Преминете към основното съдържание

Тв програма на FOX Life за утре


Тв програма на FOX Life за утре

FOX Life

Тв програма FOX Life

04:10
Бон Апети - Бухтите този път са азиатски, а печеното пиле с ярка гарнитура е идеално за неделна вечеря, когато се събира цялото семейство. За десерт има торта от палачинки с неустоимо тирамису.
Филм
30м.
04:40
Бон Апети - Лора и Стоян ще приготнят шкембе чорба по традиционна рецепта, а след това ще покажат и мексиканската версия, наречена менудо.
Филм
30м.
05:10
Следващият топмодел на Америка - Задача показва състезателния дух на момчетата, докато момичетата позират обърнати с главата надолу и с прилепи.
Филм
50м.
06:00
Бон Апети - В този епизод Лора и Стоян ще разкрият две рецепти за сарми - едната със зелев, а другата с лозов лист. Рецептите са постни, но вкусът е неповторим. Финалът е сладък и вдъхновяващ - баклава, каквато прави майката на Стоян.
Филм
25м.
06:25
Бон Апети - Лора и Стоян ще ни покажат няколко рецепти с много продукти, които отнемат време, но си струват. Пилешки рулади с вкусна плънка, приготвени в доматен сос и сервирани с гарнитура от парижки ньоки. А за десерт шоколадова торта с круши и сладоле
Филм
25м.
12:25
Нов живот - Лекар от спешно отделение, избягал от родната си Сирия в Канада, трябва да преодолее множество пречки, за да възобнови кариерата си в света на спешната медицина, където залогът винаги е висок.
Филм
55м.

Програма на FOX Life за утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

ТВ програма на FOX Life за събота