ТВ програма FOX Life - Днес

00:50Обвързани - пети сезон Тими участва в акапелна група и не иска Ръсел да научи за това.30 мин.
Филми
01:20Обвързани - пети сезон Джеф провъзгласява деня за Деня на Джеф и всичко се развива точно според желанията му, докато не се появява чистачката.25 мин.
Филми
01:45Майк и Моли - първи сезон Виктория се паникьосва от наближаването на тридесетия си рожден ден и увлича Майк и Моли в кризата си.25 мин.
Филми
02:10Майк и Моли - първи сезон Майк се чувства притиснат, когато новото гадже на Пеги го пита дали има планове за сватба с Моли.30 мин.
Филми
02:40Войната вкъщи - първи сезон Когато Майк получава висок резултат на тест и му е даден избор да влезе в специална група, Вики е вдъхновена да бъде по-амбициозна и се опитва да върне модерния си стил на живот. След като разбира, че заплатата на Вики ще се по25 мин.
Филми
03:05Войната вкъщи - първи сезон Вики работи извънредно на новата си работа и къщата е в безпорядък, докато семейството се опитва да свикне с новия работен начин на живот. Лари става прислужница и майчина фигура, а Дейв не може да се справи със задачите на Вик25 мин.
Филми
03:30Осем прости правила - първи сеозн Синът на Пол иска да започне да излиза с момичета и Пол трябва да се примири с това, докато в същото време Кери завижда на сестра си, че има по-добър резултат от тест.25 мин.
Филми
03:55Осем прости правила - първи сеозн Пол се разстройва, когато Бриджит иска да пропусне подготвителните курсове за колежа, за да стане козметик. В това време Кери впечатлява Пол със своите смешни рисунки и той ги предава, за да бъдат отпечатани в училищния в25 мин.
Филми
04:20Д-р Зоуи Харт - втори сезон Зоуи току-що е завършила медицинския университет в Ню Йорк и приема да работи заедно с д-р Уилкъс в малкото градче Блубел, щата Алабама. Плановете ? се объркват, когато пристига в провинциалното градче и разбира, че докторът е 50 мин.
Филми
05:10Татенце - четвърти сезон След като организаторът на сватбата на Бони се отказва от задачата, Шарлот изявява желание да помогне, но има задни мисли. Междувременно Бен решава да даде на Дани и Райли шанс за романтично щастие.25 мин.
Филми
05:35Будни цяла нощ - първи сезон Рейгън Бринкли е любяща съпруга, успешна кариеристка, душа на компанията и от скоро майка. Решена да не съсипва кариерата си или репутацията си на готин човек с клишетата на майчинството, тя трябва да свикне с живота с бебе.25 мин.
Филми
06:00Принцове под прикритие - първи сезон Трима екзотични принца пътуват в търсене на истинската любов. Те са под прикритие - работят и живеят за първи път като обикновени хора, така че избраницата да се влюби в самите тях, а не заради социалния им статус.60 мин.
Филми
07:00Кухня без граници - четвърти сезон Отпуснете се и се насладете на латиноамериканската, италианската, френската, азиатската и арабската кухня.15 мин.
Филми
07:15Войната вкъщи - първи сезон Вики работи извънредно на новата си работа и къщата е в безпорядък, докато семейството се опитва да свикне с новия работен начин на живот. Лари става прислужница и майчина фигура, а Дейв не може да се справи със задачите на Вик30 мин.
Филми
07:45Осем прости правила - първи сеозн Синът на Пол иска да започне да излиза с момичета и Пол трябва да се примири с това, докато в същото време Кери завижда на сестра си, че има по-добър резултат от тест.25 мин.
Филми
08:10Осем прости правила - първи сеозн Пол се разстройва, когато Бриджит иска да пропусне подготвителните курсове за колежа, за да стане козметик. В това време Кери впечатлява Пол със своите смешни рисунки и той ги предава, за да бъдат отпечатани в училищния в30 мин.
Филми
08:40Д-р Зоуи Харт - втори сезон Зоуи току-що е завършила медицинския университет в Ню Йорк и приема да работи заедно с д-р Уилкъс в малкото градче Блубел, щата Алабама. Плановете ? се объркват, когато пристига в провинциалното градче и разбира, че докторът е 55 мин.
Филми
09:35Татенце - четвърти сезон След като организаторът на сватбата на Бони се отказва от задачата, Шарлот изявява желание да помогне, но има задни мисли. Междувременно Бен решава да даде на Дани и Райли шанс за романтично щастие.30 мин.
Филми
10:05Будни цяла нощ - първи сезон Рейгън Бринкли е любяща съпруга, успешна кариеристка, душа на компанията и от скоро майка. Решена да не съсипва кариерата си или репутацията си на готин човек с клишетата на майчинството, тя трябва да свикне с живота с бебе.25 мин.
Филми
10:30Обвързани - пети сезон Тими участва в акапелна група и не иска Ръсел да научи за това.30 мин.
Филми
11:00Обвързани - пети сезон Джеф провъзгласява деня за Деня на Джеф и всичко се развива точно според желанията му, докато не се появява чистачката.30 мин.
Филми
11:30Нови в квартала - трети сезон Луис се опитва да наплаши Джесика, за да почувства духа на Хелоуин, но тя е прекалено заета в написването на първия си роман на ужасите, докато Еймъри и Евън обсъждат избори за костюми, а Еди и бандата му искат да купонясват 25 мин.
