Актуално В програмата

„Кралицата на Hell’s Kitchen“ заплашена с изгонване от Hell’s Kitchen на крачка от финала

Добави коментар

Кой ще бъде коронясан за цар на готвачите и ще се изпотят ли професионалистите с новото италианско меню на шеф Ангелов, ще разберете след броени часове по NOVA

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите ще видят как напрежението от наближаването на големия финал и наградата от 100 хиляди лева, заедно с договор в екипа на шеф Виктор Ангелов ще саботират високия боен дух на най-добрите от добрите в Hell’s Kitchen.

 

Затормозена комуникация, аматьорски грешки от топ готвачи, уроци от шеф Ангелов и един готвач, който ще се окаже изненадващо неуверен в кухнята. Ще преминат ли теста черните нинджи и ще успеят ли да се справят с новото италианско меню на шеф Ангелов като завършат вечерната резервация? Ще има ли нов крал в Кухнята на Ада и дали този, който говори по-добре италиански ще се окаже и кулинар от класа като истинска италианска домакиня? Отговорите на тези въпроси след броени часове в новия епизод на Hell’s Kitchen тази вечер по NOVA от 21:00 часа. Със сигурност ще тръпнем в очакване до края, за да видим кой ще се изправи срещу „Кралицата на Hell’s Kitchen“ – Чилева и ще се бори с нея за оставане в Кухнята на Ада. Остават по-малко от 10 дни до големия финал на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир, а в край на тази седмица ще разберем и кои ще бъдат 4-мата финалисти.

 

Добави описание


Днешният епизод на Hell’s Kitchen ще ни пренесе на територията на най-известната кулинарна супер сила в света, а готвачите на шеф Ангелов ще трябва доста да се изпотят, за да докажат, че могат да „сложат в джоба си“ и най-добрата италианска домакиня като приготвят „уют в чиния“. Кой ще бъде коронясан за „Царят на вкуса“ и ще заслужи възхищението на шеф Ангелов ще разберем довечера по NOVA. Състезането по майсторство ще е оспорвано, но ще има готвач, който ще полее победата, а другите ще оплакват съдбата си „от тук до Италия“.

 

Добави описание


Специална италианска вечер и чисто нова кулинарна селекция от перфектни ястия ще представи тази вечер ресторантът Hell’s Kitchen на своите гости. Ще успеят ли професионалните готвачи да се справят с новото меню на шеф Ангелов и да завършат успешно вечерната резервация? Бойният дух ще държи черните Шефс в здрава примка, но напрежението от наближаващия финал на Hell’s Kitchen ще си каже думата. Как се прави зелен фасул и защо бърканите яйца не се бъркат ще разберем тази вечер. Цар Паника ще завладее сърцето на един готвач и това може и да му „вземе главата“. Кой ще детронира „Кралицата на Hell’s Kitchen“ Чилева и ще се изправи срещу нея в дуел за оставане в Кухнята на Ада ще узнаем скоро. Битката ще е „кървава“ и между топ готвачи, и кой ще бъде номиниран ще стане ясно тази вечер в Hell’s Kitchen от 21:00 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Hell’s Kitchen

Победител от кулинарно предаване отпадна от Hell’s Kitchen

Любовни искри между Симона и Димитър в Hell’s Kitchen тази вечер

Жените в Hell’s Kitchen загубиха още един от талантливите си готвачи

Шеф Ангелов изгони от Hell’s Kitchen млад готвач от Айтос

Звездите триумфираха за трета поредна седмица в Hell’s Kitchen