В програмата

Камъни, кръв и контузии в Къртицата 2. Киряков напусна Базата

0/5

Футболният герой от САЩ’94 - Илиян Киряков напусна Базата на Къртицата 2 след елиминационен дуел с Емил Русев. В изключително напрегнати вътрешни номинации на ръба на скандала, Групата заби по 6 равни копия пред Борислав и Емил Русев. Последното копие беше в ръцете на Илиян, което му даде привилегията сам да избере своя противник на финала. Макар първоначално Русев да изрази желание да подари победата на Киряков, резултатите от елиминационния тест го направиха победител. Така, Емил за трети път оцеля и надхитри Къртицата, за което получи заслужена почивка в Изолатора.

Камъни, кръв и контузии в Къртицата 2. Киряков напусна Базата

Александър Сано беше подложен на Изкушение, равно на едночасова романтична среща с любимата му жена. Със сълзи на очи и красиви думи, актьорът се отказа от сладкото предложение и обеща на своята Нели много по-дълги мигове на щастие, когато се върне у дома.

Камъни, кръв и контузии в Къртицата 2. Киряков напусна Базата

В събота вечер, Къртицата 2 стана арена на невиждани сблъсъци. Голямата Битка подложи супергероите на най-тежкото изпитание до момента, в което жените демонстрираха повече сила от мъжете. Крехките дами нарамиха огромни за собственото им тегло кошове с камъни, преминаха коварните препятствия и изпиха до дъно чашите с кървав коктейл без оплаквания. Групата беше разделена на два отбора, а в истински лидер на първия се превърна Борислав. 100 кг. камъни на гърба и безусловна подкрепа за всички в отбора си демонстрира казанлъшкия плейбой. Мъжката задруга на Евгени Иванов, Илиян Киряков, Емил Каменов, Александър-Сано и Георги Стоянов, потъна безславно в играта с камъни и раздели печалбата от Битката на две, а Емил Русев се изяви като най-безпомощния играч. Провалът на отбора извади за пръв път от равновесие бившата волейболна звезда - Пушката, а хапливия език на Марина докара ММА боецът Жоро до поредна лудост. На финала, всички Заселници се сдобиха с охлузвания по раменете и гърба, с контузии на крака се оказаха Ивайла Бакалова, Бориса, Борислав и Емил Русев.

Камъни, кръв и контузии в Къртицата 2. Киряков напусна Базата

Словесната битка между Борислав и Ивайла, провокирана от тайния заговор на този ценител на женска красота, завърши с кавалерско извинение.

Играта продължава. Киряков не е Къртицата. Емил Русев за трети път нокаутира саботьора. Кой кой е в Базата и какво предстои – не пропускайте отговорите следващата седмица.

Камъни, кръв и контузии в Къртицата 2. Киряков напусна Базата

Дейли епизодите започват в 20.30 ч. по TV7.

Животът в Базата може да следите наживо, всеки делничен ден от 11.30 ч.  до 12.30 ч.

Още за Къртицата

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg