Актуално Какво ще се случи...

„Връзки” отваря вратите на спалнята на Лили Маравиля и Михаил Билалов

Добави коментар

Модерната градска комедия „Връзки” отваря вратите на спалнята на Лили Маравиля и Михаил Билалов тази неделя от 20:00 часа по bTV

Модерната градска комедия „Връзки” отваря вратите на спалнята на Лили Маравиля и Михаил Билалов тази неделя от 20:00 часа по bTV

В неделя, 19 юни от 20:00 часа едно голямо семейство, изпълнено с  любовни интриги и тайни ще отвори вратите на дома си за зрителите на bTV с втория сезон на градската комедия с елементи на драма „Връзки“. Сюжетът на поредицата ще продължи да се върти около спалнята на Тони и Мика и ще очарова с  интелигентен хумор, актуален сюжет и брилянтна актьорска игра. Още в първите два епизода предстои избухването на истинска предразводна война, в която ще бъдат замесени всички. Двамата герои отново ще бъдат в центъра на драматичните обрати в сериала и ще се окажат оплетени в множество видими и невидими връзки, от които на повърхността ще изплуват неочаквани събития.

Година след катастрофата на Тони, животът на семейството му е променен. Семейната къща е продадена, Лия се е изнесла да живее с баща си – Номер 1, а Мика и Дара се грижат до колкото могат за изпадналия в кома терапевт. Разбира се, това е на повърхността. В действителност Мика поддържа тайна връзка с бившият си клиент Александър Панов. Но нещата наистина се  объркат, когато архитектката открива, че цикълът ѝ е спрял. По същото време Дара започва свое разследване заради забравен мъжки несесер, който по случайност е намерила в хладилната камера. А бившия мафиот планира комата на Тони да приключи с „естествена“ смърт.

Защо мотото на новия сезон на “Връзки” гласи: „Ако искаш семеен мир, готви се за семейна война!“?

Ще си дадат ли сметка героите, че в брака най-лесно може да се прости изневярата, а най-трудно скуката? И кое ще провокира избухването на истинска предразводна война, зрителите на bTV ще видят в неделя от 20:00 часа в първите два епизода на “Връзки”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Връзки

Най-големите врагове сядат на една маса в новия епизод на „Връзки“

Любовта или желанието за отмъщение – кое ни прави по-силни и изобретателни?

Непозволни средства за надмощие се разиграват във „Връзки”

Михаил Билалов изненадващо се сдобива с бизнес империя в новия епизод на „Връзки“

„Връзки“-те се разплитат от 4-ти април по FOX Life