Актуално В програмата

За първи път в България, Glastonbury Festival 2008 ексклузивно по MAD TV!

Добави коментар

На 25 октомври, по MAD, най-големият музикален фестивал на планетата - Glastonbury Festival 2008
Тази събота (25.10.08), за първи път в България, музикален канал MAD TV ще излъчи ексклузивно едно от най-мащабните музикални събития в света - Glastonbury Festival 2008! Най – големия рок фестивал, който се организира всяка година в Англия, ще достигне до българските зрители единствено с MAD. Очакват ви над два часа музика с някои от най-големите имена на световната музикална сцена.

Glastonbury Festival

Тази година, Glastonbury Festival се проведе от 27-29 юни в Англия и привлече повече от 130 000 фенове от цял свят. Единствено зрителите на MAD TV ще имат уникалния шанс да се насладят на тричасовия лайв, включващ най-добрите изпълнители от световната музикална сцена: Amy Winehouse, The Verve, Jay-Z, Duffy, Fun Lovin Criminals, Manu Chao, James Blunt, Massive Attack, Mark Ronson, The Raconteurs и много други.

В края на месец септември, Glastonbury Festival бе излъчен ексклузивно в ефира на MAD Гърция, а сега идва с MAD и у нас. Настанете се удобно пред екраните тази събота, 25 октомври, точно в 21:00 часа, за да се насладите на качествена рок музика, събрана в един уникален лайв, само по MAD!

Glastonbury Festival


Инфо за Glastonbury Festival:

Glastonbury Festival е най-мащабното събитие в света за музика и съвременни изкуства, което се провежда ежегодно от 1970 г. насам, с изключение на всяка пета година.
В самото зараждане на фестивала, Glastonbury е бил силно повлиян от хипи вълната през 70-те. Днес, фестивалът е известен с представянето на съвременна музика, но също така и на танцувално, театрално, цирково, кабаретно изкуство, комедия и др. През 2005г., грандиозното събитие вече се разпрострира на площ от над 900 акра (3.6 km²), представя над 385 изпълнения на живо и е посетено от близо 150,000 фенове. През 2007г., се провеждат над 700 лайв изпълнения на общо 80 сцени, а посещаемостта достига 177,000 зрители.
За последните 38 години, някои от най-известните имена от световната музикална сцена се изявяват на Glastonbury Festival, организиращ се ежегодно в югозападната част на Великобритания. Най-мащабното музикално събитие представя групи и изпълнители от различни музикални стилове като Рок, Алтернативен рок, Инди рок, Денс, World music, Пънк рок, Електронна и фолклорна музика, Реге и Хип-хоп.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Glastonbury Festival