ТВ програма FOX Life - Днес

00:15Две момчета и едно момиче - първи сезон 8 1 Бърг и Пийт са студенти, които делят един апартамент и доставят пица. Подходът на Бърг към живота и жените е в противовес на аналитичния Пийт. Шарън е тяхна съседка. Тя мрази работата си, но обича лукса, който м30 мин.
Комедия
00:45Жега в Кливланд - четвърти сезон 6 4 Три приятелки от Лос Анджелис променят коренно живота си, когато самолетът им каца принудително в Кливланд. Трите приятелки откриват, че в Кливланд са желани и решават да останат. комедия 201325 мин.
Комедия
01:10Бивши - трети сезон 4 3B Група разведени приятели се връщат към живота на необвързани. комедия 201330 мин.
Комедия
01:40Имало едно време - трети сезон 9 3 Ема, Мери, Дейвид, Реджина, г-н Голд и Хук пристигат в приказното царство и ги посреща пасаж недружелюбни русалки. Хенри бяга от Изгубените момчета заедно с беглец от плена на Питър Пан. Нийл пътува през омагьосаната гор50 мин.
Филми
02:30Звездни истории с духове - втори сезон 16 2 Звездни истории с духове е риалити шоу, което интервюира различни знаменитости, твърдящи, че са били свидетели на паранормални явления в някой период от живота си. Reality 200845 мин.
Шоу
03:15Top Chef - първи сезон 12 1 Дванадесет участника от различни щати на Америка живеят заедно в една къща в продължение на 21 дни и се състезават в поредица от предизвикателства. Победителят печели титлата Топ Шеф и парична награда от 100 000 долара. Enterta45 мин.
04:00Жертви на модата - дванадесети сезон 5 12 Хора с липса на стил се сблъскват с истината за лошия си вкус за облекло. Mоден експерт, загрижени приятели, семейства и професионален стилист предизвикват, окуражават и напътстват близките си как да подобрят трай45 мин.
04:45Довери се на журито - сезон 5 - 7 18 5-7 Кандидатите изглеждат останали в друго десетилетие с дрехи от 90-те, прически от 80-те, и зъби в ужасно състояние. Експерти в областта на дерматологията, стоматологията, модата, прическите и грима, им помагат накра30 мин.
05:15Звездни истории с духове - втори сезон 16 2 Звездни истории с духове е риалити шоу, което интервюира различни знаменитости, твърдящи, че са били свидетели на паранормални явления в някой период от живота си. Reality 200845 мин.
Шоу
06:00Довери се на журито - сезон 5 - 7 10 5-7 Кандидатите изглеждат останали в друго десетилетие с дрехи от 90-те, прически от 80-те, и зъби в ужасно състояние. Експерти в областта на дерматологията, стоматологията, модата, прическите и грима, им помагат накра30 мин.
06:30Довери се на журито - сезон 5 - 7 11 5-7 Кандидатите изглеждат останали в друго десетилетие с дрехи от 90-те, прически от 80-те, и зъби в ужасно състояние. Експерти в областта на дерматологията, стоматологията, модата, прическите и грима, им помагат накра25 мин.
06:55Подли камериерки - първи сезон 3 1 Убийства и хаос се сблъскват в именията на богати и влиятелни семейства в Бевърли Хилс. Персоналът е умен, духовит и подъл, колкото работодателите си. Тъмни афери излизат наяве и дълбоки тайни биват разкрити за шокиращо 50 мин.
Филми
07:45Подли камериерки - първи сезон 4 1 Убийства и хаос се сблъскват в именията на богати и влиятелни семейства в Бевърли Хилс. Персоналът е умен, духовит и подъл, колкото работодателите си. Тъмни афери излизат наяве и дълбоки тайни биват разкрити за шокиращо 50 мин.
Филми
08:35Довери се на журито - сезон 5 - 7 12 5-7 Кандидатите изглеждат останали в друго десетилетие с дрехи от 90-те, прически от 80-те, и зъби в ужасно състояние. Експерти в областта на дерматологията, стоматологията, модата, прическите и грима, им помагат накра25 мин.
09:00Довери се на журито - сезон 5 - 7 13 5-7 Кандидатите изглеждат останали в друго десетилетие с дрехи от 90-те, прически от 80-те, и зъби в ужасно състояние. Експерти в областта на дерматологията, стоматологията, модата, прическите и грима, им помагат накра30 мин.
09:30Любовна академия за двойки - сериал 9 Сериалът подлага сгодени двойки на тест, за да провери дали са готови за брак. драма 201055 мин.
Филми
10:25Търси се мъж - втори сезон 7 2 Три необвързани жени живеят, забавляват се и излизат на срещи заедно, в търсене на г-н Единствен. Всяка седмица се срещат с различни потенциални ухажори. Вижте подготовката, притесненията и трепетите им в осъзнаването на тип55 мин.
Шоу
11:20Топ модели на работа - риалити 4 Десет чувствителни и амбициозни супермодели преследват мечтата да станат лице на световна марка. Трябва да си изцапат ръцете, за да докажат предаността си към марката: с миене на тоалетни, работа в кухня и дори хранене на55 мин.
Шоу
12:15Обвързани - шести сезон 7 6 Комедия за връзките между мъже и жени, през погледа на една сгодена двойка, дългогодишни съпрузи, един необвързан мъж и неговия асистент. Фазите на една връзка приличат на влакче на ужасите - разбираш какво е след като се качиш25 мин.
Комедия
12:40Обвързани - шести сезон 8 6 Комедия за връзките между мъже и жени, през погледа на една сгодена двойка, дългогодишни съпрузи, един необвързан мъж и неговия асистент. Фазите на една връзка приличат на влакче на ужасите - разбираш какво е след като се качиш30 мин.
Комедия
13:10Обратно в играта - първи сезон 3 1 Тери Ганън Джуниър е известна състезателка по софтбол. Синът й Дани иска да играе в Малката лига, но с още няколко момчета не успяват да влязат в отбора. Така Тери и неин приятел създават отбор за отхвърлените деца. коме25 мин.
Комедия
13:35Обратно в играта - първи сезон 4 1 Тери Ганън Джуниър е известна състезателка по софтбол. Синът й Дани иска да играе в Малката лига, но с още няколко момчета не успяват да влязат в отбора. Така Тери и неин приятел създават отбор за отхвърлените деца. коме30 мин.
Комедия
14:05Обратно в играта - първи сезон 5 1 Тери Ганън Джуниър е известна състезателка по софтбол. Синът й Дани иска да играе в Малката лига, но с още няколко момчета не успяват да влязат в отбора. Така Тери и неин приятел създават отбор за отхвърлените деца. коме30 мин.
Комедия
14:35Обратно в играта - първи сезон 6 1 Тери Ганън Джуниър е известна състезателка по софтбол. Синът й Дани иска да играе в Малката лига, но с още няколко момчета не успяват да влязат в отбора. Така Тери и неин приятел създават отбор за отхвърлените деца. коме25 мин.
Комедия
15:00Обратно в играта - първи сезон 7 1 Тери Ганън Джуниър е известна състезателка по софтбол. Синът й Дани иска да играе в Малката лига, но с още няколко момчета не успяват да влязат в отбора. Така Тери и неин приятел създават отбор за отхвърлените деца. коме30 мин.
Комедия
15:30Шепот от отвъдното - трети сезон 11 3 Мелинда Гордан има способност да общува с мъртвите и помага на духове да преминат отвъд като им съдейства в разрешаването на земните им проблеми. Дарбата, колкото и примамлива да изглежда на пръв поглед, е бреме, с ко55 мин.
Филми
16:25Шепот от отвъдното - трети сезон 12 3 Мелинда Гордан има способност да общува с мъртвите и помага на духове да преминат отвъд като им съдейства в разрешаването на земните им проблеми. Дарбата, колкото и примамлива да изглежда на пръв поглед, е бреме, с ко50 мин.
Филми
17:15Шепот от отвъдното - трети сезон 13 3 Мелинда Гордан има способност да общува с мъртвите и помага на духове да преминат отвъд като им съдейства в разрешаването на земните им проблеми. Дарбата, колкото и примамлива да изглежда на пръв поглед, е бреме, с ко55 мин.
Филми
18:10Коледа някъде там - игрален филм 1 Няколко дни преди Коледа, богатото семейство Бенсън заминава на ски. Колата им се поврежда по време на буря в градчето Никъде. Там те научават, че скромният живот може би е по-хубав и да помогнеш на другите е най-прекра1 ч. 55 мин.
Филми
20:05Милионът на мама - игрален филм 1 Аня печели един милион евро от лотарията и тайно ги инвестира в ресторант, където съпругът й да изяви готварския си талант и да се почувства значим. Но той я заварва в неудобна ситуация с адвоката й, Макс. комедия 20111 ч. 50 мин.
Комедия
21:55Скрити доказателства - трети сезон 3 3 Кариерата на д-р Меган Хънт като неврохирург приключва след една катастрофа, и тя насочва медицинските си заложби към разкриването на убийства. Всеки има своя история, а тя и колегите й всяка седмица разкриват нов сл55 мин.
Филми
22:50Скрити доказателства - трети сезон 4 3 Кариерата на д-р Меган Хънт като неврохирург приключва след една катастрофа, и тя насочва медицинските си заложби към разкриването на убийства. Всеки има своя история, а тя и колегите й всяка седмица разкриват нов сл55 мин.
Филми
23:45Магията на Сантавил - игрален филм 1 Холи Кросби е амбициозна бизнес дама. Преди Коледа, тя е принудена да се види с овдовелия си баща и открива, че той е пред банкрут. Опитва се да спаси бизнеса му и се увлича по корумпиран бизнесмен, преди да открие ис1 ч. 50 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg