Актуално В програмата

„Забраненото шоу на Рачков“ запали искрата на детството по случай 1 юни

Добави коментар

Броени дни преди Международния ден на детето „Забраненото шоу на Рачков“ събра на сцената си култови образи, познати от детството на поколения българи.

Малки и големи се усмихнаха отново със Слава Рачева и Педя Човек - Лакът Брада, Кака Лара, Графа, Бате Енчо, Криско. На сцената бяха и децата от вокална група Бон-Бон и малките балерини от школата на прима балерината Маша Илиева. Много музика, танци, забавни предизвикателства и емоционални моменти запалиха детската искра в зрителите на NOVA в неделната вечер.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

На дивана на Рачков пръв седна обичаният български изпълнител – Графа. Водещият припомни с архивни кадри и първите му певчески изяви като дете. Певецът не пропусна да поздрави публиката с песента си „Химера“ и акустично изпълнение с китара на баладата „Давам всичко за теб“. Веднага след него зрителите се срещнаха с един от най-емблематичните детски образи – Педя Човек - Лакът Брада. Актрисата Слава Рачева влезе в студиото с култовата кукла и разказа любими истории от най-ранните си години.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Шоуто подари емоционална вечер и на Кака Лара. Освен че напомни любими нейни моменти от младостта, Рачков покани в студиото и двете ѝ дъщери Вая и Бернарда. С изненада в края на гостуването Вая получи страхотни подаръци от предаването по случай десетия си рожден ден.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Бате Енчо върна зрителите към любимото „Кой е по- по- най-?“, а като малък участник се включи Рачков. Бате Енчо сподели, че за него огромно предизвикателство е да забавлява деца и тази задача е много по-трудно от това да забавляваш възрастни хора.

„Подготвям се за всяко мое представление пред деца с огромно старание и влагам ужасно много време в това“, добави актьорът.
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

С предизвикателство завърши и гостуването на Криско в шоуто. Пред очите на милиони популярният рапър и Рачков се обзаложиха, че ще направят обща песен още това лято. Междувременно зрителите видяха и първото телевизионно участие на малкия Криско в „Като лъвовете“. Рапарът подари на всички изпълнение с талантливите деца от Бон-Бон.

С емоционално общо изпълнение на култови детски песни всички гости на шоуто поздравиха публиката в студиото и зрителите пред телевизионните екрани.

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ следващата неделя, 06 юни от 20:00 по NOVA, когато преди началото на летните отпуски на гости ще бъдат Гала, Йордан Йовчев, Братя Аргирови, Любо Ганев и сензациите от Република Северна Македония - Александър и Дац!

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Забраненото шоу на Рачков

Есенният телевизионен сезон на NOVA – по-богат и разнообразен от всякога

„Забраненото шоу на Рачков“ се завръща в целия си блясък на 12 септември

С грандиозен финал бе сложен краят на първия сезон на Забраненото шоу на Рачков

Как „Забраненото шоу на Рачков“ отбеляза 24-и май?

Актуалната тема „Здравеопазването“ в „Забраненото шоу на Рачков“