ТВ програма FOX Life - Днес

00:50Отчаяни съпруги - шести сезон Анджи отказва да разговаря с Джули Майер, а Орсън започва да се съмнява дали Бри не му изневерява.55 мин.
Филми
01:45Отчаяни съпруги - шести сезон Ник решава, че е време да се изнесе със семейството си от Уистерия Лейн. В същото време възниква конфликт между Сюзън и Бри, както и между Габи и Линет.55 мин.
Филми
02:40Нови в квартала - втори сезон Джесика обича празниците, но чувства, че Дядо Коледа би могъл да бъде подобрен. Тя и Луис убеждават Евън, че Дядо Коледа е учен с множество дипломи от Принстън, който поддържа близки взаимоотношения с майка му.25 мин.
Филми
03:05Нови в квартала - втори сезон Семейство Хуанг правят приготовления за китайската нова година с останалата част от семейството във Вашингтон, но грешка със самолетните билети ги принуждава да прекарат празника в Орландо.20 мин.
Филми
03:25Семеен пъзел - първи сезон Грег и Джен се измъкват от задълженията си, за да отидат на масаж, но следобедът не се оказва толкова релаксиращ, колкото са очаквали. Също така, Тим, Хедър и децата се надпреварват кой ще успее да събере най-малко боклук.25 мин.
Филми
03:50Семеен пъзел - първи сезон Прабабата на Тайлър иска да му подари колата си, тъй като нейната шофьорска книжка е била отнета, но в предложението има уловка. Джен търси изобретателен начин да откаже Грег от навика му да заспива на дивана, вместо в леглото.20 мин.
Филми
04:10Връзки - втори сезон Съдът най-сетне произнася дългочаканото си решение. Но противно на очакванията на всички, в битката няма победители и победени. На Мика и Тони е отсъдено взаимно попечителство над Дара. Разводът най-после е факт, а бившите вече съпруз60 мин.
Филми
05:10Чудеса с Хестън - първи сезон Поредицата представя ястия в огромни размери! В тези епизоди световноизвестният майстор-готвач Хестън Блументал пресъздава невероятни варианти на ястия и лакомства в огромни размери, връщайки се към чудесата и радостта от хра50 мин.
Филми
06:00Чудеса с Хестън - първи сезон Поредицата представя ястия в огромни размери! В тези епизоди световноизвестният майстор-готвач Хестън Блументал пресъздава невероятни варианти на ястия и лакомства в огромни размери, връщайки се към чудесата и радостта от хра45 мин.
Филми
06:45Нови в квартала - втори сезон Джесика обича празниците, но чувства, че Дядо Коледа би могъл да бъде подобрен. Тя и Луис убеждават Евън, че Дядо Коледа е учен с множество дипломи от Принстън, който поддържа близки взаимоотношения с майка му.30 мин.
Филми
07:15Нови в квартала - втори сезон Семейство Хуанг правят приготовления за китайската нова година с останалата част от семейството във Вашингтон, но грешка със самолетните билети ги принуждава да прекарат празника в Орландо.30 мин.
Филми
07:45Подли камериерки - трети сезон Марисол подозира, че Тейлър крие нещо. Ернесто задейства план. Зойла трудно се приспособява към промяната в работата си. Миналото на Ейдриън го застига.55 мин.
Филми
08:40Грозната Бети - втори сезон Бети се записва на курс за писатели, но предава чужд разказ на жена, оцеляла след нападение от мечка. Даниел получава ултиматум да уволни Алексис. Аманда научава тайна.55 мин.
Филми
09:35Отчаяни съпруги - шести сезон Анджи отказва да разговаря с Джули Майер, а Орсън започва да се съмнява дали Бри не му изневерява.55 мин.
Филми
10:30Отчаяни съпруги - шести сезон Ник решава, че е време да се изнесе със семейството си от Уистерия Лейн. В същото време възниква конфликт между Сюзън и Бри, както и между Габи и Линет.55 мин.
Филми
11:25Неустоими измамници - първи сезон Езра, Ричард и Джулс снабдяват Мади с жизненоважна информация, докато Мади и Макс измислят план, с който да се спасят, но ще имат нужда от помощта на другите.55 мин.
Филми
12:20Кралски особи - сериал Потиснатата Хелена се пристрастява към телевизионно предаване, а истинското родителство на Лиъм и Елеонор се разкрива в момент, когато и двамата се намират във вихъра на страстни връзки.60 мин.
Филми
13:20В търсене на малък дом - първи сезон Маура и Скот са горди родители на двегодишната Беатрис. Те винаги са се наслаждавали на изкуството и енергията в Ню Йорк, но Мора иска да се върне към корените си в Чарлстън, където преобладават културните събития и ма25 мин.
Филми
13:45В търсене на малък дом - първи сезон Елизабет МакКета и съпругът ? Джеймс Стед искат да закупят малка къща, но поради съвсем различни причини.30 мин.
Филми
14:15Семеен пъзел - първи сезон Грег и Джен се измъкват от задълженията си, за да отидат на масаж, но следобедът не се оказва толкова релаксиращ, колкото са очаквали. Също така, Тим, Хедър и децата се надпреварват кой ще успее да събере най-малко боклук.25 мин.
Филми
14:40Семеен пъзел - първи сезон Прабабата на Тайлър иска да му подари колата си, тъй като нейната шофьорска книжка е била отнета, но в предложението има уловка. Джен търси изобретателен начин да откаже Грег от навика му да заспива на дивана, вместо в леглото.30 мин.
Филми
15:10Подли камериерки - трети сезон Марисол подозира, че Тейлър крие нещо. Ернесто задейства план. Зойла трудно се приспособява към промяната в работата си. Миналото на Ейдриън го застига.55 мин.
Филми
16:05Анатомията на Грей - дванадесети сезон Маги преосмисля изборите си, след като получава покана за сватбата на бившия си приятел. Ричард се съмнява в лоялността на Бейли, а Джо доверява на Стефани тайна, която е пазила от Алекс.60 мин.
Филми
17:05Отчаяни съпруги - шести сезон Коледното тържество е внезапно прекъснато, когато на Уистерия Лейн се разбива самолет, поставяйки живота на всички в опасност.55 мин.
Филми
18:00Отчаяни съпруги - шести сезон След самолетната катастрофа, жителите на Уистерия Лейн си представят какъв щеше да е животът им, ако бяха взели други решения в миналото. Сюзън си представя как щеше да изглежда животът ?, ако Карл не я беше напуснал.60 мин.
Филми
19:00Нови в квартала - втори сезон Хъни и Марвин наглеждат момчетата, за да могат Джесика и Луис да прекарат Свети Валентин навън. Еди прави всичко възможно, за да заведе Алисън на концерт на Джанет Джаксън.30 мин.
Филми
19:30Нови в квартала - втори сезон Луис открива, че в ревю на ресторант е дадена лоша оценка на Ранчо Кетълман и моли критиците за втори шанс.30 мин.
Филми
20:00Семеен пъзел - първи сезон Тим открива, че в салона за татуировки са изписали името на Хедър погрешно, затова с Тайлър се опитват да ? лепнат прякора Хийтър, преди тя да види татуировката. Планът на Мат да направи резервация в последния момент за Свети Ва30 мин.
Филми
20:30Семеен пъзел - първи сезон Джон се чувства стар и се опитва да промени външния си вид, за да изглежда по-млад, което тревожи семейството му. Също така, Хедър се притеснява, че пиано рецитала на София ще се провали.30 мин.
Филми
21:00Кралски особи - сериал Джаспър и Елеонор са погълнати от връзките си, Лиъм е принуден да преоцени последната си среща, а крал Сайръс е потънал в своето минало, докато дворецът организира пресконференция, на която да огласи разтърсваща новина.60 мин.
Филми
22:00Изумруденият град - първи сезон Когато Дороти и Лукас пристигат в замъка на Глинда, тя намира нещо, което търси от много време.55 мин.
Филми
22:55Подли камериерки - трети сезон Във финалния епизод от сезона камериерките рискуват живота си, за да изобличат убиец.55 мин.
Филми
23:50Анатомията на Грей - дванадесети сезон Маги преосмисля изборите си, след като получава покана за сватбата на бившия си приятел. Ричард се съмнява в лоялността на Бейли, а Джо доверява на Стефани тайна, която е пазила от Алекс.60 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg