеят и да работят заедно не винаги е добра идея, когато той я наема на свободна практика във фирмата му.30 мин.
Филми
19:00Майк и Моли - четвърти сезон - Моли е убедена, че подозрителният ? нов съсед не е стока и привлича Джойс да ? помогне да го шпионират. Междувременно мъжете се събират на покер и започват да си споделят за своите мечти и въжделения.30 мин.
Филми
19:30Майк и Моли - четвърти сезон - Моли трябва да обуздае пилеенето си на пари за обувки, ако иска да запази хармонията в брака си с Майк.30 мин.
Филми
20:00Д-р Хаус - първи сезон - Известен джаз музикант е диагностициран с латерална склероза и подписва документ за отказ от реанимация. Хаус обаче смята, че диагнозата е грешна и нарушава закона, за да го спаси.60 мин.
Филми
21:00Дръзки момичета - първи сезон - Слухове за предстоящи уволнения в Скарлет поставят целия офис на тръни. Същевременно Сътън получава голяма възможност, Кат организира читателска вечер, а Джейн убеждава Сътън и Кат да се регистрират с нея в мобилно приложен60 мин.
Филми
22:00Скандал - седми сезон - Когато попаднеш в неудобна ситуация или имаш сериозен проблем, може да се обърнеш единствено към Оливия Поуп. Оливия е професионален фиксър, който кара проблемите да изчезнат, преди някой изобщо да е научил за тяхното съществуване.55 мин.
Филми
22:55Как се запознах с майка ви - трети сезон - След като нарушава братския кодекс, виновният Барни трябва да си изтърпи последствията, а Лили спасява животно от клане, докато Тед се приготвя за важен рожден ден.30 мин.
Филми
23:25Как се запознах с майка ви - трети сезон - Когато Тед издава на бандата интимната тайна на Стела, той трябва да се изправи срещу последствията от разрушаването на нейното доверие, а Барни търси ново брато, за да замени Тед като помощник за сваляне на мацк30 мин.
Филми
23:55Отчаяни съпруги - първи сезон - Обитателите на Уистерия Лейн най-после научават какво се е случило с Марта Хубер. Когато Сюзън открива, че госпожа Хубер е имала дневник, тя признава на Еди своето участие в пожара. Карлос се завръща, но не както Габриел си55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg