В програмата

3-та победа за Нети в „Като две капки вода”

0/5

Безкомпромисно добри изпълнения белязаха вечерта на лайв номер 8 на най-забавното шоу за преобразявания в ефира: „Като две капки вода“.

Зрителите на Нова станаха свидетели на поредния невероятен епизод, който доказа, че всеки един от участниците заслужава да си тръгне като победител след края на предаването.

След оспорвано гласуване на жури и участници 10 точки спечели Стефания, но публиката отново обърна вота и крайното класиране посочи за свой фаворит Нети. Така тя стана победител на вечерта с превъплъщението си в Барбара Стрейзънд. Нети отново дари наградата си от 1000 лв. на Дома за артисти ветерани.

Стефания за образа си на Стенли и „Обсебен”

Непосредствено след нея се нареди Стефания за образа си на Стенли и „Обсебен”, който я похвали на живо в залата.

100 кила в изпълнение на Неве

„За мен тази имитация беше най-добрата за двата сезона „Като две капки вода” – коментира Маги Халваджиян за „Аз съм 6” на 100 кила в изпълнение на Неве.

Иво Танев

„Свикнах да те виждам като жена и много добре ти се получава”, коментира Маги за изпълнението на Иво Танев и добави, че трябва много смелост да се имитира Петя Буюклиева заради невероятния й глас.

Мишел Тело

Павел влезе в ролята на Мишел Тело и представи по много професионален начин „невзрачната” песен Ai Se Eu Te Pego, а Милица го похвали за това, че винаги е изключително старателен в акцентите на съответния език, на който пее.

Мая Бежанска

Мая Бежанска пя, сервира, летя в самолет, отсервира и танцува за Toxic на Бритни Спиърс и заслужи 5-те точки от колежката си Стефания.

Деян Донков за I Feel You на Депеш Мод

В дъното на класацията този път остана Деян Донков за I Feel You на Депеш Мод.

We Are The Champions на Queen

Къци се нареди едно място пред него за We Are The Champions на Queen.

Георги Низамов

Специалният гост в епизода миналата вечер беше учителят по актьорско майсторство в „Като две капки вода“ - Георги Низамов. Той влезе в ролята на Джо Кокър, а изпълнението му на With A Little Help From My Friends вдигна участниците и публиката в залата на крака.

„Свалям ти шапка!“, заяви Маги Халваджиян секунди след като Георги приключи участието си на сцената. 

Следващият път, на 12 май в „Като две капки вода” ще видим кой ще се справи най-добре с новите си задачи от бутона на късмета. Тогава Деян ще бъде Amy Winehouse, Иво - Bruno Mars, Мая - Lisa Stansfield, Къци - The Cranberries, Павел - Tom Jones, Стефания – Kiss, Неве – Cher и Нети - Montserrat Caballé

Като две капки вода – на 12 май, от 20.00 часа по Нова.

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg