Актуално В програмата

„Забраненото шоу на Рачков“ запали искрата на детството по случай 1 юни

Добави коментар

Броени дни преди Международния ден на детето „Забраненото шоу на Рачков“ събра на сцената си култови образи, познати от детството на поколения българи.

Малки и големи се усмихнаха отново със Слава Рачева и Педя Човек - Лакът Брада, Кака Лара, Графа, Бате Енчо, Криско. На сцената бяха и децата от вокална група Бон-Бон и малките балерини от школата на прима балерината Маша Илиева. Много музика, танци, забавни предизвикателства и емоционални моменти запалиха детската искра в зрителите на NOVA в неделната вечер.

На дивана на Рачков пръв седна обичаният български изпълнител – Графа. Водещият припомни с архивни кадри и първите му певчески изяви като дете. Певецът не пропусна да поздрави публиката с песента си „Химера“ и акустично изпълнение с китара на баладата „Давам всичко за теб“. Веднага след него зрителите се срещнаха с един от най-емблематичните детски образи – Педя Човек - Лакът Брада. Актрисата Слава Рачева влезе в студиото с култовата кукла и разказа любими истории от най-ранните си години.

Шоуто подари емоционална вечер и на Кака Лара. Освен че напомни любими нейни моменти от младостта, Рачков покани в студиото и двете ѝ дъщери Вая и Бернарда. С изненада в края на гостуването Вая получи страхотни подаръци от предаването по случай десетия си рожден ден.

Бате Енчо върна зрителите към любимото „Кой е по- по- най-?“, а като малък участник се включи Рачков. Бате Енчо сподели, че за него огромно предизвикателство е да забавлява деца и тази задача е много по-трудно от това да забавляваш възрастни хора.

„Подготвям се за всяко мое представление пред деца с огромно старание и влагам ужасно много време в това“, добави актьорът.

С предизвикателство завърши и гостуването на Криско в шоуто. Пред очите на милиони популярният рапър и Рачков се обзаложиха, че ще направят обща песен още това лято. Междувременно зрителите видяха и първото телевизионно участие на малкия Криско в „Като лъвовете“. Рапарът подари на всички изпълнение с талантливите деца от Бон-Бон.

С емоционално общо изпълнение на култови детски песни всички гости на шоуто поздравиха публиката в студиото и зрителите пред телевизионните екрани.

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ следващата неделя, 06 юни от 20:00 по NOVA, когато преди началото на летните отпуски на гости ще бъдат Гала, Йордан Йовчев, Братя Аргирови, Любо Ганев и сензациите от Република Северна Македония - Александър и Дац!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Забраненото шоу на Рачков

Магията на българския фолклор беляза във финалa на „Забраненото шоу на Рачков“

„Забраненото шоу на Рачков“ припомни хитови телевизионни предавания

Ретро парти разтърси сцената на „Забраненото шоу на Рачков“

“Рачков Брадър“ отвори врати в „Забраненото шоу на Рачков“

Парад на красотата в „Забраненото шоу на Рачков“