Филми
11:55Нови в квартала - трети сезон Луис и персоналът на ранчото се приготвят за изборите през 1996 г. и Джесика заподозира, че един от работниците в ресторанта е нелегален имигрант. Когато обаче уведомява властите, тя научава, че собственият ? имиграционен ста30 мин.
Филми
12:25Без пукната пара - първи сезон Керълайн е истински шокирана, когато разбира каква е тайната съставка в мъфините на Макс.25 мин.
Филми
12:50Без пукната пара - първи сезон След като старият съсед е починал, на горния етаж се нанася нова съседка, а Макс и Керълайн не знаят какво да очакват от нея.30 мин.
Филми
13:20Танцовата битка на Аби - сезон 1 Останали са само четирима танцьори и майките трябва да направят всичко, за да влезе детето им на финала. Тази седмица момичетата не само се притесняват за изпълнението на соловите си танци, но им предстои сложен групов тан55 мин.
Филми
14:15Майк и Моли - първи сезон Виктория се паникьосва от наближаването на тридесетия си рожден ден и увлича Майк и Моли в кризата си.25 мин.
Филми
14:40Майк и Моли - първи сезон Майк се чувства притиснат, когато новото гадже на Пеги го пита дали има планове за сватба с Моли.30 мин.
Филми
15:10Кристела - първи сезон Кристела иска децата да имат повече културни познания и се опитва да убеди Феликс и Хенри да им позволят да гледат Уестсайдска история.30 мин.
Филми
15:40Кристела - първи сезон Трент наема Феликс и Алберто да подновят пода на офиса и се сприятеляват, а Наталия научава за съществуването на интернет.25 мин.
Филми
16:05Войната вкъщи - първи сезон На гости идва приятелката на Вики, Джоуди, която е ходила по много купони, а сега е лекуваща се алкохоличка. Дейв разбира, че Джоуди е трезвена и съжалява за старите си грешки, като се притеснява тя да не признае, че е спала с 30 мин.
Филми
16:35Войната вкъщи - първи сезон Безработната Вики иска още едно дете, но Дейв опитва да я накара да намери удовлетворение другаде. Лари участва в състезание по правопис. Майк купува старите домашни на Хилъри.30 мин.
Филми
17:05Осем прости правила - първи сеозн Кери е ужасена, когато между нея и Кайл припламва романтична искра и те се целуват, а Пол и Кейт се опитват да открият какво се крие в тайната кутия на Рори.25 мин.
Филми
17:30Осем прости правила - първи сеозн Ситуацията в дома на семейство Хенеси е непоносима, след като Кери и Бриджит продължават да се карат за Кайл. В това време Пол си фантазира свой вариант на известния сериал Компания от трима.30 мин.
Филми
18:00Будни цяла нощ - първи сезон Рейгън и Крис са обсебени в научаването на всеки един детайл от живота на новите им готини съседи. Междувременно Ава се бори с факта, че бебето Ейми не я харесва, особено когато започва да харесва Калвин.30 мин.
Филми
18:30Будни цяла нощ - първи сезон Крис се опитва да накара Рейгън да върнат сексапила във връзката им с помощта на съвет от Рийд. През това време Ава разбира, че бившето ? гадже Би-Ро ще се жени, и обвинява Рейгън за дадения от нея съвет, заради който те са ск30 мин.
Филми
19:00Обвързани - пети сезон Джеф и Одри са на консултация при специалист със сурогатната майка и намират зигота.30 мин.
Филми
19:30Обвързани - пети сезон Джеф решава да изненада Одри, като не забравя годишнината им, но накрая самият той остава изненадан.30 мин.
Филми
20:00Майк и Моли - втори сезон Майк и Моли са сгодени, но Моли е съсредоточена върху планирането на церемонията, а Майк мисли само за сватбения ден и това създава напрежение между тях, което изпраща Майк и момчетата на риболовно пътешествие.30 мин.
Филми
20:30Майк и Моли - втори сезон Майката на Майк Пеги е на път да бъде изненадана по време на рождения ден на гаджето ? Денис.30 мин.
Филми
21:00Без пукната пара - първи сезон Макс и Керълайн се опитват да убедят Софи да им даде работа в почистващия ? бизнес.30 мин.
Филми
21:30Без пукната пара - първи сезон Керълайн и Макс прекарват Денят на Свети Валентин в спешното отделение на болницата, след като Ърл получава сърдечен удар.30 мин.
Филми
22:00Без думи - първи сезон Мая Димео мести семейството си в нов училищен окръг, когато намира перфектния вариант за най-големия си син Джей Джей, който страда от церебрална парализа. Джей Джей и Дилън са във възторг от местенето, но Рей не е никак доволен.30 мин.
Филми
22:30Без думи - първи сезон Мая се опитва да свикне, че Кенет ще е новият помощник на Джей Джей. Доволен от новата си свобода, Джей Джей не отива на физиотерапия и Мая обвинява Кенет, използвайки всяка възможност да потвърди лошото си мнение за него, за да мож25 мин.
Филми
22:55Кралици на ужаса - втори сезон След ужасяващите събития от Хелоуин, декан Мънч е принудена да уведоми властите за убийствата в института, което изненадващо води до постъпването на нови пациенти.60 мин.
Филми
23:55Д-р Зоуи Харт - втори сезон Зоуи току-що е завършила медицинския университет в Ню Йорк и приема да работи заедно с д-р Уилкъс в малкото градче Блубел, щата Алабама. Плановете ? се объркват, когато пристига в провинциалното градче и разбира, че докторът е 55 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg