В програмата

Apple пусна първия трейлър на “Фондация”

0/5

Apple пусна първия трейлър на “Фондация”

Apple използва част от своята световна конференция за разработчици, за да покаже кратък клип от новата си научнофантастична поредица.


Фондация” разказва за хилядолетната сага за Фондация - група от изгнаници, които откриват, че единственият начин да спасят Галактическата империя от унищожение е да въстанат срещу нея.


Първоначално публикуван като поредица от кратки истории в списание “Astounding” през 1942 г., “Фондация” на Айзък Азимов е сложната сага за хора, разпръснати по планети из цялата галактика, всички живеещи под управлението на Галактическата империя.

 

Добави описание

 


Дейвид С. Гойер и Джош Фридман ще изпълняват ролята на изпълнителни продуценти и шоуруни.


Във “Фондация” ще участват Джаред Харис (Чернобил) в ролята на Хари Селдън, Лий Пейс като Брат Дей, Лу Льобел в ролята на Гаал, Лия Харви като Салвор, Лора Бирн в ролята на Демерзел, Терънс Ман в ролята на Брат Дъск и Касиан Билтън в ролята на Брат Даун.

 

Добави описание


“Фондация” идва в Apple TV Plus през 2021 година.

 

В момента Apple TV Plus се предлага за 9,99 лв на месец, но всяка покупка на продукт на Apple дава на клиента безплатна година от услуга. Всички предавания за момента имат и български субтитри.

 

Още за Apple TV+, Стрийминг, Фондация

18:00
19.07.2020
Бързи и шумни: Страхотен джип (Fast N` Loud: Super Troupe Jeep) Момчетата се обединяват с фондацията на Гари Сънийс, за да тунинговат джип CJ7 от 1981 г. в чест на Деня на ветерана. Оригинален Шевел от 1968 г. изкушава Ричард. (AL) PREMIERE

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg