Кино

Пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън е герой в „Колите 2”

• От 0/5

Луис Хамилтън озвучава кола с неговото име в анимационната комедия на Pixar „Колите 2”, за което състезателят споделя: „Голям фен съм на филмите на Pixar, израснал съм с тях, включително с Колите”.

В „Колите 2” героят на популярния автомобилен състезател доста прилича на него самия. Люис е известният лъскав и изключитело бърз шампион на Grand Touring Sports - винаги непоколебим и победител още от младежките си години.  Като всички млади коли, Луис прекарва детството си в ходене на училище, уроци по карате, но и печелене на Британския картинг шампионат от едва 10-годишна възраст. В днешни дни популярният британец продължава да демонстрира етичност и спокойна самоувереност по време на  състезателните курсове, където необикновенните му постижения говорят сами за себе си чрез безупречното му каране и поставените рекорди в младежките и професионалните състезания. С поразителна цветова комбинация от черен и жълт металик, колата Люис ще представя Великобритания на Свтовното Гран При в „Колите 2”. Той носи също и флага на Гранада, родното място на неговото семейство, което емигрира в Британия през 50-те години. Ненадминатите му технически умения, вроденият усет за скоростта и готиното поведение, вдъхновено от каратето, го превръщат в изключително силен съперник.Друг колоритен персонаж в „Колите 2” е Дейвид Хобскап, озвучен от истинския британски спортен коментатор. Впечатляващ гористо зелен Ягуар Coombs Lightweight E-Type от 1963 година, героят на Хобскап, който се присъединява от Роял Лемингтън Спа, Англия, е светило в световната състезателна общност. Неговата 30 годишна спортна кариера обхваща участия по целия свят и всякакви моторни спортове. Сега Дейвид споделя безценните си познания и опит като коментатор, добре познат на зрителите с комичните си забележки, внасящи приятно разнообразие по време на телевизионното излъчване на състезанията. Бивш шампион с 20 старта в „24 часа на Льо Ман”, неговите истории са вдъхновени от личния му опит като пилот. Дейвид е всичко друго, но не и обикновен спортен коментатор и с нетърпение очаква да осведомява и забавлява зрителите на Световното Гран При.

Пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън е герой в „Колите 2”


Около това състезание, в което ще се определи най-бързата кола в света, се завъртат и приключенията на познатия ни надъхан младеж Маккуйн Светкавицата във втората част на „Колите”. Пътят до състезанието е осеян с много дупки и препятствия, а забавните моменти започват когато неговият най-добър приятел Матю е въвлечен в международен шпионаж. Разкъсван между това да помага на Маккуийн Светкавицата и да участва в тайна шпионска мисия, приключенията на симпатичния камион го въвличат в преследвания из улиците на Япония и Европа. Целият екшън е добре подплатен с много нови герои, които включват тайни агенти, злодеи и други международни състезатели.

„Колите 2” ще стартира с пълна газ в киносалоните в България и по света на 24 юни 2011 в Disney Digital 3D.


Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg