ТВ програма FOX Life - Днес

00:25Сексът и градът - шести сезон - Кари е приятно изненадана когато гаджето ? от гимназията Джеръми я кани на вечеря. Двамата са скъсали отдавна, но химията между тях отново ги привлича един към друг. Всичко върви чудесно, докато той не признава, че е дошъл 35 мин.
Филми
01:00Шепот от отвъдното - втори сезон - Любител на рокендрола показва любовта си към тийнейджърите, като ги кара да крадат. Мелинда трябва да се справи също така и с призрака на бившото си гадже интригант.60 мин.
Филми
02:00Без пукната пара - втори сезон - Макс и Керълайн наемат стажант да помага за мръсната работа в новата им пекарна, но Макс не може да свикне с идеята, че е управител.25 мин.
Филми
02:25Без пукната пара - втори сезон - Най-сетне е дошъл денят на голямото откриване на Домашните кексчета на Макс.25 мин.
Филми
02:50Д-р Зоуи Харт - първи сезон - Уейд убеждава Лемън да се облече като Джоел (Кортни Паркс) като част от план. Левон моли Зоуи да му помогне да разбере защо Диди (Надин Веласкез) го отбягва.45 мин.
Филми
03:35Д-р Хаус - втори сезон - За да спаси живота на Форман, Хаус прибягва до радикални процедури. Бащата на Форман идва да го посети.45 мин.
Филми
04:20От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички25 мин.
Филми
04:45От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички30 мин.
Филми
05:15Да се обвържеш с Шеп - В търсене на своята истинска любов, Шеп пътува из страната, за да се запознае с бъдещата госпожа Роуз. Оказва се, обаче, че не всичко е розово. В Далас нещата се преобръщат, когато той се влюбва в истинска красавица.45 мин.
Филми
06:00От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички20 мин.
Филми
06:20От градината на масата - кулинарно предаване - В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички25 мин.
Филми
06:45Отчаяни съпруги - седми сезон - Съжалително благодаря60 мин.
Филми
07:45Д-р Хаус - втори сезон - За да спаси живота на Форман, Хаус прибягва до радикални процедури. Бащата на Форман идва да го посети.55 мин.
Филми
08:40Без пукната пара - втори сезон - Макс и Керълайн наемат стажант да помага за мръсната работа в новата им пекарна, но Макс не може да свикне с идеята, че е управител.25 мин.
Филми
09:05Без пукната пара - втори сезон - Най-сетне е дошъл денят на голямото откриване на Домашните кексчета на Макс.30 мин.
Филми
09:35Обвързани - втори сезон - Адам и Дженифър обмислят да купят апартамент в сградата, където живеят всички. Тогава Джеф и Одри предлагат да ги препоръчат пред борда на съсобствениците.25 мин.
Филми
10:00Обвързани - втори сезон - С тайната надежда да забие красива моделка, Ръсел неохотно се съгласява да позволи на Одри да организира фотосесия в чистия му и подреден апартамент.30 мин.
Филми
10:30Д-р Зоуи Харт - първи сезон - Уейд убеждава Лемън да се облече като Джоел (Кортни Паркс) като част от план. Левон моли Зоуи да му помогне да разбере защо Диди (Надин Веласкез) го отбягва.60 мин.
Филми
11:30Отчаяни съпруги - седми сезон - Съжалително благодаря55 мин.
Филми
12:25Това сме ние - трети сезон55 мин.
Филми
13:20Милион малки неща - Дилайла има колебания дали да сподели със Софи и Дани, че е бременна. В това време тайфата се събира, за да усетят на коледния дух.55 мин.
Филми
14:15Да се обвържеш с Шеп - Шеп пътува из самотния щат с надеждата да излезе с някого на среща. Отивайки на необичайна двойна среща, той рабзира, че този залък е прекалено голям за неговата уста. На следващата среща нещата се нагорещяват, но Шеп успява да се 55 мин.
Филми
15:10Шепот от отвъдното - втори сезон - Когато Мелинда посещава приятели, които имат проблеми с къщата си, тя открива духа на шест годишно момиченце удавник. Мелинда опитва да помогна на семейството на момиченцето.50 мин.
Филми
16:00Сексът и градът - шести сезон - Тузара отново е в Ню Йорк, но за нещастие се е върнал в Готъм, за да се подложи на ангиопластика. Кари не приема добре новината и избухва в плач при всяко споменаване на темата. Водопадите не пресъхват, дори когато го посещ35 мин.
Филми
16:35Сексът и градът - шести сезон - Кари и Шарлът посещават галерия, където артист се е изложила на показ без храна и вода. Докато разглеждат изложбата, известният руски творец Александър Петрович забелязва Кари и седмица по-късно я кани на среща.35 мин.
Филми
17:10Обвързани - трети сезон - Одри научава, че Ръсел е таен фен на бродуейски мюзикъли - факт, който тя обещава да запази в тайна в замяна на безплатни билети за театър.25 мин.
Филми
17:35Обвързани - трети сезон - След дълга поредица от асистентки, Ръсел научава, че да наеме за асистент мъж, си има своите предимства.25 мин.
Филми
18:00Без пукната пара - втори сезон - Когато Софи е измамена от строителя, когото е наела да построи къщата на мечтите ?, Макс и Керълайн ? предлагат пост като безгласен партньор в новата им пекарна.30 мин.
Филми
18:30Без пукната пара - втори сезон - Наемът за пекарната е просрочен и в отчаян опит да съберат парите Макс и Керълайн се забъркват с група непочтени клиенти.30 мин.
Филми
19:00Д-р Зоуи Харт - първи сезон - Сняг в Блубел? Когато родителит на Левон (Ърни Хъдсън и Валери Петифорд) идват в Блубел, Левон решава, че това е идеалната възможност да ги запознае с Диди (Надин Веласкез).60 мин.
Филми
20:00Д-р Хаус - втори сезон - Млада майка получава пристъп във ваната, докато е в нея с новородения си син и едва не удавя детето, но макар че животът на бебето е спасен, проблемите далеч не са приключили.60 мин.
Филми
21:00Анатомията на Грей - петнадесети сезон - Телевизионна драма, която се върти около личния и професионалния живот на петима медицински специализанти по хирургия и техните ръководители.60 мин.
Филми
22:00Станция 19 - втори сезон - Най-новият сериал от продуцентите на Анатомията на Грей, Скандал и Как да ни се размине за убийство проследява ежедневието на група героични огнеборци, които са като едно голямо семейство и рискуват собствения си живот, за да сп55 мин.
Филми
22:55Отчаяни съпруги - седми сезон - Малко приятно царство55 мин.
Филми
23:50Сексът и градът - шести сезон - Тузара отново е в Ню Йорк, но за нещастие се е върнал в Готъм, за да се подложи на ангиопластика. Кари не приема добре новината и избухва в плач при всяко споменаване на темата. Водопадите не пресъхват, дори когато го посещ35 мин.
Филми

Програма на FOX Life за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Life за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg