В програмата

Един ще си тръгне завинаги тази вечер от Hell’s Kitchen

0/5

Един ще си тръгне завинаги тази вечер от Hell’s Kitchen

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще тръпнат в очакване на метри от големия финал кой ще бъде първият от 4-мата финалисти – Чилева, Тихомиров, Никола и Веселин, който ще напусне завинаги Hell’s Kitchen. Поредно трудно предизвикателство в кухнята на шеф Виктор Ангелов, много тежка, но и вдъхновяваща вечерна резервация, сложни ВИП поръчки и лицемерни игри за напреднали ще бележат първия от решаващите тази седмица епизоди на Кухнята на Ада. В четвъртък, 30 май, от 21:00 часа само по NOVA, ще можем да гледаме финала на втория сезон на Hell’s Kitchen България.

 

Добави описание


Новобранци в кухнята ще се наредят рамо до рамо до професионалните топ готвачи, за да сътворят симфония в чиния в първия кулинарен кражок Hell’s Kitchen. Актрисата Ернестина Шинова, футболистът Ваня Джаферович, топ моделът Алекс Богданска и поетът и водещ на „На Кафе“ по NOVA Илиян Любомиров ще сложат кухненските престилки, за да се учат от четиримата мускетари в Кухнята на Ада. Едни ще са спокойни като скала, други ще пуснат паниката да завладее сърцата им, а трети ще си тръгнат светкавично от полесражението с най-извинителната причина в света – първото бащинство.

 

Добави описание

 

Шеф Виктор Ангелов обаче ще бъде непоколебим в оценките и ще следи зорко дали неговите топ готвачи ще съумеят да предадат своите знания и умения на новобранците в кухнята. Залогът е голям – имунитет за вечерната рецзервация и директен билет за челната тройка на Кухнята на Ада. Кой ще победи? Гледайте Hell’s Kitchen от 21:00 часа тази вечер.

 

Добави описание


Една невъзможна, доста оспорвана, но и много вдъхновяваща вечерна резервация ще очаква четиримата финалисти в Hell’s Kitchen тази вечер. Към своите най-добри професионални готвачи, които се борят за наградата от 100 хиляди лева и в договор в неговия екип, шеф Виктор Ангелов ще е безпощадно взискателен и този път.

 

Със сигурност няма да е достатъчно само да се готви и да се издават ястия на паса, ще е нужна максимална прецизност към всеки детайл, а храната да е перфектно приготвена и „по часовник“. Ако ли не шеф Виктор Ангелов ще бъде изключително разочарован от своите 4-ма елитни черни командоси.

 

Добави описание

 

Ще успеят ли да се справят професионалистите или стремежът им за място на финала ще им изиграе лоша шега? Една специална ВИП поръчка на певеца Костантин и неговата малка принцеса Маряна ще сложи началото на драмите в Hell’s Kitchen. Ще последват трудности с оризовите заготовки, проблеми с пресготвени яйца и бомба със закъснител, която може да взриви Кухнята на Ада. Въпреки лицемерието и интригите, които няма да липсват по време на вечерна резервация гостите на Hell’s Kitchen ще останат доволни. Един обаче ще си тръгне завинаги от Кухнята на Ада. Кой ще бъде той ще стане ясно в новия епизод на Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Още за Hell’s Kitchen

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg