Актуално В програмата

“Рачков Брадър“ отвори врати в „Забраненото шоу на Рачков“

Добави коментар

Незабравими участници и победители от емблематични риалити формати в българския телевизионен ефир влязоха в „Забраненото шоу на Рачков“.

Домът на „Рачков Брадър“ огласиха страхотните гласове на Нора Караиванова, Жана Бергендорф, Тома Здравков, Светозар Христов, Тeодор Койчинов, Людмила Йовчева – Мама Люси, Стелияна Христова, която се включи онлайн, Кристина Иванова и Радко Петков, познати от различни музикални формати. Те представиха изпълнения за първи път на една сцена с акомпанимента на бенда на шоуто „Найс Ту Митю“.

Текст от potv.bg

17 години след излъчването на първия сезон на Big Brother по NOVA, Рачков посрещна едни от най-любопитните образи от култовия риалити формат. На дивана срещу водещия седнаха Найден Найденов - Нед и Светлан Шевров - Гроши от първи сезон, Недялко Лазаров от втория сезон и Панайот Кючуков – Пацо от третия сезон.

Текст от potv.bg

Лудата стая се завърна в шоуто, преобразена като къщата на Big Brother. Този път в неЛудата стая се завърна в шоуто, преобразена като къщата на Big Brother. Този път в нея влязоха Найден, който изигра себе си, Рачков в ролята на Пацо, Косьо Лунгов в образа на Пеньо и Албена Михова с трудното актьорско превъплъщение да пресъздаде популярните тризначки Вяра, Надежда и Любов. я влязоха Найден, който изигра себе си, Рачков в ролята на Пацо, Косьо Лунгов в образа на Пеньо и Албена Михова с трудното актьорско превъплъщение да пресъздаде популярните тризначки Вяра, Надежда и Любов.

Текст от potv.bg

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ на 21-и ноември по NOVA, когато на сцената ще се разрази истинско „Ретро чалга парти“, а гости ще бъдат ДесиСлава, Ивана, Илиян Михов – Баровеца, Радо Шишарката, Кондьо, Руслан Мъйнов, Валдес, Рико-Бенд и Тошко Тодоров.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Забраненото шоу на Рачков

Магията на българския фолклор беляза във финалa на „Забраненото шоу на Рачков“

„Забраненото шоу на Рачков“ припомни хитови телевизионни предавания

Ретро парти разтърси сцената на „Забраненото шоу на Рачков“

Парад на красотата в „Забраненото шоу на Рачков“

Забраненото шоу на Рачков събра за първи път победителите от Като две капки вода