Романтични

Шоколад

0/5

Шоколад
Шоколад

Chocolat, САЩ, 2000

Романтична комедия

Режисьор: Лейс Халмструм

В ролите: Джулиет Бинош, Лена Олин, Джони Деп, Джудит Денч

Шоколад

Шоколад е филм, който показва на зрителите как малките удоволствия в живота могат да променят човека, взаимоотношенията и града.

Шоколад

Комедийната история за нарастваща война в малък град, която е провокирана от малък магазин за шоколадови изделия.

Историята се развива в малко френско градче, чийто ритъм не се е променял в продължение на 100 години. Всичко там ще се промени след пристигането на Виан Роше и нейната дъщеря Анук. Виан отваря магазин за шоколадови изделия, които са неустоими за жителите на града, но заедно с това им предлага и възможност да задоволят своите най-големи желания.

Шоколад

Енорийският свещеник е ужасен, още повече тъй като Виан държи отворен и в неделя своя изкусително примамлив магазин. С течение на времето пристигането на майката и дъщерята и техният магазин превръщат консервативните и религиозни местни жители в свободомислещи, обичащи забавленията хора.

Шоколад

Шоколад

Шоколад

Шоколад
 

Още за Джони Деп, Джудит Денч, Джулиет Бинош, Шоколад

00:30
26.09.2020
Дона Хей: Основи на съвършенството The ultimate chocolate fudge cake , епизод - 6 , сезон - 1 В този епизод Дона показва колко е лесно да се приготвят свински ребърца, както и най-добрият шоколадов фъдж, преди да покаже как да приложите няколко хитри вар
06:12
26.09.2020
Как се прави...: Абажури, бисквити с шоколадови парченца, машини за ЯМР (How It`s Made: Rawhide Lampshades, Chocolate Chip Cookies, MRI Scanners) Още предмети от ежедневието под микроскопа на Как са го направили? - абажури, бисквити с шоколадови парченца,
07:30
27.09.2020
Как се прави...: Ключалки със забавяне, шоколадови бисквити и кристални полилеи (How It's Made: Time-Delay Locks, Brownies, Pallet Dispensers) Научете как се правят ключалки със забавяне, шоколадови бисквити и кристални полилеи. (AL)

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Шоколад (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg