Актуално В програмата

Златка Райкова каза „Да“ на предложение за брак в „Като две капки вода“

Добави коментар

Една от най-големите изненади в историята на „Като две капки вода“ - предложение за брак, беше акцентът на изминалата вечер в шоуто.

Една от най-големите изненади в историята на „Като две капки вода“ - предложение за брак, беше акцентът на изминалата вечер в шоуто. След автентично преобразяване в Мадона, Златка Райкова получи и предложение за брак от своята половинка – MMA боецът Георги Валентинов. Чаровната блондинка се развълнува не само от предложението, но и от присъствието на най-близките ѝ приятели в публиката и появата на баща й, специално пристигнал за повода.

 

Добави описание

 

След многото успешни преобразявания победител за вечерта беше Константин с образа на Василис Карас. „Софи се справи безупречно и много прилича на мен“, заяви Марги Хранова за представянето на Софи Маринова като самата нея. Боби Захариев получи одобрението на колеги и жури с преобразяването в Джеймс Браун, което му донесе и второ място в класацията за вечерта. 

 

Следващата седмица Иван Юруков ще се превърне в краля на мрака – Мерилин Менсън. Софи Маринова отново ще се изправи пред текстовете на английски език заради Шер, а Славин ще излезе напълно от зоната на комфорта с AZIS. Гери-Никол ще се впусне в огнени ритми с образа на Шакира, а Златка Райкова ще покаже какво е български рап като Ицо Хазарта. Марги Хранова ще опита и най-сложните нива на ориенталското звучене с образа на Софи Маринова, а Константин ще се превърне в тийн идола за цяло поколение – Бритни Спиърс.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Като две капки вода

Ето финалистите в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Рафи покори публиката на „Като две капки вода“ в ролята на Лайза Минели

Фики завоюва поредна победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

Михаела Маринова с втора победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars

FIKI с втора победа в „Като две капки вода“ сезон 9 - All Star