ТВ програма FOX Life - Днес

00:55Нови в квартала - Луис е разочарован да научи, че Матю Честнът напуска ресторанта, за да започне работа в Долиуд. Когато Луис предлага на Еди отново да работят заедно, той отказва, и Луис е принуден да наеме приятелят на Еди - Трент.25 мин.
Филми
01:20Нови в квартала - Разразява се истинска битка между майка и син, когато Еди съобщава на Джесика, че иска да прекара Коледа с приятелката си Никол в Ню Йорк. Джесика обаче настоява на традициите и на това, че Еди трябва да бъде със семейството си.30 мин.
Филми
01:50Без думи - Коледната елха причинява пожар и Мая е принудена да каже една малка лъжа, която има големи последствия. Междувременно Рей се бори да излезе от сянката на Пепър, а Джей Джей подтиква Кенет да се изправи срещу сестрите си по време на празника.25 мин.
Филми
02:15Без думи - Мая помага на своята приятелка Мелани, докато животът ? внезапно се преобръща. Дилан се записва в баскетболния отбор на Лафайет, където нейният мързел е награден, докато Джими наваксва изгубеното време с Рей.25 мин.
Филми
02:40Ню Амстердам - Когато група жени на почивка се озовават в спешното отделение, Макс получава обезпокоителна информация, която може да изложи на риск пациент. Междувременно, Шарп и Капур се опитват да сдобрят две сестри.45 мин.
Филми
03:25Анатомията на Грей - Мередит се свързва с Теди и се опитва да ? помогне в личните проблеми. Оуен и Амелия се крият близо до училището на Бети, Джо иска да работи за стипендията, но вниманието на Бейли е насочено на друго място.45 мин.
Филми
04:10Великото британско меню - Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.30 мин.
Филми
04:40Великото британско меню - Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.30 мин.
Филми
05:10Следващият топмодел на Америка - Двама от елиминираните участници получават възможност да се върнат в надпреварата, докато двама твърде уверени модели изпитват затруднения, а едно от момичетата се разсейва, тъй като си пада по един от участниците.50 мин.
Филми
06:00Великото британско меню - Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.25 мин.
Филми
06:25Великото британско меню - Майстор-готвачите биват предизвикани да създадат ястия, с които да отбележат 140-годишнината на тенис турнира Уимбълдън, но и за да отпразнуват вкуса на лятото.25 мин.
Филми
06:50Скандал - По време на първите сто дни от президентството на Мели, Фиц остава извън светлината на прожекторите, живеейки за първи път от години като нормален гражданин на Върмонт. Маркус се присъединява към бившия президент, за да започнат важна работа.55 мин.
Филми
07:45Скандал - Докато Лив е заета да ръководи свободния свят, екипът от кантората започва да работи с неочакван клиент, за да разреши важен случай. В Белия дом Мели се подготвя за предстоящия световен ядрен форум с президента Рашад и министър-председателя Наза55 мин.
Филми
08:40Изумруденият град - Магьосникът пристига в Кралството на Ив, където се провеждат напрегнати преговори, които могат да доведат до примирие с Лангвидер. Същевременно Дороти, Лукас и Джаксън се оказват на различни страни.55 мин.
Филми
09:35Изумруденият град - Тип и Уест пристигат в Изумрудения град, търсейки отмъщение, а Дороти отново се изправя срещу Магьосника в битка за спасението на Оз.55 мин.
Филми
10:30Шепот от отвъдното - От моргата изчезва тяло и Мелинда го издирва. Когато духът посещава Мелинда, тя разбира, че се нуждае от помощта на Професор Пейн.55 мин.
Филми
11:25Шепот от отвъдното - Мелинда и Джим временно стават приемни родители на тийнейджърка, чиято майка е изчезнала. Духът на майката се явява на Мелинда и й казва къде ще открие тялото й.55 мин.
Филми
12:20И да обичаш кучета - Четиридесетгодишна учителка на деца в предучилищна възраст търси промяна в живота си, а също и нова връзка, с доста забавни последствия.1 ч. 55 мин.
Филми
14:15Мама - Кристи се чувства пренебрегната, когато Бони и момичетата запазват в тайна бременността на Джил.25 мин.
Филми
14:40Мама - Бони убеждава Кристи да се опита да съблазни Ник - чаровният племенник на Марджъри, въпреки че ? е казано да не се занимава с него.30 мин.
Филми
15:10Родители под чехъл - Когато се оказва, че мазето трябва да бъде ремонтирано и Майк и Кей остават без своето място за изпускане на парата, децата измислят план за почивка за двамата за една нощ. В резултат на това, обаче, Никол и Брайън са оставени да глед25 мин.
Филми
15:35Родители под чехъл - След като Майк и Кей са хванати в лъжа относно рождената дата на Лейла, те ? предлагат да ? организират каквото иска парти, но не могат да се въздържат да дават предложения. Брайън, Никол и Марк се опитват да приемат факта, че Рита и 30 мин.
Филми
16:05Как се запознах с майка ви - През 2030-та, възрастният Тед Мозби разказва на сина си и дъщеря си как се е запознал и се е оженил за майка им. Тук се срещаме за първи път с Тед, Маршал, Барни и Робин.25 мин.
Филми
16:30Как се запознах с майка ви - Тед организира парти, надявайки се отново да срещне Робин, но когато тя не се появява, той организира още едно парти... а после и още едно.30 мин.
Филми
17:00Как се запознах с майка ви - Барни убеждава Тед да го придружи на летището, за да забършат по някое момиче, като двамата си харесват две момичета от Филаделфия, но са арестувани от охраната, заради странното си поведение.30 мин.
Филми
17:30Как се запознах с майка ви - Тед среща случайно старо гадже, чудейки се дали е готов за връзка с нея, докато тя съвсем не е зарадвана от срещата им, тъй като все още не е забравила как е била зарязана от него точно на рождения си ден.30 мин.
Филми
18:00Династия - Фалън моли майка си за помощ в планирането на сватбата, само за да разбере, че Алексис може би има скрити мотиви. Страдайки за Стивън, Сам започва сложни взаимоотношения с човек от персонала на семейство Карингтън.60 мин.
Филми
19:00Шепот от отвъдното - Мелинда помага на Нед да се справи с дух, който го е изплашил. Също така, помага на дух, който се явява без дрехи. Делия вижда, че Мелинда отново си говори сама и Мелинда решава да сподели с нея за дарбата си.60 мин.
Филми
20:00Шепот от отвъдното - Мелинда се запознава с мъж, който има същата дарба като нея да вижда и говори с мъртвите. По-късно, тя научава, че неговият план за мъртвите е друг. Дух убеждава професор Пейн да помогне на Мелинда.60 мин.
Филми
21:00Мис Слънчице - Семейство е твърдо решено дъщеря им да стигне до финала на конкурс за красота и предприема пътуване през страната със своя микробус.1 ч. 55 мин.
Филми
22:55Мама - Кристи и Бони не могат да си отдъхнат, когато приятелите купонджии на Адам им идват на гости.25 мин.
Филми
23:20Мама - Кристи се чувства пренебрегната, когато Бони и момичетата запазват в тайна бременността на Джил.30 мин.
Филми
23:50Мама - Бони убеждава Кристи да се опита да съблазни Ник - чаровният племенник на Марджъри, въпреки че ? е казано да не се занимава с него.25 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg