ТВ програма FOX Life - Днес

00:2540 е новото 20 - първи сезон еп. 3 Лайза се бори с притеснението от секса с Джош и получава малко помощ от Маги...30 мин.
Филми
00:55Шепот от отвъдното - трети сезон еп. 13 Странни неща се случват около новата приятелка на Нед и семейството й. Нед моли Мелинда за помощ, а тя смята, че ги преследва мъртвия им баща.55 мин.
Филми
01:50Непорочната Джейн - втори сезон еп. 12 Джейн, родена от майка тийнейджърка, израства твърдо решена да не повтори грешките на майка си. На 23 години старателно планираният й живот се променя след едно рутинно посещение при лекаря. Всичко заприличва на сапу55 мин.
Филми
02:4510 години по-млади - четвърти сезон еп. 38 Съвети за всичко, което трябва да знаете за прехода от скучното и безвкусното към невероятното и модното.15 мин.
Филми
03:00Декоратори за милион долара - първи сезон еп. 7 Джефри и Рос отиват в Сан Франциско за Есенното шоу на антиките. Мартин и Катрин са в Палм Спрингс. Мери и Нейтън летят до Северна Каролина за изложение на луксозни мебели. Мери показва своя дизайнерска ламп50 мин.
Филми
03:50Търси се мъж - втори сезон еп. 4 Момичетата тръгват по групови срещи и прекарват целия ден с всеки от четиримата останали кандидати, като всяка от тях има и шанса да прецени избора на останалите. Хармонията в къщата е заплашена, когато две кандидатки се с45 мин.
Филми
04:35Поднови или продай - риалити еп. 41 Независимо дали е млада двойка или голямо семейство, всеки може да се довери на експертите по недвижими имоти - Хилари Фар ще обнови настоящия имот, а Дейвид Висентин ще съдейства за намирането на нов дом…, така че жил25 мин.
Филми
05:00Поднови или продай - риалити еп. 42 Независимо дали е млада двойка или голямо семейство, всеки може да се довери на експертите по недвижими имоти - Хилари Фар ще обнови настоящия имот, а Дейвид Висентин ще съдейства за намирането на нов дом…, така че жил15 мин.
Филми
05:15Декоратори за милион долара - първи сезон еп. 8 Шарън Озбърн връчва на Мартин наградата за дизайнер на годината Андрю Мартин 2010. Джефри и Рос имат проблем с графика в Малибу, а Мери се заема с дизайна на входа на шоуто на антиките в Лос Анджелис и остан45 мин.
Филми
06:00Търси се мъж - втори сезон еп. 5 Момичетата получават шанса да прекарат един ден с последните двама останали мъже. Те имат дванадесет часа да се опознаят и да преценят дали химията между тях продължава.50 мин.
Филми
06:5010 години по-млади - четвърти сезон еп. 39 Съвети за всичко, което трябва да знаете за прехода от скучното и безвкусното към невероятното и модното.30 мин.
Филми
07:20Поднови или продай - риалити еп. 41 Независимо дали е млада двойка или голямо семейство, всеки може да се довери на експертите по недвижими имоти - Хилари Фар ще обнови настоящия имот, а Дейвид Висентин ще съдейства за намирането на нов дом…, така че жил30 мин.
Филми
07:50Поднови или продай - риалити еп. 42 Независимо дали е млада двойка или голямо семейство, всеки може да се довери на експертите по недвижими имоти - Хилари Фар ще обнови настоящия имот, а Дейвид Висентин ще съдейства за намирането на нов дом…, така че жил25 мин.
Филми
08:15Дарма и Грег - пети сезон еп. 7 Дарма смята, че Грег е обсебен от духа на предишния собственик на новата й кола, който е бил комарджия.30 мин.
Филми
08:45Дарма и Грег - пети сезон еп. 8 Дарма живее в художествена галерия като част от арт пърформанс и оставя Грег да се оправя с Лари, когото Аби е изгонила.25 мин.
Филми
09:10Кристела - първи сезон еп. 9 Кристела очаква с нетърпение семейна празнична традиция, докато Джош обърква шега с истинска покана.30 мин.
Филми
09:40Съпруга-трофей - първи сезон еп. 9 На училищната екскурзия Кейт се опитва да сватоса Даян с друг родител, но скоро разбира, че Дян е по-голямо предизвикателство, отколото си е предствяла.25 мин.
Филми
10:05Жега в Кливланд - пети сезон еп. 6 Виктория лобира за номинация за Оскар30 мин.
Филми
10:35Жега в Кливланд - пети сезон еп. 7 Момичетата се опитват да осиновят куче, но доброволец в приюта им попречва25 мин.
Филми
11:0040 е новото 20 - първи сезон еп. 3 Лайза се бори с притеснението от секса с Джош и получава малко помощ от Маги...30 мин.
Филми
11:30Дядо по неволя - първи сезон еп. 21 Джими е чаровен ресторантьор и заклет ерген, който е добре известен на дамите, но животът му се преобръща, когато открива, че има вече пораснал син, баща на двегодишна дъщеричка, а това означава, че Джими вече е станал 25 мин.
Филми
11:55Дядо по неволя - първи сезон еп. 22 Джими е чаровен ресторантьор и заклет ерген, който е добре известен на дамите, но животът му се преобръща, когато открива, че има вече пораснал син, баща на двегодишна дъщеричка, а това означава, че Джими вече е станал 30 мин.
Филми
12:25В страната на чудесата - втори сезон еп. 22 Настъпил е денят на сватбата на Том и Саша. Уговорките се правят бързо - чрез текстово съобщение до всички приятели, гласящо Чакайте ме в баните в 1 следобед. Но по време на церемонията, Том научава за изневярат55 мин.
Филми
13:20Шепот от отвъдното - трети сезон еп. 13 Странни неща се случват около новата приятелка на Нед и семейството й. Нед моли Мелинда за помощ, а тя смята, че ги преследва мъртвия им баща.55 мин.
Филми
14:15Поднови или продай - риалити еп. 43 Независимо дали е млада двойка или голямо семейство, всеки може да се довери на експертите по недвижими имоти - Хилари Фар ще обнови настоящия имот, а Дейвид Висентин ще съдейства за намирането на нов дом…, така че жил25 мин.
Филми
14:40Поднови или продай - риалити еп. 44 Независимо дали е млада двойка или голямо семейство, всеки може да се довери на експертите по недвижими имоти - Хилари Фар ще обнови настоящия имот, а Дейвид Висентин ще съдейства за намирането на нов дом…, така че жил30 мин.
Филми
15:10Д-р Зоуи Харт - първи сезон еп. 8 Разбити сърца55 мин.
Филми
16:05Дарма и Грег - пети сезон еп. 9 Дарма и Грег се опитват да избегнат празненството за Деня на благодарността с родителите си, но се оказват блокирани на летището в Индиана, където Дарма се опитва да разреши проблемите на другите пътници.30 мин.
Филми
16:35Дарма и Грег - пети сезон еп. 10 Дарма разбива сексуалните фантазии на Грег, след което се опитва да му създаде нова. Грег разрушава семейната идилия на родителите си, като казва истината на Кити.30 мин.
Филми
17:05Кристела - първи сезон еп. 10 Хенри и Изабела имат разногласия върху това, как най-добре се продават сладки за училищно събиране на средства.30 мин.
Филми
17:35Съпруга-трофей - първи сезон еп. 10 В коледанта сутрин Пийт, Кейт, Даян и Джаки се събуждат с махмурлук и къща в пълен безпорядък. Опитват се да възстановят събитията от предната вечер, като същевременно се опитват да спасят и Коледата за децата.25 мин.
Филми
18:00Жега в Кливланд - пети сезон еп. 8 Мелани злоупотребява с болест, за да си набави билети за разпродаден концерт30 мин.
Филми
18:30Жега в Кливланд - пети сезон еп. 9 Момичетата посещават зоо-терапевт, когато кучето им проявява признаци на депресия30 мин.
Филми
19:00Сексът и градът - трети сезон еп. 10 Ейдън казва на Кари, че я обича и тя се чувства виновна, че е прекарала нощта с Тузара. Шарлът е разстроена, че Трей иска предбрачен договор, а Миранда открива предимствата и недостатъците на телефонния секс.40 мин.
Филми
19:40Непорочната Джейн - втори сезон еп. 13 Отваря се свободно място в дипломната програма и Джейн е изправена пред дилемата дали да остави Матео по-рано от предвиденото. В това време Рафаел все още се опитва да приеме новината на Петра, докато с Джейн планира60 мин.
Филми
20:40Връзки - първи сезон еп. 1 Връзки е градска комедия с елементи на драма, която разкрива сложно кълбо от напрегнати, понякога комични, а често и шокиращи взаимоотношения между едно наглед идеално семейство и хората от близкия социален и професионален кръг 1 ч. 20 мин.
Филми
22:00Нови в квартала - втори сезон еп. 17 Джесика се спречква с друга майка и се опасява, че тя е причината за това Евън да не е поканен на рождения ден на свой приятел. Луис и Еди усъвършенстват семейната рецепта за състезанието по готвене на чили на Северен 25 мин.
Филми
22:25Нови в квартала - втори сезон еп. 18 Когато Евън се прибира вкъщи с въшки и заразява цялото семейство, Луис остава бъркотията в ръцете на Джесика. Междувременно, Еди се опитва да се измъкне от облог, който е направил с учителя си, и съучениците му страдат30 мин.
Филми
22:55Д-р Зоуи Харт - първи сезон еп. 9 Прехвърчат искри55 мин.
Филми
23:50Сексът и градът - трети сезон еп. 11 Кари продължава аферата си с Тузара, но Наташа я вижда да излиза от къщата му. Шарлът избира перфектната сватбена рокля, а гаджето на Саманта я кара да си направи СПИН тест, преди да спи с нея.35 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg