Актуално В програмата

Сашка Васева първа гостува на Орлин Павлов в "Точно така"

Добави коментар

Сашка Васева първа гостува на Орлин Павлов в "Точно така" по PRO.BG навръх Баба Марта.


Орлин ПавловСашка Васева ще докаже, че е компетентна не само на тема чалга, като седне в удобното диванче на предаването "Точно така" по ПРО.БГ.  Дупнишката Мадона е първият гост в новия сезон на шоуто, където като водещ ще дебютира Орлин Павлов. Певецът танцьор, който ще се бори със задачата и на интервюиращ, ще разпитва фолк фурията за проблема с генно модифицираните организми навръх Баба Марта.

Орлин Павлов минава от другата страна на медийната барикадата точно в 17:30 в понеделник. За новото си начинание е викнал на помощ цяла армия от приятели и колеги.

Заедно с първия роден музикален идол Невена Цонева
ще разкажат странни неща, които са вършили от любов. А младата певица ще отбележи старта на пролетното издание на предаването с изпълнение на "Делюва мама". Специални гости на Орлин ще са Пижо и Пенда. Те ще бъдат създадени от ръцете на Коцето Калки, Нети и Кали, който ще разкажат за българските традиции на този празник.

Орлин Павлов за първи път влиза в ролята на тв водещ, като заменя в "Точно така" бившия вокалист на "Хиподил" Светльо Витков.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Точно така

”Точно така” с нов водещ - Орлин Павлов

Свалят Светльо Витков от ефира на Про.бг

Светльо Витков в „Точно така” от 21 септември, 17.30ч.

Светльо Витков водещ на “Точно така”